неділю, 25 січня 2015 р.

1000 ЗнаківБезПробілів. Тексти, які заробляють гроші

Головне завдання копірайтера – продавати. І той, хто так не думає, навряд чи досягне успіху.
Продавати, переконувати, що рекламований вами автомобіль, мозольний пластир чи банківський кредит зроблять життя людини кращим. А щоб переконати, потрібно три речі – повірити самому, знайти правильні слова і правильно їх подати.


Щоб стати добрим копірайтером, потрібно знати і маркетинг, і поведінку споживачів, і теорію продажів, і закони зорового сприйняття… і «живе» слово, уяву та інтуїцію. І хоча копірайтер – людина творча, але творчість ця не абстрактна, а зовсім навіть земна і створює рекламу, яка приносить прибуток.

Щоб отримати реальний прибуток, не обов’язково бути копірайтером, достатньо просто використати досвід справжніх копірайтерів та рекламістів.


З невеликою перервою, ось і друга книга нашого видавництва Леоле Паблішер:
(першу ви, звичайно, пам'ятаєте ;)

1000 ЗнаківБезПробілів. Копірайтинг для бізнесу







детальніше
 
Як ви думаєте, скільки Білу Гейтсу доведеться працювати для того, щоб купити новий Фераррі за 150.000 доларів? 10 хвилин!  Адже він заробляє 250 доларів за секунду.
А як щодо того, щоб хтось за вас заробляв гроші, а ви лише користалися плодами? І цей хтось працюватиме у вихідні і не потребуватиме зарплати. Таке реально? Звичайно. Бо цей хтось – текст. Залишилося тільки написати його і помістити туди, де будуть читати. І тут дуже допоможуть знання в цій книзі.
Як писати тексти? Що таке взагалі копірайтинг? Ці та інші питання часто задають собі люди, чиє життя пов'язане з бізнесом або чий бізнес пов’язаний з творчістю.
Книга дає відповіді на такі питання, тому стане у пригоді тим, у кого власний бізнес або тим, хто займається продажем, рекламою і просуванням товарів чи послуг. Книга корисна журналістам, рекламістам, менеджерам, копірайтерам, бізнесменам і всім, хто просто спілкується з партнерами, клієнтами, друзями за допомогою листування. Одним словом, це універсальна книга для всіх, хто пише.
Ви навчитеся писати текст, який працює. Або якщо самі плануєте все життя вправлятися з буквами, то, принаймі, будете розуміти, як має виглядати якісна робота копірайтера.
Колись для того, щоб щось кардинально змінити в цьому житті, необхідні були гроші, зв'язки, влада. Сьогодні для цього потрібен лише комп'ютер та інтернет. Ну, і ще хіба що трохи вміти писати.
Так, скільки там треба заробляти в секунду, щоб купити новий Фераррі?

Коли мені було десь 5 років, моя бабуся казала мені: «Ось виростеш, вибереш собі чоловіка і вийдеш заміж». Синхронізуючись із бабусиними словами, моя дитяча уява малювала мені перед очима картину: незнайомі хлопці вибудувалися в шеренгу. Стоять так, а я ходжу, вибираю собі поміж них чоловіка...  Ні, не подумайте, я не про те, як вдало вийти заміж. Хоча для хорошого копірайтера і це ТЗ цілком реально виконати за допомогою тексту. Про саме сприйняття мова. Тоді бабусину фразу я розуміла буквально. А ще я буквально сприймала сни.
А взагалі, мені подобається писати. Це ніби думати пальцями. І ніколи не чекаю натхнення. Просто ставлю пальці на клавіатуру і пишу. А ідеї, музи, креативи – все в процесі.


Для кого ця книга?
Книга для копірайтерів, маркетологів, рекламістів, власників бізнесу, керівників, директорів. У нас із вами зрозуміле завдання ─ працювати із задоволенням і отримувати результат.

Вона для тих, хто знає (або, може, тільки здогадується), що є інстумент, який за умов правильного використання робить бізнес успішним, товари затребуваними, а вас багатшими.
Цей інструмент ─ ТЕКСТ.

Прочитавши книгу, ви, напевно, зрозумієте, чому одні копірайтери беруть «3 копійки» за 1000 знаків своєї роботи, а інші… «Скільки, скільки? Чому так дорого!».

До речі, 1000 знаків без пробілів – це величина для вимірювання вартості тексту на об’єм роботи. А разом з тим і вартості професіоналізму.

Тому, читайте, використовуйте досвід рекламістів і вирощуйте свій інтелект для того, щоб продавати його вигідно.
 як замовити


Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар