середу, 5 лютого 2014 р.

Бізнес-бестселери 2013 року за версією Amazon


Початок року позначається підведенням підсумків року минулого. Найпопулярніші рейтинги вже опублікували впливові засоби масової інформації світу. Ми публікуємо ТОП книг, які стали найпопулярнішими в 2013 році за версією найбільшого інтернет-магазину Amazon.com в категорії Бізнес-книги.  Всього список складається з 20 книги (повний список дивіться тут), але ми подаємо тільки ті, що вже перекладені з мови оригіналу.
 
ТОП найпопулярніших бізнес-книг 2013 року

Начни. Врежь страху по лицу, перестань быть «нормальным» и займись чем-то стоящим 

Джон Эйкафф


Джон Эйкафф, один з найпопулярніших авторів Wall Street Journal, Джон Ейкафф, письменник, мотиваційний спікер і автор блогу acuff.me. Його книга - потужний мотиватор, щоб зробити крок, почати, це "пинок под зад" для тих, хто ще чекає. Незвичайність у розумінні Эйкаффа - не зовсім те, що звикли називати цим словом. Джон розклав по поличках всі етапи життя людини, що прагне стати професфоналом у своїй справі, і дав ряд безцінних порад по кожному. І, що найважливіше, всю вижимку зі своїх оповідань і рекомендацій він збирає в кінці кожної глави - щоб ще раз нагадати про те, що дійсно важливо.
Життя у нас одне, і проживаємо ми його досить швидко. Прожити його зі змістом та здійснити свої мрії або ж бути такими, як сіра більшість - вибір за вами.

детальніше


Заразительный. Психология сарафанного радио

Йона Бергер


Негативні відгуки на книги нових або маловідомих авторів збільшують продажі в середньому на 45%! Навіть погана рецензія або негативний відгук на книгу сприяють збільшенню продажів тиражу, якщо в них згадується існування цієї книги.
Поганої рецензії на книгу «Заразительный» ви не знайдете, зате дізнаєтеся, як зробити так, щоб про ваші продукти або послуги говорили. Автор виділяє шість принципів заразливості. Не обов'язково використовувати їх всі, але чим більше принципів використовується одночасно, тим більше ймовірність створити привід для розмов навколо вашого продукту.
Йона Бергер - молодий професор маркетингу в Уортонской школі бізнесу. Був відзначений нагородами за успіхи як у науковій діяльності, так і у викладанні, а також отримав звання «Залізного професора».
 детальніше


Ловушки мышления. Как принимать решения, о которых вы не пожалеете

Чип Хиз, Дэн Хиз

Тема прийняття рішень як ніколи актуальна в стрімкому сьогоднішньому світі. Але до "Ловушек мышления" не було жодного помітного видання на цю тему.
Книга має яскраво виражений терапевтичний ефект: чим більше ви її читаєте, тим більше хочеться вирішити все невирішене, причому найкращим чином.
Відразу після виходу ця книга ввійшла в ключові списки бестселерів Amazon, The New York Times і The Wall Street Journal.
детальніше


Большие данные. Революция, которая изменит то, как мы живем, работаем и мыслим
Виктор Майер-Шенбергер, Кеннет Кукьер

Нехай вас не лякає «айтішний» термін «великі дані». По-перше, книга - не стільки про технології, скільки про зміни, викликані ними. Про кардинальну зміну методів дослідження суспільства, прогнозування майбутнього, прийняття рішень, створення нового змісту. Про зміни в способах ведення бізнесу, спосіб життя, відносини між людьми. Про нашу здатність залишатися конкурентоспроможними в часи, що настають.
По-друге, автори постаралися на славу, створивши 210 сторінок щільно упакованого фактами і висновками, динамічного тексту, який захоплює не менше, ніж інтелектуальний детектив.
  детальніше


 

Брать или отдавать? Новый взгляд на психологию отношений
Адам Грант

Адам Грант є наймолодшим професором Уортонской школі бізнесу. Він консультує такі компанії, як Google, the NFL, Johnson & Johnson, Pixar, Goldman Sachs, Всесвітній Економічний Форум ООН і Армії США.
«Будь простіше, і люди до тебе потягнуться», говорить відома приказка. Якщо альтруїзм і щирість є кращими способами заробити успіх серед оточуючих, то чому в реальному житті найуспішнішими якраз є рідкісні гади? Чому добрі і чуйні люди завжди люблять, але рідко досягають великих успіхів? Чи є спосіб домогтися чогось у житті, не йдучи по головах?
Автор розділив всіх людей на три типи. Здавалося б, що тут унікального? Адже подібні класифікації зустрічаються в роботах багатьох авторів. З одного боку, так воно і є. Чергова спроба розділити всіх людей на хороших, звичайних і поганих. Але це дуже вдала спроба, яка здатна перевернути все ваше уявлення про наш світ, про методи досягнення успіху, про підхід до роботи і про стосунки з людьми.
детальніше


Игра на победу. Как стратегия работает на самом деле
Алан Лафли, Роджер Мартин


Алан Лафлі, генеральний директор Procter & Gamble, (він вийшов у відставку 2009-го, а в травні 2013-го року знову очолив компанію) здобув славу найуспішнішого керівника P&G за всю її 176-річну історію. За Лафлі вартість компанії зросла на більш ніж $100 млрд., а портфель її мільярдних брендів збільшився вдвічі.
У співавторстві з Роджером Мартіном, одним з десяти найкращих у світі викладачів бізнес-шкіл, деканом Ротманской школи менеджменту Університету Торонто, Лафлі детально аналізує підхід до розробки стратегії, яку він успішно застосовував в P&G і яку може з таким же успіхом використовувати організація будь-якого масштабу.
Книга Алана Лафли і Роджера Мартіна стала бестселером рейтингу Amazon.com, Wall Street Journal и Washington Post.
детальніше

 

Додані книги, які переклали протягом 2014 року.

Не бойся действовать: Женщина, работа и воля  к лидерству
Шерил Сэндберг

Не бойся действовать: Женщина, работа и воля к лидерству



Шеріл Сендберг, операційний директор Facebook, одна з найвпливовіших фігур в світі бізнесу, розповідає, з якими перешкодами їй доводилося стикатися на своєму професійному шляху. 
детальніше




Стратегия блокбастера. Уроки маркетинга от лидеров индустрии развлечений
Анита Элберс

Стратегия блокбастера. Уроки маркетинга от лидеров индустрии развлечений
Чому керівники в індустрії розваг витрачають неймовірні гроші, щоб створити черговий хіт, чому зірки кіно та спорту отримують величезні зарплати і як цифрові технології змінюють галузь розваг?
Довгостроковий успіх досягається за рахунок створення блокбастерів - дуже дорогих і популярних фільмів, книг, музики
детальніше




Ctrl Alt Delete. Перезагрузите свой бизнес и карьеру, пока еще не поздно
Митч Джоэл

Ctrl Alt Delete Перезагрузите свой бизнес и карьеру, пока еще не поздно
Для маркетологів, керівників всіх рівнів і завсідників Хабра. А ще для всіх, хто хоче побудувати успішну кар'єру в ці нестабільні часи.
Джоел, один з провідних світових експертів з інтернет-маркетингу та новим медіа, попереджає: настав час перезавантаження. Настав час переглянути наші підходи до ведення бізнесу і традиційні бізнес-моделі. Адже всього протягом найближчих п'яти років ви чи вся ваша галузь можуть просто зникнути. Згадайте, як виглядав ринок мобільних пристроїв до появи iPhone і iPad. Так давно це було?
детальніше

 

 Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар