середу, 7 серпня 2013 р.

Муза за викликом, або щоденна ресурсологія

Як заПУСКати техніки натхнення.
Креативність - це здатність людини дивувати і дивуватися, створювати нове і знаходити рішення навіть тоді, коли інші опускають руки. Ця здатність є абсолютно у всіх! Згадайте миті, коли вас відвідувало натхнення і ...
* ви самі дивувалися своїм несподіваним ідеям
* траплялися творчі пориви
* вас осявало
І ви, як дитина, стрибали від радості відкриття нового!
Існує думка, що натхненням керувати дуже складно. Але це не так. Натхнення - це навичка. І техніки креативності дозволяють цей навик розвивати. А розвивається він через радість. Коли ви пригнічені і ваші думки бігають по колу, то придумати щось нове неможливо.
Тому перше правило:
* викиньте все з голови і розслабтесь.
Друге правило:

* виберіть техніку, яка підходить для вирішення вашої задачі і застосуйте її.
Третє правило:

* насолоджуйтесь результатом!
Кожна людина креативна. І кожен у своєму житті стикався з проявом креативності: щось винаходив, знаходив нестандартні рішення.
Але, як правило, це відбувається спонтанно, і ми не знаємо, як цей стан повернути. Але тепер є 88 секретів для того, щоб його повернути і креативити без мук! Це легко і весело!

Зустрічайте першу книгу нашого видавництва Leole Publisher:
 

Срочно требуется Муза! Секреты о вдохновении на каждый день
 

детальніше

88 Секретів для натхнення від Музи Юлії Дикої.
Легка ілюстрована карта заПУСКаючих технік натхнення. У ній Юлія Дика, консультант з натхнення і розкриття здібностей людини, ділиться секретами виклику власної Музи, дає підказки, як розвинути чутливість і навик народження нових ідей, усвідомлено відмовившись від сумнівів і страхів, набути самодовіру і отримати при цьому задоволення не лише від результату, а й самого процесу.

Натхнення. Правила енергетичних утворень. Енергетичні паразити або стани АНТИмуза. Кордони сфер життя. Ролі та енергетичний кредит. Древо Музи. Знання та фокус уваги. Де особистий ресурс? Система "енергетичної сили". Правило і табу натхнення. Закони витрачання. Фізика натхнення. Тілесні затиски. Вправи. Зв'язок з емоціями, що їх живить. Дефіцит вражень. «Очищаючі» вправи. Знання і фокус уваги. Розширення меж. "Помічники" для розуму. Пошук "включалок" і "переключалок".
....та ще багато іншого, що стосується саме створення в собі звички до стану НАТХНЕННОСТІ. Всі вправи й рекомендації прикладні й прості, їх легко виконувати самостійно й насолоджуватися своїм ресурсним станом та його результатами.

"Эта книга вобрала в себя всё, что я знаю, слышала, к чему прибегаю в области вызова вдохновения на протяжении двух лет, но к этому стоит добавить три момента.
Во-первых, каждое из знаний, пришедших извне, я пропустила сквозь свои мысли, действия и обучение других,  и  лишь после перечисленного, трансформировав, описала согласно опыту.
Во-вторых, в моей жизни были и есть Учителя и Наставники, которые без утайки говорили о том, откуда пришло к ним знание. Я восхитилась и заразилась этим примером, поэтому у Вас всегда будет под рукой источник, где получить знание более подробно.
И, в-третьих, я тот человек, который  не только говорит, научает, но и сам живёт во вдохновении, аккумулирует и использует его для себя и других."  Юлия Дикая
як замовити


Перевірте свою креативність)
Домалюйте решта пар кружечків....

 
 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар