середу, 20 квітня 2016 р.

Тесла, трігери і нічого зайвого: Топ-10 книг тижня


















Бізнес. Історії успіху та досягнень

Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє
Ешлі Венс
Після Стіва Джобса Ілон Маск більше за будь-якого іншого підприємця задає планку можливого в технологіях.
Він став прототипом голлівудської "залізної людини". Серійний підприємець, інженер-винахідник, мільярдер, світський лев, багатодітний батько і чоловік, який придумав приватні польоти в космос..
І саме в цій книжці ми вперше знайомимось з його історією, такою живою і насиченою.
детальніше





Бізнес. Інструменти. Саморозвиток
Триггеры. Формируй привычки - закаляй характер
Маршалл Голдсмит, Марк Рейтер

Входить в ТОР бізнес-книг 2015 року
Аромат гарячих пиріжків змушує моментально забути про дієту. Похвала вчителя піднімає самооцінку. Цікавий серіал вночі забирає час від сну. Все це тригери - зовнішні стимули, які викликають зміни в думках, часто включають непотрібні нам шаблони поведінки і збільшують прірву між «ідеальним Я» і «реальним Я».
Маршалл Голдсміт знає про те, як їм протистояти і використовувати тригери в своїх інтересах: змінити поведінку, менше шкодувати через помилки і не тільки ставити хороші цілі, але і досягати їх.
детальніше





Бізнес. Інструменти. Саморозвиток. Антикриза
Можливо все!
Джон Вон Ейкен
Всесвітній бестселер- українською!
Планування допомагає нам в ситуаціях невизначеності, вносячи частку впевненості і спокою в нестабільних мінливих умовах. Головне завдання будь-якого плану полягає в тому, щоб стабілізувати ситуацію і отримати більший контроль в тих сферах життя або бізнесу, в яких ми не впевнені
Ейкен, не занурюючись в нетрі, розповідає про те, як змінити хід свого мислення і почати мислити позитивно, визначитися зі своїми основними цінностями, розібратися, чого ви насправді хочете, і навчитися ставити перед собою чіткі, продумані і мотивуючі цілі. До речі, як уточнює Вон Ейкен, ціль - це мрія, яка має терміни і умови здійснення

детальніше
 


 
Нон-фікшн. Інтернет. Мережі
В интернете кто-то неправ! Научные исследования спорных вопросов
Ася Казанцева
Книжка Казанцевой - напевно, найпопулярніший нон-фікш з усього, що можна придумати. Ася вміє відмінно жартувати, причому місцями дивно тонко. І, що особливо приємно, автор при цьому примудряється не скотитися до спілкування з читачем, як з безпорадним ідіотом.
Якщо ніколи не читали науково-популяну літературу і не маєте спеціальної освіти в природничо-наукових галузях, то з цієї книжки варто почати. Хоча б для того, щоб зрозуміти, що такі книжки читати нітрохи не менш цікаво, ніж романи. Загалом якщо хочете раз і назавжди розібратися з самими древніми міфами, які бродять в інтернеті - обов'язково прочитайте.

детальніше





Нон-фікшн. Інтернет. Мережі
Ничего личного. Как социальные сети, поисковые системы и спецслужбы используют наши персональные данные для собственной выгоды
Эндрю Кин
А ви думали всі ці тести, додатки та анкетки - просто так?
Розкрити очі людству взявся Ендрю Кін, якого в Кремнієвій долині назвали Антихристом за різку критику плутократів як от Марка Цукерберга, власників Google, Facebook, Twitter, Instagram, інших «цифрових гігантів», які заробляють великі багатства на використанні персональних даних звичайних користувачів.

детальніше





Нон-фікшн
5 000 000 000 лет одиночества. Поиск жизни среди звезд
Ли Биллингс
Зоряне небо здається страхітливо величезним, але насправді ми можемо розглянути лише найближчі околиці. В ясну ніч ми бачимо близько 2500 зірок (з приблизно 100 мільярдів в нашій галактиці), і майже всі вони знаходяться від нас на відстані менше 1000 світлових років (це приблизно 1% від діаметра Чумацького шляху.
Всього у Всесвіті приблизно 10²² зірок, тобто для кожної піщинки на Землі існує 10000 зірок. А якщо ми зробимо деякі прості розрахунки, то дізнаємося, що в одній тільки нашій галактиці повинно бути близько 100 000 розумних цивілізацій.
Якщо це так і хоча б частина з них посилає радіохвилі, або лазерні промені, або ще якісь сигнали для контакту з іншими, їх вже могла б засікти, наприклад, Організація пошуку позаземного розуму (SETI).  Але сигналів не було. Жодного. Ніколи....
детальніше





Бізнес-роман. Подорожі. Історії
Маленька паризька книгарня
Ніна Джордж

Бестселер New York Time - українською!
Книга про те, як стати вільним. Вільним від душевних терзань, марних сподівань і туги за нездійсненним майбутнім. У кожного з нас є внутрішня кімната, де ховаються демони. Лише відчинивши її і сміливо зустрівшись із тим, що там знаходиться, ми стаємо вільними.
Для усіх любителів романтики, Парижу, подорожей.

детальніше

 





Штучки. Листівки. Сувеніри
Листівки Старого Лева

Набір казково-чудових листівок з ілюстрацій книг видавництва Старого Лева. Для дітей від 2 до 102 років)))
детальніше







 
Ну дуже багато хороших та цікавих книг саме зараз на Барахолці бізнес-книг!
Книгомани, тримайте себе в руках!


Отож, 
 


Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!


Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар