понеділок, 4 січня 2016 р.

Нейронаука та навики майндсайт у вихованні


Коли ми хочемо знайти свій шлях, нам потрібно знайти свою свідомість.
Досліджуйте.





 
Деніел Сігел - психіатр, лікар-консультант, доктор медичних наук - допомагає розібратися в тому, як влаштований і працює мозок, як його механізми і процеси пов'язані з нашими реакціями і долями. Непросте і важливе науково-популярне читання, яке дає конкретні інструменти для вирішення різних проблем.

Нейропсихологія. Виховання. Підлітки
Растущий мозг. Как нейронаука и навыки майндсайт помогают преодолеть проблемы подросткового возраста
Дэниел Сигел
Мозок маленьких дітей уже дослідили, мозок дорослих людей уже давно розірвали на шматки, мозок людей у віці теж розібрали на запчастини. Кого там ще пропустили? Ага, підлітки!
Деніел Сігел - видатний психіатр і нейробіолог, автор бестселерів про виховання дітей і роботу мозку - розглядає в цій книзі проблеми перехідного віку. Дуже корисно і більш зрозуміло читати після ознайомлення з його книгою "Майндсайт".

детальніше





Нон-фікшн. Подорожі. Автомобілі
Могло быть и хуже…
Джереми Кларксон
Нова книга Джеремі Кларксона, звичайно, про автомобілі - спорткари і позашляховики, лідери і аутсайдери, дуже дорогі і цілком бюджетні. Але не тільки. Вона про людей і взаємини, політику і війни, мишленівські ресторани, білі ведмеді і принца Чарльза...
Неважливо, на чому ви їздите: якщо ви любите справжній англійський гумор, їдкі, немов стислі пружиною слова, отруту, іронію і сарказм, що змушують англійських політиків і світських левиць з жахом чекати нових текстів Джеремі, то ця книга саме для вас!
детальніше




Нон-фікшн 
Искусственный интеллект. Этапы. грозы. Стратегии
Ник Бостром

Книга № 1 про майбутнє штучного інтелекту і його небезпеки.
Цю книгу варто прочитати. Нам всім потрібно бути обережнішими з штучним інтелектом - потенційно він навіть небезпечніше ядерної зброї!

детальніше






Бізнес. Менеджмент. Класика. Роздуми
Размышления о менеджменте
Ицхак Адизес
Друга книга із серії «Роздумів» - всі есе присвячені керівництву організацією. Найчастіше вони виростали з того, що бачив, чув, відчував Іцхак Адізес під час своїх подорожей по всьому світу для консультування сотень корпорацій і урядів. Потім, у світлі відгуків від читачів, він переосмислював свої роздуми, редагував їх, переписував, актуалізував....
детальніше
 
 


 
Бізнес. Інструменти. Тайм-менеджмент. Записники. Щоденники
Ежедневник. Метод Глеба Архангельского
(классический универсальный)

Цього року в тренді креативні щоденники, їх просто неймовірна кількість... І навіть не просто для розвитку творчості, а й напівділові )
А ось класичних планувальників щось дуже мало. Єдиний, незмінно в топах - щоденник по методу гуру тайм-менеджменту Архангельського. Тут як завжди, два пріоритети: жорсткі та гнучкі завдання, ну і "слони", "жаби" та підказки для досягнення цілей..


детальніше




 
Записники. Розмальовки. Творчість. Натхнення
SKETCHBOOK. Книга для записів і замальовок. Мистецтво простої каліграфії

Новинка в родині Sketchbook'ів!
Тепер можна самому придумувати шрифти чи навчитись вимальовувати існуючі.
детальніше





Записники. Артбуки. Творчість. Натхнення
Артбук. Ваша жизнь в словах и картинках
Кэти Джонсон

На відміну від книг Ратковскі і Франк, технік скрапбукінгу і порожніх сторінок, тут реально багато корисної інформації.
Це дійсно книга про те, як можна вести ХУДОЖНІЙ щоденник, саме художній щоденник із замальовками, а не альбом з прикладної творчості для зняття нервової напруги для домогосподарок.
Багато присвячено описам саме художніх технік, багато слушних корисних ідей. 
"Найкраще, що може зробити для вас щоденник, - навчити цінувати кожен прожитий день. Не потрібно чекати поїздки своєї мрії або якихось важливих звершень, які, на вашу думку, єдині гідні бути відображеними на папері. Як тільки ви почнете регулярно заповнювати щоденник, ви зрозумієте, що кожен день дійсно важливий."

детальніше



Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар