четвер, 4 липня 2013 р.

Щойно з друкарні. Тиждень 26

"Вы никогда не сумеете решить возникшую проблему, если сохраните то же мышление и тот же подход, который привёл вас к этой проблеме.Альберт Эйнштейн


Психологія. Особистий розвиток

Эйнштейн гуляет по Луне
Джошуа Фоер

Наша пам'ять: не блокнот для запису і не склад запорошених підручників, а найважливіша основа особистості. Ми - те, що ми пам'ятаємо. Джошуа Фоер - американський журналіст. Співпрацював з National Geographic, Esquire, The New York Times і The Washington Post. Всього за рік він перетворився з людини, яка вічно забуває про день народження своєї дівчини, в переможця чемпіонату США з запам'ятовування, а невдовзі - у автора світового бестселера, присвяченого пам'яті.
детальніше про книгу


Как достичь цели. Четыре дисциплины исполнения
Шон Кови, Крис Макчесни, Джим Хьюлинг
У контексті результативності керівник може вплинути на два основних фактора:
стратегію (план) і здатність її реалізовувати.
Зупиніться на хвилину і задайте собі питання: «З яким із цих двох факторів керівникам доводиться найскладніше? З розробкою або реалізацією стратегії?

Хоча на перший погляд запропоновані  «чотири дисципліни» можуть здатися простими, їх не можна назвати примітивними. Вони кардинально змінять ваш підхід до реалізації цілей. Після того, як ви почнете їх застосовувати, ви вже ніколи не зможете керувати як і раніше.
Дисципліна No 1: Зосередьтеся на критично важливих цілях
Дисципліна No 2: Керуйтеся випереджаючими показниками
Дисципліна No 3: Користуйтеся інформаційним табло
Дисципліна No 4: Розробіть графік звітності
 детальніше про книгу

Как говорить "нет" без угрызений совести и сказать "да" свободному времени, успеху и всему, что для вас важно
Патти Брайтман, Конни Хэтч
- 5 простих прийомів, які навчать вас говорити "ні" в будь-якій життєвій ситуації:
ви зможете уникнути небажаних побачень, зустрічей і запрошень, дати відсіч грубості начальника, позбутися від поштового спаму і дратівливих телефонних дзвінків, навчитеся відмовляти в проханнях про гроші і говорити "ні" капризам дітей.

- 2 основні принципи, які допомагають позбутися почуття провини і уникнути конфліктів.
Слово "ні" може бути найбільш позитивним словом у вашому лексиконі.
   детальніше про книгу


Сделай себе имя! Построение личного бренда           
Вячеслав Макович, Леонид Петров
                           
Одні, увійшовши в кімнату, вигукують: "О, кого я бачу!", Інші: "А ось і я!".
Яr зробити собі ім'я і стати людиною, про яку всі знають і всі говорять.
Кожен розділ доповнюються практичні поради та реальні історії успіху від провідних експертів: Йонаса Ріддерстрале, автора світового бестселера "Бізнес в стилі фанк", Ігора Манна, гуру маркетинга, Радислава Гандапаса, гуру ораторської майстерності, Гліба Архангельського, гуру тайм-менеджмента, Максима Спірідонова, найвідомішого російського інтернет-продюсера, Андреаса Вайнцирль, гуру стилю і ділового етикету, а також Олега Назарова, майстра організації PR-заходів.
детальніше про книгу     
     


Writing. Думати. Писати.
Гениальность на заказ. Легкий способ поиска нестандартных решений и идей
Марк Леви
Нове перевидання чудової книги "Фрирайтинг: современная техника поиска креативных решений".
Намагаючись
вирішити складне завдання або відшукати цікаву ідею, ми часто відчуваємо чимало труднощів. Це відбувається тому, що в кожному з нас діє свого роду "внутрішній редактор", який шліфує наші думки до тих пір, поки вони не стануть коректними і доречними в очах інших людей. Марк Леві знайомить нас з чудовою методикою - фрірайтінгом, с
уть якого на перший погляд дуже проста: почніть писати так швидко, як тільки зможете, про предмет, який для вас по-справжньому важливий, ігноруючи при цьому правила граматики та пунктуації. Ваш внутрішній цензор не зможе встигати за вами і буде змушений тимчасово відключитися. Це допомаже витягти з нашої підсвідомості щось цінне: будь-то новий бізнес-проект, маркетингова кампанія або сценарій фільму.
 детальніше про книгу

E-mail маркетинг. Исчерпывающее руководство
Дмитрий Кот
Що можна зробити, щоб підвищити інтерес до вашої розсилки? Де взяти потрібну базу підписників? Як оформити сторінку? Яким чином вибудувати серію листів, які інформують про конкретну акцію та спонукають до дії, щоб все спрацювало в потрібний момент?
Книга н
аписана людиною, яка допомогла 3000 клієнтів відірватись від конкурентів, збільшити ефективність сайту, підвищити відгук від реклами, залучити й утримати замовників.
 детальніше про книгу


Сервис. Hr-менеджмент.
Обнимите своих сотрудников. Прививка от жесткого менеджмента           
Джек Митчелл
                           
Не чекайте тут банальну інструкцію по мотивації персоналу. Це книга про людей, дружбу і довіру. Автор-практик (!), власник великої мережі магазинів одягу. Дивно, але він знає по іменах ВСІХ своїх співробітників, імена членів їх сімей і навіть клички собак. Двері його кабінету завжди відкриті, а розклад загальнодоступний. Всі його співробітники відчувають себе власниками компанії і щиро залучені в роботу. Цей хлопець однозначно знає, як створити ту саму Компанію Мрії.
детальніше про книгу     
     


Выжми из персонала все! Мотивация продавцов в розничном магазине
Денис Подольский, Дмитрий Колодник        

А тут все навпаки. Деякі методи, про які ви дізнаєтесь, здаватимуться вам дивними та жорсткими. У книзі ви не побачите типової моделі мотивації продавців у роздрібному магазині.
Керуючи продавцями, автори перепробували величезну кількість моделей мотивації. Отримували різні результати і в підсумку прийшли до самого ефективного способу управління, який описали в цій книзі.
Читайте, застосовуйте, порівнюйте.
детальніше про книгу


 
Попередні випуски натхнення читайте тут
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

З найкращими побажаннями,
книгарня Leole Book – натхнення для бізнесу

Немає коментарів:

Дописати коментар