суботу, 23 листопада 2013 р.

Лідер з людським обличчям

Розуміти, відчувати, мотивувати, взаємодіяти - основні якості справжнього лідера.
"Наиболее важная вещь в жизни — принять себя и твердо стоять на ногах" 
Видання The Financial Times, Le Capital та The Economist назвали його самим неординарним і сміливим експертом в області лідерства, провідним мислителем Європи.
• Консультант керівних кадрів з питань стратегічного управління провідних компаній світу в 40 країнах. У його портфоліо - такі компанії, як Aegon, Alcatel, Bang & Olufsen, Bonnier, British Petroleum, Ericsson, Goldman Sachs, Heineken, Investec, Lego, Lufthansa, McKinsey, Nokia, Shell, SABMiller, SEB, SpencerStuart, Unilever, Volvo Car Corporation, «Ново Нордіск», «Російський Стандарт», «Трійка Діалог».
• Директор Центру лідерства INSEAD - однієї з найбільш інноваційних і впливових бізнес-шкіл світу, директор і засновник Лондонського інституту менеджменту (KDVI), доктор Гарвардської школи бізнесу.
Манфред Кетс де Вріс зробив, здавалося б неможливе, поєднав теорію управління і психоаналіз і створив свій особливий "клінічний підхід до менеджменту".
В основі авторської розробки лежить розуміння важливого закону. Насправді, за фасадом раціональних рішень, покликаних мотивувати співробітників і вибудовувати стійку структуру компанії, лежать ірраціональні мотиви. І не враховувати їх - це те ж саме, що будувати будинок на піску. Використовуючи свій метод, Манфред Кетс де Вріс допомагає топ-менеджерам і власникам досягти головного імперативу лідерства. За словами професора: «Лідер повинен зробити так, щоб його підлеглі перевершили самі себе».
Словосполучення «Клінічний підхід» може насторожувати. У нашій країні неоднозначне ставлення до медицини взагалі, і до будь-якого клінічного підходу зокрема. Тим більше в застосуванні до бізнесу.
Що насправді це означає? Це означає - людське ставлення до людей, як до керівників, так і до тих, кого прийнято називати підлеглими. Про єдино правильний шлях керування: через постійний особистісний розвиток, зміни себе і свого ставлення до навколишнього світу.
Манфред Кетс де Вріс  - автор понад 30 книг, перекладених на 31 мову, включаючи такі бестселери, як «Мистика лидерства», «Лидер на кушетке», «Уравнение счастья» та ін.

Лидер на кушетке
Клинический подход к изменениям людей и организаций

Манфред Кетс де Врис
Кетс де Вріс один з перших спробував пильно поглянути на глибинні процеси, що стоять за лідерством, щоб допомогти керівникам по-справжньому усвідомити свої сильні і слабкі сторони, побачити світ не місцем боротьби і виживання, а сферою свого впливу і закономірного розвитку. В описі багатьох типів особистості ви побачите людей, які вас оточували на різних етапах життя і , можливо, оточують тепер... Постарайтеся зрозуміти, де ви самі, який або яка ви... Розуміння себе - це значна робота, але вона веде до гармонії з собою і навколишнім світом і, в кінцевому підсумку, до відчуття щастя, чим би ви не займалися...
 детальніше


Мистика лидерства. Развитие эмоционального интеллекта
Манфред Кетс де Врис                                                                   

Люди воліють покладатися на точну інформацію. Але лідерові також необхідні навички та вміння, які не виразити цифрами. Іншими словами - емоційний інтелект. Автор обґрунтував для самих цинічних скептиків, чому лідерство зав'язано на емоціях і якими способами лідери досягають успіху не лише для себе, але і для своїх послідовників.
 детальніше

Уравнение счастья
Манфред Кетс де Врис              

«Щастя - це коли тебе розуміють».  А Манфред Кетс де Вріс пропонує подивитися на цю тему з точки зору китайських мудреців: «Щастя - це коли є кого любити, що робити і на що сподіватися». Досить аскетичне, треба зауважити формулювання. Думаю, мало хто підпишеться під цими словами. Але чи варто поспішати? Перед вами не дешеве бульварне чтиво з серії «як стати щасливим за 10 днів», а робота серйозного професіонала, відомого психолога, фахівця в області управління бізнесом.
детальніше
 
Секс, деньги, счастье и смерть: В поисках себя

Манфред Кетс де Врис

Використовуючи свій досвід і знання у сферах менеджменту й психотерапії, автор намагається отримати "тривимірне зображення" людини і зрозуміти її складну природу. Готових рецептів не існує, всі відповіді треба шукати всередині себе, але для цього доведеться зробити важку і захоплюючу подорож вглиб своєї душі. Варто саме вам читати цю книгу чи ні, залежить від того, наскільки ви налаштовані на копання в собі самому.
 детальніше

ТАКОЖ РАДИМО:

Момент лидерства

Майкл Юсим                         

Автор майстерно розкриває дев'ять принципів лідерства, розповідаючи історії про людей, яким випали випробування. Формулою лідерства  він називає момент, коли на перший план виходить довіра до нас і наша репутація, коли життя чи смерть інших залежить тільки від наших дій.  В такі моменти потрібно мислити стратегічно, говорити впевнено і досягати відчутних результатів.
детальніше

Великие по собственному выбору
Джим Коллинз и Мортен Хансен

Як звичайні люди створюють і керують компаніями протягом великого проміжку часу і ведуть їх маленькими кроками до великої мети? А все тому, що керівники найбільших організацій - це не везунчики і не гіпер-генії, а звичайні люди, як ми з Вами.
Майкл Юсім, директор Центру лідерства і менеджменту змін, назвав її кращою книгою з лідерства 2011 року.

 детальніше

 

Уроки выдающихся лидеров
Билл Джордж, Питер Симс  

Чудові історії успіху 125 видатних лідерів демонструють, що можна змінювати світ, не зраджуючи своїх цінностей, - навіть більше того, ми здатні на більше, коли вірні своїм ідеалам. Кожен, хто прагне стати лідером, або лідер, який прагне стати краще, зможе знайти в цій книзі джерело сили і мудрості.
 детальніше


І НАЙГОЛОВНІШЕ:

Перший і єдиний в Україні майстер-клас відомого практика в сфері менеджмента і лідерства Манфреда Кетса де Вриса  "ВИКЛИК ЛІДЕРСТВА"

13 лютого 2014
, м. Київ, готель Fairmont Grand Hotel
Про що буде майстер-клас?
  • Що характеризує ефективних лідерів?
  • Що змушує лідерів терпіти невдачі?
  • Який ефект дає невдале лідерство на корпоративну культуру, організаційну структуру, моделі прийняття рішень?
  • Яка динаміка лідерства, команд та організаційної культури?
  • Як трансформувати особисті амбіції успішні кар'єрні цілі і стратегії?
  • Як надихати і мотивувати людей? Як ростити людей?
  • Як ставити прості і зрозумілі завдання і як навчитися отримувати задоволення від цього?
Детальна програма майстер-класу

5 % знижки за умови реєстрації  від партнера заходу книгарні Leole book
Детальніше також:
по телефону: 094-993-2-483
по е-мейл: info@leolebook.com.ua

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар