понеділок, 29 липня 2013 р.

Виявляється, Ви нічого не знаєте про чоловіків.

Довго думали, чи пускати розсилку на тему відносин. Як-не-як, бізнесовими книгами займаємось. Але заглянувши в нашу рубрику Психологія відносин, побачили - книжок на цю тему багато - треба писати. Хтось скаже: "В Леоле вже теми закінчились". Та не закінчились, просто я вважаю ( а сьогоднішню тему спробує написати чоловіча частинка Леоле), що хороші відносини - це запорука хорошого бізнесу. Скажу більше, дуже часто людям вдається заробити великі гроші, досягти успіху і визнання, кар'єрного зросту і все таке.., а от з особистим життям не все так просто. На цю тему можна писати довго, але спробую швидко і зрозуміло. А точніше, зробив підбірку найкорисніших книг. Ну що ж, почнемо.
P.S. Не сподівайтесь, що вам трапиться чудо-книга, в якій будуть чудо-формули, чудо-інструкції. Я, наприклад, не зовсім таким довіряю. Але запевняю, що з кожної запропонованої книги ви візьмете рівно стільки, скільки зможете взяти, або захочете.
А тепер особисто від мене один Секрет хороших взаємовідносин: "Та немає там ніяких секретів, просто жінки - не намагайтесь бути чоловіками, а чоловіки - відповідно....."  Ну що, відбулася революція в голові? Ні? Я так і думав. Ми всі про це давно знаємо, але чомусь часто забуваємо.

 

Вы ничего не знаете о мужчинах. Прямой разговор о том, что им на самом деле нужно
Стив Харви

Жінки! Ну скажіть чесно, хіба вам не цікаво, якими очима ми на вас дивимось на першому побаченні і через 30 років спільного життя, про що думаємо, коли проходить поруч якась краля і що робимо заради вас. Не знаю, навіщо автор розкрив якщо не всі, то більшість секретів ( я б усі не розкривав). Ну типу, жінка має залишатись завжди загадкою, а чоловік - завжди простий як дошка. Ну гаразд. Розкрив, так розкрив. Беріть, користуйтесь.

детальніше про книгу

Мерзавцы: почему женщины выбирают не тех мужчин
Роман М. Койдль

О, так! Як ви нас тільки часом не називаєте: "Ти зіпсував моє життя!", "Ти забрав найкращі роки мого життя!", "Ти раніше був не такий!", "Ну скільки можна пити це пиво!", " Все, іди жити зі своїми друзями", "Тобі від мене потрібно тільки "1....38...156". Так чому ж ми такі сволоти? І чому ви закриваєте на це очі? Спробуйте знайти відповідь у цій книзі.

детальніше про книгу

Поступай как женщина, думай как мужчина. Почему мужчины любят, но не женятся и другие секреты сильного пола

Стив Харви

Всім незаміжнім жінкам присвячується. Просто, на мою думку, усі розумні заміжні жінки уже через все це давно пройшли (може, не через все, але через те, що оберігає їхні відносини і тим самим шлюб дотепер). Ну гаразд, якщо це світовий бестселер і в більшості його купували жінки, значить, у ньому щось є.

детальніше про книгу


Мужчины с Марса, женщины с Венеры.

Джон Грей


Книга для всіх, хто хоче жити на одній планеті зі своєю половиною. Так, мислимо ми з жіночою половиною по-різному, але що нам заважає бути разом. Задумались.. та нічого не заважає, просто треба знайти спільну мову. Звучить банально, але так воно і є.

детальніше про книгу





Сектеры о мужчинах, которые должна знать каждая женщина.

Барбара де Анджелис

Мужики, ми з вами, як то кажуть, попали. Як ми тепер зможемо пояснити, що "сонце, в товариша в другій ночі народився син", а потім всі разом підете на хрестини дочки. "У знайомого поламалась машина за містом", а потім дізнаєтесь, що ваш знайомий - пішохід. І взагалі, підпис в телефонній книзі "Вася-пластикові вікна" може означати зовсім інше. Leole book рекомендує, але не радить.

детальніше про книгу





А тепер буде справедливо почути думку жінки. Своїми секретами поділиться Світлана Керімова - Засновниця Центру сімейної сексуальної освіти Love is ... Експерт каналів - Інтер, 1 +1, Мега, НТВ і СТБ; Сертифікований майстер жіночих і чоловічих практик; Автор тренінгових програм "Секрети ідеальних дружин"; "Спокусниця"; «Чого Хочуть Чоловіки?!»

"Чого хочуть чоловіки?!" - довгоочікуваний тренінг про спокушання головної Спокусниці України Світлани Керімової

 - Інструкція до чоловіка! Знати 7 секретів ідеальних дружин і як спокушати одного і того ж довгі роки.
 - Хочу заміж за коханого! Знати правила 7 перших побачень і як спокушати нового щовечора.
 - Щасливі Разом! Мати план оновлення сімейних відносин на 7 * 7 днів, місяців, років ...

Для кого тренінг необхідність:
-Якщо ти ще не зустріла гідного чоловіка і ти давно Одна;
-якщо ти Вже одна і пережила чудесний етап розставання, зради або образи;
-якщо ти в заміжжі на етапі "У нас все х ... Гаразд", але не заперечуєш, що закріпити результат потрібно поки не пізно!

Цей тренінг Обов'язковий для всіх Жінок!

"Я дуже багато спілкуюся з чоловіками, холостими і одруженими, збираючи їх бажання, проблеми і претензії до жінок. Кожен говорить одне і те ж, хоча, є виключення з правил ...
Я дуже хочу розповісти Все Вам - дати розуміння, чого ж вони хочуть, і систему дій у будь-якій ситуації, щоб обидвоє були щасливі.
Ми створили унікальну систему спокушання нового і одного й того ж. Завдяки моїм вчителям - сексолога Чалої Юлії, доктора Харспріт Сінгх Хіра і дивовижної команди майстрів Love is ... ви отримаєте так багато відповідей на всі ваші запитання про стосунки, що залишиться тільки Діяти і Насолоджуватися, а не вчитися, вчитися, вчитися ...
Реальні історії та практичні рекомендації, як Знайти і Зберегти любов і ніжність.
"

3-4 серпня. Львів.
з 12.00 до 18.00
Детальніша інформація і реєстрація >>:
+38-067-332-44-88
+38-063-649-80-00
Юрій Камельчук

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Олег Прокуда
засновник книгарні Leole Book

Немає коментарів:

Дописати коментар