неділю, 1 вересня 2013 р.

Щойно з друкарні. Тиждень 34

"Через двадцать лет вы будете больше сожалеть о том, чего не сделали, нежели о том, что сделали. Так что отдайте швартовы, выходите из тихой гавани. Поймайте попутный ветер. Исследуйте, мечтайте, открывайте". Марк Твен
Літо добігає до фінішу. Сподіваюсь, всі відпочили, набралися сил для нових ідей, проектів, подвигів... А ми знову починаємо збирати для вас підбірки новинок та інших цікавинок.

ОСОБИСТА ЕФЕКТИВНІСТЬ. ВДОМА І НА РОБОТІ
Режим гения. Распорядок дня великих людей

Мейсон Карри                                                                   

Моцарт і Бетховен, Фрейд і Хемінгуей, Ван Гог і Пікассо, Айн Ренд і Кафка…. 162 генія - коли вони спали, коли їли, коли працювали, як у них проявлявся невроз і як вони від нього захищалися...
Майже щоранку протягом півроку автор вставав о 5.30, чистив зуби, наливав собі чашку кави і сідав писати про те, як тим же самим займалися великі уми останніх чотирьох століть. Як їм вдавалося щодня знаходити час для створенння шедеврів, який режим сприяв творчості і продуктивності?
 детальніше
 

Умение слушать. Ключевой навык менеджера
Бернард Феррари                          

"Неможливо усунути проблему, якщо не знаєш, в чому вона полягає"У бізнесі наслідки невірної оцінки проблеми можуть виявитися згубними. У цій сфері помилки діагностування відбуваються найчастіше через нестачу інформації. Хоча найчастіше вона лежить на поверхні, ми просто не можемо зрозуміти, як її відшукати. Причина одна: погане вміння слухати. Щоб її усунути, потрібно спочатку визначити, що заважає почути необхідну інформацію. Може, ви звикли чути тільки те, що хочете? Відповідати тільки на власні питання? Робити вигляд, що слухаєте?
детальніше
                                                                                        
Искусство объяснять. Как сделать так, чтобы вас понимали с полуслова

Ли Лефевер                                                                   

Лі Лефевр - засновник компанії Common Craft, яка спеціалізується на "розжовуванні" інформації про будь-який товар. Відеоролики з поясненнями Лефевра зібрали більше 50 млн. переглядів. Книга - частина професійного багажу, який автор накопичив за багато років. І не важливо, чим ви займаєтеся: реалізуєте ножі канадських оптових фірм, пропонуєте мільйонні конhttps://us4.admin.mailchimp.com/campaigns/wizard/html-template?id=540413тракти або поширюєте журнал "Пробудіться!"...
 детальніше


Мастер звонка. Как объяснять, убеждать, продавать по телефону
Евгений Жигилий                                                                   

Одна з небагатьох книг, де можна знайти дійсно корисну конкретику на тему холодних дзвінків. Книга максимально прикладна, і застосувати отримані знання можна не тільки в менеджменті, телефонуючи клієнтам, але і в повсякденному житті, особливо, якщо мова йде про важливі розмові.
Цю книгу необхідно мати кожному керівнику відділу продажів, в якому є хоча б один телефон, хоча б один клієнт! І звичайно ж всім менеджерам з продажу!

 детальніше


РОЗВИТОК БІЗНЕСУ
7 ключей к успеху розничного магазина. Секреты роста продаж
Михаил Пикалов                                                                   

"В магазине детских колясок покупательница спрашивает у продавца:
— Почему у этой коляски такая неудобная ручка?
— К ручке вы быстро привыкнете. Зато, если купите эту коляску, с ребенком чаще будет гулять ваш муж, так как она с пепельницей и открывалкой для пива"
Ця книга навчить відчувати очікування покупця. На основі різних типологій потреб будувати різні моделі купівельних мотивів. Їх досить багато: за експертними оцінками, налічується більше 100 моделей, які сьогодні активно використовують маркетологи в різних країнах світу.
 детальніше

Дизайн для души, бизнес для денег. Ответы на самые распространенные вопросы о запуске и ведении дизайнерского бизнеса
Дэвид Эйри                                                                   

З чого потрібно починати? Як рекламувати і позиціонувати себе? Як знайти нових клієнтів? У скільки оцінити свої роботи? Як вести переговори? Як скласти правильний договір? Коли необхідно сказати клієнту «ні»? Як працювати з важкими замовниками? На всі ці питання відповідає Девід Ейрі, популярний дизайнер з Північної Ірландії, відомий своїми стильними логотипами, автор бестселера Логотип и фирменный стиль. Для всіх, хто хоче перетворити своє захоплення дизайном в серйозний бізнес.
 детальніше

УПРАВЛІННЯ КОМПАНІЄЮ
Битва за эффективность
Алексей Федосеев, Борис Карабанов                                                                   

"Коли Генеральний поклав мені на стіл «Битву за ефективність» з коротким «Прочитай я подумала: «Ну от, ще одна книга про бюджетування. Ну що нового можна розповісти, про давним-давно вивчене-перевивчене питання? І що мені - вже в 5 компаніях поставила бюджетне управління з нуля - може бути цікаво в цій книзі? Але відкрила книгу і... не змогла вже відірватися, поки не дочитала до кінця. А зараз вона завжди лежить у мене на столі, і під час рідкісних вільних хвилин відкриваю, перечитую, і як в перший раз, з'являються нові думки, ідеї." Пойдашева Олена, заступник генерального директора з економіки та фінансів КК "Аптечні традиції"
 детальніше


Учитесь целовать лягушек! И другие рецепты лидерства от IBM
Джек Бич                                                                   

"Керування людьми - це особлива довіра. Обов'язок керівників - допомагати іншим людям стати кращими - кращими в тому, що вони роблять, і в тому, як вони це роблять, і в тому, як сприймають самих себе, - а також здатними діяти як самостійно, так і спільно, у співпраці з іншими людьми. Керівництво означає сприяння розвитку інших."
Може здатися, що тема лідерства та бережливого виробництва паралельні і не перетинаються, але це тільки на перший погляд... Так до чого ж тут жаби?
Читайте...
 детальніше

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар