четвер, 23 жовтня 2014 р.

Лідогенерація, аргументація і таємний вплив компаній

Чому економіка залежить від прогнозу погоди та інші 12 новинок бізнес-літератури і не тільки...
 
 









ЛІДОГЕНЕРАЦІЯ (від англ. lead generation) - це процес залучення потенційних клієнтів онлайн шляхом виявлення користувачів з чітко сформованою потребою і отримання їх контактних даних.

Перечитали це два рази і все одно не зрозуміли?
Спокійно, ми самі, коли зіткнулися з цим вперше, задали собі питання "Що ж це таке?"

ЛІД (від англ. lead - вести, керувати) - це контактні дані людини (її ім'я, e-mail, телефон), яка зацікавлена саме у вашому продукті або послузі. Простіше кажучи, це форма (заявка на участь, підписка на розсилку, анкета), де бажаючий придбати ваш продукт залишає свою адресу або телефон на підтвердження того, що він хоче спілкуватися з вами. У менеджменті так стало прийнято називати самого потенційного клієнта...


Бізнес. Інструменти
Лидогенерация. Маркетинг, который продает
Андреева Ксения

Яка оптимальна "вартість" одного потенційного клієнта? Скільки часу займає пошук? Які маркетингові кроки дають найбільший результат? Яке число потенційних клієнтів можна отримати з тієї чи іншої активності?
За допомогою лідогенераціі компанія керує кількістю потенційних клієнтів, а це і є ефективна маркетингова стратегія!
детальніше



Богатей! 4 основы и главный секрет
Ицхак Пинтосевич
Секрет багатства знають не всі. Навіть ті, хто має багато грошей.
Найкращий тренер з саморозвитку Іцхак Пінтосевич узагальнює свій досвід і досвід кращих майстрів з розвитку особистості і бізнесу, і вчить  вас психологічним основам і навичкам системного багатства і успіху.
Виконуючи покрокові інструкції, ви побудуєте свою чітку стратегію багатства. Перші результати можна побачити прямо під час прочитання, Це будуть зміни у вашому мисленні і навичках.
детальніше



ORG. Тайная логика организационного устройства компании
Тим Салливан, Рэй Фисман

Так хочеться вірити, що "5 простих кроків" і "8 безвідмовних правил" вирішать всі проблеми компанії.
Але Рей Фісман і Тім Салліван в своїй провокаційній книзі доказуть, що формалізація корисна, менеджерська вертикаль логічна, а стандартизація звітів і безліч нарад просто необхідні, щоб вберегтися від хаосу і завершити будь-який проект.
детальніше


Історії успіху. Поради
Первый миллион долларов самый тяжелый
Сергей Ватутин

"Моє завдання - не показувати вам красиві картинки з життя багатомільярдних компаній і не грузити вас абстрактною теорією про бізнес, а провести з реального шляху зростання та розвитку бізнесу - від самозайнятості та мікробізнесу до малого і середнього".
Сергій Ватутін - засновник і власник мережі турагентств "1001 тур" та туристичного порталу Туризм.Ру, одного з найгучніших, найвідоміших та швидкозростаючих брендів в туристичному бізнесі. Один з наймолодших мільйонерів.
Просто величезна кількість реально цінної інформації!
детальніше



The Firm. История компании McKinsey и ее тайного влияния на американский бизнес
Дафф Макдональд

McKinsey сьогодні - це не просто фірма з майже столітньою історією, а один із символів постійного і стабільного успіху.
Хто вони, ці сірі кардинали, які придумали консалтинг і зуміли звести його в ранг політики, інструменту управління компаніями та державами? Як вдається цій Фірмі протягом майже цілого століття зберігати і примножувати свій авторитет, незважаючи на ряд вражаючих провалів?

детальніше


Легко не будет. Как построить бизнес, когда вопросов больше, чем ответов
Бен Хоровиц


Можливо, ви думаєте, власний бізнес - це так легко. Всі кажуть: просто бери і почни, і ніхто не скаже, що це найтяжча робота.
А от Бен Хоровіц скаже. Але теж пинків під зад надає. Він запустив купу стартапів, тому з власного досвіду управління розповість про реальні проблеми, з якими щодня стикаються лідери.
Про це Вам не розкажуть в бізнес-школах.

детальніше


Нон-фікшн
Прогноз. Как, наблюдая за погодой, научиться предсказывать экономические кризисы
Марк Бьюкенен


Ринкова нестабільність так само природна і небезпечна, як торнадо. Чи можна навчитися своєчасно помічати ознаки кризи, що насувається? Передбачати, як будуть розвиватися події на ринках? Які методи прогнозування потрібно використовувати для цього сучасним економістам?
детальніше


Психологія спілкування. Ефективність
Аргументируй это! Как убедить кого угодно в чем угодно
Никита Непряхин

"Шляхом переконання можна примусити мільйони людей в ім'я якоїсь ідеї ділитися останнім, робити революції, створювати новий світ і навіть вірити в чудеса..."
Нікіта Непряхін єдиний тренер з практичної аргументації, автор і ведучий тренінгів з ораторського мистецтва, публічних виступів, ефективних комунікаціях. Кращий бізнес-тренер 2013 року за версією премії Trainings.
детальніше


Большая книга лучших игр и упражнений для любого тренинга
Михаил Кипнис

Кращі авторські розробки, без яких неможливо уявити жоден психологічний тренінг!
Михайло Кіпніс - психолог, педагог, театральний режисер, автор методики інтерактивного театру "Драма. Імпровізація. Дилема". Провів сотні тренінгів як ведучий груп, фасилітатор, практикуючий тренер. Протягом 30 років займається дослідженням, розробкою та практичним застосуванням нестандартних і активних методик у груповій роботі, тренінгах особистісного зростання, лідерства, комунікації, креативності, сімейних відносин, міжкультурного діалогу.
детальніше

Історії успіху. Генії
Как я изобретал мир
Вернер Фон Сименс

Для нас прізвище Сіменс асоціюється з відомою німецькою компанією. Однак, перш ніж світ побачив і запам'ятав логотип SIMENS, відбулося бурхливе, насичене злетами і падіннями життя, яке і відобразилось на сторінках цієї книги.
Людина, яка поєднала фантастику і реальність - винахідник електролокомотива, трамвая, тролейбуса, електроліфта, прокладальника трансконтинентальних телеграфних ліній
.
детальніше

Гениальный Уорхол
Кэтрин Инграм

"Якщо ви хочете знати все про Енді Уорхола, просто подивіться на поверхню моїх картин. І там я. Немає нічого позаду".
Геніальний новатор і основоположник "комерційного мистецтва" був однією з найсуперечливих постатей  в культурі.

детальніше



Дитяча психологія
Чому діти брешуть
Пол Екман

Діти ніколи не брешуть просто так. Як ви вже напевно встигли помітити, для дитини – це спосіб змінити щось у своєму житті.
Пол Екман, найбільший фахівець з питань розпізнавання брехні, аналізує мотиви, які спонукають дитину до брехні та зміст самої брехні, щоб розмежувати фантазування, як творчу діяльність і власне брехню.
..
детальніше

 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher
 

Немає коментарів:

Дописати коментар