середу, 26 червня 2013 р.

Щойно з друкарні. Тиждень 25

"Пока не стало слишком поздно, помните, что дело жизни - это не бизнес, а жизнь.Берти Чарльз Форбс, основатель журнала Forbes


Книга, з якою не розлучався Стів Джобс:

Сознание дзен, сознание начинающего
Сюнрю Судзуки

Стів Джобс став послідовником Судзукі, будучи ще зовсім молодим. Майбутній творець Apple тоді так захоплювався духовними пошуками, що мало не став ченцем. На щастя, наставник переконав його в тому, що в монастирі він не знайде нічого такого, чого немає в звичайному житті. Він став бізнесменом, але духовні пошуки не залишав протягом усього життя.
Книга змушує по-іншому дивитися на події довкола, на свою особистість, на взаємини з іншими людьми. Вона допомагає прояснити свідомість. Спробуйте не думати про те, що ви знаєте про себе і світ, відкрийтесь новим ідеям і налаштуйтеся на роботу.
детальніше про книгу

Лідерство і харизма:
Харизма: как научиться влиять, убеждать и вдохновлять
Оливия Фокс Кабейн
Книга розповідає про три основних аспектах харизми, ви дізнаєтеся, як їх розвинути і застосовувати, а також
дасть вам інструменти, які ви зможете застосувати на практиці і відразу ж отримати результати.
Бо, як стверджує автор - провідний світовий експерт в галузі харизми - це навик, який можна і треба розвивати, а не вроджений дар.
 детальніше про книгу





Великий оратор, або як говорити так, щоб Вам аплодували стоячи
Роман Кушнір

Рецепт великого виступу:
Візміть значну кількість здорового глузду пропорційно з бажанням бути корисним, додайте тверду ідею, після настоювання залийте все це любов'ю. Підігрійте. Потім остудіть і ще раз підігрійте. Після цього візьміть дрібку пристрасті, до смаку ентузіазму і обо
в'язково трохи розваг. Загорніть це все у добру форму невербаліки і голосу. В гарячому виглядіі зі щирим інтересом подавайте всім, хто прийшов до Вас на гостину. І пам'ятайте: ораторство - це не заняття час від часу, це стиль життя і відповідальне відношення до себе.
 детальніше про книгу


Бізнес-психологія:
Как распознать ложь.Эффективные методы выявления обмана
Памела Мейер

Якщо людина зважується на обман, її поведінка змінюється без її волі. І не тільки на зовнішньому рівні, а й на внутрішньому фізіологічному (на цьому побудований Детектор брехні).
Основні канали витоку інформації про обман:
-  голосові
ознаки брехні (занадто тривалі або занадто часті паузи);
міміка (асиметрія, локалізація щодо мови);
- усмішка (всього існує п'ятдесят видів посмішки, і певні види вказують на те, що людина говорить неправду);
- погляд (при звичайній розмові співрозмовники зустрічаються очима 2/3 всього часу спілкування, якщо людина щось приховує або говорить нещиро, то цей час становить не більше 1/3). І ще безліч цікавих і корисних фактів!
   детальніше про книгу


Менеджмент. Управління компанією:
Самоучитель ТОП-менеджера           
Алексей Илларионов, Эдуард Клименко

                           
Про менеджмент. Книга дає загальне уявлення про історію та теорії менеджменту, але в основному орієнтована на ознайомлення читачів з практичними технологіями та методиками. Велика увага приділяється питанням роботи в команді та колективі, інструментарію топ-менеджера, психологічним аспектам менеджменту, проблемам освіти та самоосвіти.
детальніше про книгу     
     



Прорыв в бизнесе. 14 лучших мастер-классов для руководителей
Андрей Парабеллум        

Якщо ви давно мріяли пройти курс MBA, але вас відлякувала божевільна ціна - 50-100 000 грн., то зараз у вас є шанс. У книзі зібрані 14 блоків найсильніших методик з Master Business Administration, викладених доступною мовою та підготовлених для швидкого застосування - максимум конкретних робочих фішок, тактик і стратегій.
Читайте та застосовуйте.

детальніше про книгу


Вау!- проекты. Как превратить любую работу в прект, который имеет значение
Том Питерс        

Гуру менеджменту Том Пітерс пропонує 50 чудових ідей про те, як перетворити рядове робоче завдання в видатний, грандіозний, приголомшливий проект - Вау!-Проект. Про такий проект ви будете з захопленням згадувати через 5, 10 і навіть 20 років. Книга настільки мотивуюча, кожен рядок захоплює - хочеться відразу бігти і створювати круті WOW-проекти.
детальніше про книгу




Натхнення для дітей:
Воспитательный шок. Революционный взгляд на воспитание детей и подростков
По Бронсон, Эшли Мерримен

                           
Мільйони батьків в різних країнах, прочитавши книгу, визнають: багатьох помилок можна уникнути, якщо відійти від нав'язаних шаблонів. Ви дізнаєтеся
- чому
не завжди корисно слідувати батьківським інстинктам
- як, старанно хвалячи дітей, ми підриваємо їх впевненість в собі, а навчаючи їх бути чесними, насправді вчимо брехати.
- чому навчальні відеопрограми для малюків малоефективні, навчання в кращій школі не гарантує подальшого успіху, а  боротьба з підлітковими бунтами часто не приносить результатів.

детальніше про книгу      
 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Немає коментарів:

Дописати коментар