четвер, 2 жовтня 2014 р.

Досягати мети: стратегія перероні та корпорація геніїв




Правило 10 000 годин справедливе завжди: Любителів від геніїв розділяють всього лише 8000 годин роботи над собой.





Досягнення мети. Особистий успіх
Стратегия пеперони. Добавь перца в работу!
Йенс Вайднер
Цілком можливо, що Ви чудова людина, чутлива і делікатна, вмієте працювати в команді і майстерно справляєтесь з повсякденними завданнями.
Але книга не про ці ваші переваги. Мова піде виключно про те, як розвинути твердість характеру.
Йенс Вайднер розробив методику корекції агресивної поведінки, яка успішно використовується для реабітітації в Німеччині та Швейцарії, а з 1994 року використовує її з діаметрально протилежними цілями: для керівників, які хочуть зміцнити свою рішучість і вміння настояти на своєму.
детальніше

 
Управляй своей мечтой. Как реализовать любой замысел, проект, план
Бриджит Кобб
Ефективна і перевірена методика виконання будь-яких задуманих вами проектів, чи то відкриття власної справи, чи ідеальне весілля.
Бріджит Кобб, фахівець в області управління проектами, програмами та організаційними змінами, тому про успішну реалізацію проектів знає все
.
детальніше



 
Досягнення мети. Психологія спілкування
Все лгут. Как выявить обман по мимике и жестам
Лиллиан Гласс
Брехати можуть не тільки очі або голос, але і плечі, руки, губи і навіть волосся.
Доктор Лілліан Гласс - визнаний і авторитетний аналітик поведінки і мови тіла, працювала як експерт на найбільших світових телеканалах, читала лекції з мови тіла і брехні для співробітників різних силових структур, у тому числі ФБР. Виступає в якості судового консультанта, експерта з поведінкового аналізу та посередника при вирішенні спорів.
детальніше



Я вижу тебя насквозь! Искусство разбираться в людях. Самые эффективные техники секретных агентов
Лео Мартин



Унікальна інформація з довідника для агентів спецслужб - вона-то і допоможе вам у повсякденному житт.
Ви навчитеся добре розуміти людей, з якими маєте справу, і успішно спілкуватися з ними.

детальніше


Мастер игры
Роберт Грин


Натовп ненавидить тих, хто виділяється, яскравих і успішних особистостей. Натовп не розбирається хто правий, зате завжди легко знаходить того, хто винен. Герой майже завжди приймає рішення наодинці.
Роберт Грін, відомий американський автор, який пише про психологію впливу, механізми дії влади в суспільстві та політиці. Про основні принципи стратегічного мислення. Кілька років Грін працював у журналі "Есквайр", пробував писати сценарії для фільмів. Але після неймовірного успіху своєї книги "48 законов власти", залишив всі інші заняття і став письменником.

детальніше

Информационный удар. Как сделать, чтобы в шумном медиамире услышали именно тебя
Гари Вайнерчук


Хто читав=чув про "Экономику благодарности" Гарі Вайнерчука, яка пару років назад наробила шуму, той в курсі справи.
Кращі елементи попередніх книг і новаторські ідеї поєдналися в його новій книзі, показуючи які стратегії необхідно використовувати в маркетингу через соціальні мережі та медіа.
Гарі - невгамовний підприємець,
вивів дрібний сімейний бізнес на позиції лідера і одним з перших розгледів колосальний потенціал економіки подяки.
детальніше

Протягом багатьох століть вчені намагаються зрозуміти, як влаштований людський мозок, «живий комп'ютер», здатний часом на дивовижні речі. Зараз ми знаємо про нього дійсно багато, але іноді здається, чим більше відповідей ми отримуємо, тим більше питань виникає.
Чому одні люди краще вирішують завдання, а інші проблеми? Що таке мудрість? Чому прискорене мислення так само шкідливо, як і уповільнене? Найновіші методи нейровізуалізації дають не менш чітку картину наших думок і почуттів, ніж рентген - нашого скелета.
Цікаві дослідження, глибокий зміст - ілюстровані путівники по загадковій сірій речовині.
Как работает мозг            Мозг. Популярная энциклопедия   


детальніше
детальніше






Історії успіху. Лідерство
Корпорация гениев. Как управлять командой творческих людей
Эд Кэтмелл, Эми Уоллес

Чи могли б ви уявити, що готуючись до "Рататуя", аніматори їздили в Париж і вивчали кухні мишленівських ресторанів? Їздили в Південну Америку дивитися на гори, над якими повинен пролітати будинок з "Вгору"? А історія про те, як в трисекундній сцені з "Корпорації монстрів" для кожного диска промальовували не те що корінець, а навіть обкладинку, та ще писали для кожного індивідуальну програму того, як він буде падати?
Взагалі книга скоріше про те, як організувати людей так, щоб вони були здатні на такі речі. Ед Кетмелл, президент найуспішнішого анімаційного стартапу, ділиться своїм досвідом управління і формування зіркової команди у співпраці з такими геніями, як Стів Джобс і Джон Лассетер.
детальніше


Управляя волшебством. 10 здравых стратегий лидерства
Ли Кокерелл

А ось ще одна зіркова команда Лі Кокерелла, колишнього віце-президента компанії Walt Disney World Resort.
Стратегії ефективного лідерства, які   допоможуть залучити, розвинути і утримати молодих, енергійних, креативних працівників.
детальніше


Великие инвесторы: Практические уроки от Джорджа Сороса, Уоррена Баффета, Джона Темплтона, Бенджамина Грэхема, Энтони Болтона, Чарльза Мангера, Питера Линча, Филипа Фишера, Джона Неффа
Глен Арнольд

Можливо, їх приклади запалять вас ідеями, підштовхнуть до якогось рішення, яке давно лежить на поверхні свідомості, або направлять на правильний шлях.
Найуспішніші угоди дев'яти майстрів інвестування; така собі "фінансова" біографія відомих лідерів.
детальніше

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар