четвер, 3 жовтня 2013 р.

Книги, які рекомендують. Думка експерта

"Мир никогда не будет относиться к вам лучше, чем вы относитесь к себе сами."  
(”З прочитаного”, помітив Юрій Камельчук)
Продовжуємо нашу стару-добру рубрику Думка експерта. І цього разу в ролі експерта виступить Юрій Камельчук - перший професійний Мотиватор, який вибрав це заняття своєю основною діяльністю. Бізнес-тренер і спеціаліст НЛП. В минулому і теперішньому журналіст і медіа-експерт. Приймав участь у створенні декількох радіостанцій, газет та інтернет-порталів. Засновник kamelchuk.com і bizztime.com.ua.

















Rework: бизнес без предрассудков
Джейсон Фрайд, Дэвид Хайнемайер Хенссон

Хочете пережовувати чужі соплі? Якщо так, тоді не читайте цю книгу! Викиньте її прямо зараз і йдіть працювати вантажником. Є інші плани? Тоді дійте! Залишіть свій слід на Землі! Живіть своїм бізнесом або киньтеся того ровера! Почніть з головного, доводьте кожну найменшу справу до кінця, працюйте ефективно, а не багато, і буде вам щастя і гроші.
Займайтеся маркетингом 24 години на добу всією командою, не поспішайте «поперед батька в пекло», будьте собою, нарощуйте аудиторію і пам`ятайте, що натхнення не вічне!
 детальніше


Стартап без бюджета
Майк Михаловиц                                                                   

Книга, яка складає в одну зрозумілу картину уявлення про те, що з чого починати власну справу.
Мікаловіц змусить вас з перших сторінок сфокусуватися на головному і позбутися зайвого сміття в голові.
На виході ви матимете чіткий план процвітання, визначите місію свого життя і напишете, можливо, перший в житті квартальний план, який почнете втілювати, як тільки закінчите читати цю книгу. А може, ще й раніше у вас загориться в голові «зелене світло», ви повірите в себе і заробите нарешті перші «великі гроші»!
 детальніше

Метод тыквы. Как стать лидером в своей нише без бюджета
Майк Михаловиц

Автор книги «Стартап без бюджета» пішов далі. Він вирішив глибоко розкрити тему важливості фокусування на основному, сильному і кращому. І йому це вдалося!
В книзі ви знайдете чітку послідовну інструкцію про те, що робити, щоб ваш бізнес зростав якомога правильніше і при цьому ви отримували задоволення.
Простота рішень зачаровує, а їх практичність ви зможете легко перевірити на практиці. Дійте! Сійте! Відбирайте! Хорошого вам урожаю!
 детальніше


Оставь свой след.
Как построить компанию, которая изменит мир к лучшему

Блейк Майкоски              

Простий американський чувак вирішив піти не звичайний шляхом і не повірив в те, що всі ніші в бізнесі зайняті. Взяв і за 4 роки продав понад мільйон пар взуття ТОМS Shoes! І паралельно стільки ж віддав дітям у дитячі будинки. При цьому всьому його компанія є прибутковою. І навіть дуже!
 Свіжа ідея плюс користь для суспільства творять чудеса. Будуйте прості плани, володійте тільки найнеобхіднішим, комбінуйте, не витрачайте своє життя на дурниці, не бійтеся помилок, нічого не бійтеся і у вас все вийде!
детальніше

Сила простоты.
Руководство по созданию эффективных маркетинговых стратегий

Джек Траут и Стив Ривкин                          

Джек Траут, як завжди, говорить чітко і зрозуміло. Досить все ускладнювати! Полюбіть простоту!  Не довіряйте тим, кого не розумієте! Пошліть їх під три чорти! Не плануйте надто великі періоди. Не обманюйте себе! Фантазія – це добре, але реальність є тут і зараз. Подивіться уважніше!
Для мене прочитання цієї книги – як похід на чистку кишечника. Витягує з тебе все лайно, яке в тебе втиснули теоретики і лузери.  Хочете помститися критикам – зроби справу і виявись правим. Будьте простішими і з вами будуть відбуватися хороші речі!
детальніше

Технология продаж. Как зарабатывать неприлично много денег

Парабеллум А., Колотилов Е.  

Новий формат бізнес-книг «бізнес-роман» в цьому випадку мені сподобався. Бо книга «И ботаники делают бизнес» викликала у мене відразу. Парабелум, як  би його не критикували, робить справу. Пояснює нібито складні речі нескладною мовою.  Цього разу тренінг «Продажі» ви можете пройти за якихось 155 сторінок.
 Алгоритм, на перший погляд, сумної діяльності – справи продажників – поданий, як захопливий процес, в якому, щоб досягнути успіху, треба лише дотримуватися правильної послідовності. Вдалих вам продажів!
 детальніше

Трансформация бизнеса

Пол Госсен  

Коли я взяв в руки цю книгу, то сказав власнику книгарні «Леоле» Олегу Прокуді: «Ти чого ховав цю книгу? Чого вона у тебе на нижній полиці?» І купив її в ту ж саму хвилину. Хто знає про ефективність коучингу, тому пояснювати не треба, на скільки цінними є правильні запитання. Пол Госсен вивів 17 головних запитань, які допоможуть вам трансформувати не тільки бізнес, але й життя.
Книгу варто не просто читати, а передати її тому, хто буде вам задавати ці запитання, а ви тим часом будете відповідати на них. І так ви досягнете максимального ефекту. При чому, це варто робити, на мою думку, як мінімум раз на місяць.
 детальніше                                                         

Срочно требуется Муза. Секреты о вдохновении на каждый день

Юлия Дикая                                                                   

Юля Дика є надзвичайною жінкою, яка з перших хвилин знайомства заряджає тебе флюїдами щастя, і твій внутрішній світ мимоволі починає посміхатися. Її тренінг «Муза за викликом» налаштовує на хвилю спокою, легкого сприйняття усіх подій і пробудження власних потужних ресурсів.
А книга – це готова інструкція усім тим, хто заплутався, запрацювався, змучився і не знає, як вирватися з буденності, суму і, не дай Боже, депресії. Спробуйте ці прості способи, яких у книзі так багато, що вам вистачить надовго, і ви повернете собі радість життя. А люди, які вас оточують, згодом почнуть це помічати і відносини з ними стануть ще кращими!
 детальніше

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар