понеділок, 17 червня 2013 р.

Щойно з друкарні.Книжкові новинки минулого тижня!

"То, каким курсом вы идете, гораздо важнее, чем ваша скорость."
Стивен Кови



Самая важная книга Стивена Кови:

Третья альтернатива. Решение самых сложных жизненных проблем
Стивен Кови

Ця книга - логічне продовження "Семи навыков высокоэффективных людей".  Це знакова праця Стівена Кові, в якій він детально розповів про синергію, яку він вважав діяльністю самого високого порядкуАвтор наводить переконливі приклади з найрізноманітніших сфер життя - політики, охорони здоров'я, освіти, сім'ї, показуючи, як вибудовувати міцні відносини з різними партнерами.
детальніше про книгу


Искусство визуализации в бизнесе.Как представить сложную информацию простыми образами
Нейтан Яу
Як, готуючись до наради, зустрічі або виступу, лаконічно і дохідливо описати свої ідеї? Як запхати 10 таблиць, 20 діаграм і ще 2 звіту в 15 слайдів презентації? Потрібно обробити ці дані і надати їм іншу візуальну форму.
Автор пояснює, де можна знаходити дані, як їх форматувати, переробляти і готувати для візуалізації, що шукати в наявних цифрах і графіках, якими програмами при цьому користуватися. Описує прийоми візуалізації, способи структурування інформації за типом даних і за типом історій.
 детальніше про книгу


Воплощение идей. Как преодолеть разрыв между видением и реальностью
Скотт Белски

Безліч ідей, які могли б змінити світ: від нових продуктів і бестселерів до нарисів великих картин, щодня виникають в головах креативних людей, але так і не покидають їх. У вас є безцінна ідея, безпрецедентна концепція, геніальний задум, але ви не знаєте, як їх реалізувати? Скотт Белскі допоможе вам освоїти новий навик - навик втілення ідей.
"Геній - це 1% натхнення і 99% поту" - автор в трьох частинах у вигляді докладних і чітких інструкцій описує, як "пропотіти" на 99%.

 детальніше про книгу


Выступление в стиле TED. Секреты лучших в мире вдохновляющих презентаций
Джереми Донован

Ця книга - компактне покрокове керівництво по створенню надихаючих презентації в стилі TED. Якщо ви готуєтеся до важливого виступу або просто хочете розвинути в собі ораторські здібності, ця книга допоможе вам.

   детальніше про книгу








Бизнес в стиле "стори":
Технология продаж. Как зарабатывать неприлично много денег           
Андрей Парабеллум, Евгений Колотилов

                           
Ця книга належить до категорії маленьких, але ДУЖЕ корисних книг. Серйозна інформація подається в простій  манері. Спостерігаючи за героями, починаєш мимоволі бути співучасником процесу і самому навчатися продажам. Причому все так дохідливо описано, що буде зрозуміло навіть дитині.
Щойно отримали в книгарні і навіть не встигли самі прочитати - забрали з рук.
детальніше про книгу     
     


Східна мудрість:
Искусство управления миром. Тысячелетний опыт китайских мудрецов и правителей  
Бронислав Виногродский        


У кожній з 81 глав розкривається одна з основних технік управління: від способів прийняття рішень до секретів розробки ідеальних планів,і від таємниць набуття єдності бачення до нюансів процесу усвідомлення меж свого незнання.

детальніше про книгу 

 


 

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

З найкращими побажаннями,
книгарня Leole Book – натхнення для бізнесу

Немає коментарів:

Дописати коментар