середу, 25 вересня 2013 р.

Щойно з друкарні. Тиждень 38

"Просто дивно, як добре можуть працювати люди, коли їм не заважає начальство" Джек Уелч
18 вересня  - День HR-менеджера, тому ми підібрали декілька новинок і для них!

Управління компанією. Навчання команди.
Искусство обучать.
Как сделать любое обучение нескучным и эффективным
Джули Дирксен 

Ви дізнаєтеся, як використовувати ключові принципи роботи пам'яті та уваги для створення навчальних матеріалів, які дозволять вашій аудиторії не тільки засвоїти, а й надійно закріпити нові вміння та навички. Все розкладено по поличках, проілюстровано яскравими метафорами і зрозумілими прикладами.
 детальніше


Гибкое сознание.
Новый взгляд на психологию развития взрослых и детей
Кэрол Дуэк
                                                                   

Керол Дуек вирішила написати книгу після того, як її студенти буквально наполягли на тому, щоб вона поділилася зі світом своїми відкриттями, зробленими за 20 років досліджень,на тему психологічних установок. Якщо коротко їх описати, то люди діляться на два типа:
-
з фіксованою свідомістю -
коли вважають себе і свої таланти як даність геній, або я нікчема ...). Вони витрачають час на те, щоб довести всім, що вони розумні й талановиті, замість того, щоб розвивати свої таланти. Ви можете дізнатися таких людей за їх коронній фразі:. такий який є і ​​... (прийміть мене як даність, або мене вже не змінити ..." У всіх невдачах такі люди звинувачують уряд, оточення, екологію ....
- з гнучкою свідомістю - вірять, що всі якості можна розвинути, працюючи над собою, а початковий рівень інтелекту і таланту - це всього лише стартова точка. Будь-яку невдачу вони сприймають як можливість для зростання і у всіх невдачах шукають причину в собі.
 детальніше

Персонал от А до Я.
Подбор, мотивация и удержание высокоэффективных сотрудников
Белановский А., Мрочковский Н., Парабеллум А.

Яке завдання стоїть перед менеджером з персоналу чи керівником, коли він дає оголошення про роботу? Він хоче знайти працівника, який буде якісно її виконувати і при цьому не покине компанію в перші півроку. Щоб досягти такого результату, необхідно підходити до рекрутингу, чітко усвідомлюючи, що ваша робота - Це товар.
Тоді перед вами буде стояти правильно поставлене завдання, а саме - Необхідність його продати. 
Ця книга - покрокова інструкція, за допомогою якої можна пройти весь шлях, від одного етапу до іншого, паралельно розбираючи всі тонкощі і нюанси, щоб процес продажу вашої роботи НЕ викликав будь-яких ускладнень.

 детальніше


Визуализируй это! Как использовать графику, стикеры
и интеллект-карты для командной работы

Дэвид Сиббет                          

Ми чекали цю книгу ще з серпня, коли видавництво заявило про дату вихода. Ми давно заглядались на неї на Аmazone. Але переклад затягнувся.
І ось вона вже є!
Нічого лишнього говорити не будемо - Ключові поняття: візуалізація, візуальне мислення, робота в команді, нарада, рішення проблем, діаграми, графіки.
Девід Сіббет - світовий експерт з проведення нарад, президент і засновник The Grove Consultants International, компанії, яка організовує командну роботу для найбільших клієнтів по всьому світу. Вона забезпечила зростання Apple Computer, впровадження великомасштабних змін до National Semiconductor, протягом багатьох років співпрацювала з HP і Agilent Technologies.
детальніше

Управление для тех, кто не любит управлять

Девора Зак                          

"Книга читається на одному диханні буквально за пару годин. Написано так, як ніби автор сидить навпроти і розмовляє з Вами. Причому у автора ще й відмінне почуття гумору, так що співрозмовник вона хороший :)
Назва - вже говорить багато про що. Ключовий посил: набирайте таких людей, якими вам буде зручно керувати. І детально розписано, як же це зробити. Розглядається, правда, тільки 2 аспекти керівника-підлеглого: думають і відчувають, зате дуже детально, з прикладами, поясненнями, історіями та тестами. Так що до кінця книги все зрозуміло: ХТО ви і ХТО вам потрібен у ідеальні підлеглі. РЕКОМЕНДУЮ
!"
Наташа Карпова, HR-експерт, бізнес-тренер, фасилітатор, автор книги «
Фишки для тренингов»
детальніше   

Психологія здоров'я. Дослдження
Китайское исследование. Результаты самого масштабного
исследования связи питания и здоровья

Колин Кэмпбелл, Томас Кэмпбелл    

Про вплив харчування на здоров'я. В основі книги лежить наймасштабніше в історії науки дослідження зв'язку між тим, що ми їмо і тим, чим ми хворіємо.
Одна з найпопулярніших книг на нашому стенді на форумі видавців, але, чесно кажучи, боюсь її починати читати, бо ж потім прийдеться відмовитись від багатьох продуктів заради свого здоров'я (як уже зробили більшість читачів цієї книги)!
 детальніше
                                                                                
Психологія відносин. Спілкування.

Мистецтво відповідального спілкування,
або як знаходити глибинне порозуміння з іншою людиною
Кушнір Роман
                                                                  

Скількох проблем як протягом дня, так і впродовж цілого життя, можна було б уникнути, якби люди вміли відповідально ставитися до такого звичного і, здавалось би, простого процесу – спілкування. В книзі немає ніяких складних технік чи особливих моделей, а лише все те, що необхідно знати кожному про буденну і водночас таку захопливу річ – радість людського спілкування.

 детальніше

Позитивна психологія. Для роздумів.

Бог никогда не моргает
 Регина Бретт                                                                   

Регіна Бретт - відома американська журналістка, двічі виходила у фінал Пулітцерівської премії в номінації «За коментар», лауреат численних премій за журналістську діяльність. 50 уроків - це роздуми про те, чого Регіна навчилася, перебуваючи в статусі матері-одиначки, коли шукала любов там, де її не було, коли працювала над відносинами з Богом, боролася з раком і намагалася примиритися з важкими спогадами дитинства.
Свої уроки Регіна публікувала в авторській колонці в газеті "Клівленд Плейн Дилер", і вона відразу ж стала однією з найпопулярніших в історії видання. З тих пір сотні тисяч людей по всьому світу отримали 50 уроків по електронній пошті. Регіну Бретт цитують на весіллях, останніх дзвінках, на ювілеях і не тільки.
Ця мудра, добра, дуже емоційна книга змусить читачів замислитися про своє життя і допоможе зробити її трішки краще .

 детальніше
 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!
Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар