середу, 15 квітня 2015 р.

Франклін, НЛО і англійська Катя Осадча: гарячі новинки квітня




"Багато людей помирають до 25 років, а у могилу 
потрапляють лише в 75."

"Вчіть своїх дітей мовчати. Говорити вони навчаться самі."



 
НейроПсихологія
Майндсайт. Новая наука личной трансформации
Дэниел Сигел
Дуже крута книга!
Про те, як ми можемо впливати на процеси в нашому мозку, наприклад, забути негативне минуле, позбутись нав'язливих думок та внутрішніх конфліктів.
Керувати не тільки своїми емоціями та думками, а й інших людей.

детальніше



 
Позитивна психологія
Живи сейчас! Уроки жизни от людей, которые видели смерть
Элизабет Кюблер-Росс, Дэвид Кесслер

Як жити, щоб потім ні про що не шкодувати? Кожен з нас в якийсь момент задається цим питанням. На жаль, багато чого з того, що дійсно має значення, ми бачимо тільки заднім числом.
Відомі психологи сформулювали правила, які ми повинні знати, щоб жити повним життям. Ці уроки - досвід життя сотень людей, що підводять підсумки прожитих років на порозі смерті. Ця книга розповідає про дивовижне відкриття - відкриття сенсу життя.
детальніше




 
Історії успіху та досягнень
Путь к богатству. Автобиография. Бенджамин Франклин

Його обличчя знайоме всім - це портрет, розтиражований незліченну кількість разів на головній грошовій купюрі США; його афоризм "Час - гроші" знають навіть ті, хто нічого не знає; а його "Автобіографія" давно стала настільною книгою для більшості успішних людей, багато з яких вже встигли увійти в когорту великих особистостей.
А ще Франклін винайшов громовідвід, крісло-качалку, піч-буржуйку, кухонну плиту, придумав літній час та інші корисні речі.
Вперше повний переклад "Автобіографії", а також твори Бенджаміна Франкліна різних років:
детальніше



Нон-фікш. Мистецтво
Семь дней в искусстве
Сара Торнтон
Сара Торнтон - відома британська журналістка і соціолог, в світі мистецтва вона як наша Катя Осадча в світі шоу-бізнесу - їй вдалося поговорити майже з усіма босами, зірками, дилерами, кураторами, критиками, колекціонерами та експертами аукціонних будинків.
В цій "тусовці" вона стала своєю людиною. Кожному аспекту сучасного ринку мистецтва (саме не мистецтва, а РИНКУ мистецтва) присвячений окремий розділ - аукціон, премія, ярмарок, журнал, бієнале...

детальніше



 
Бізнес. Інструменти
Полезным быть выгодно. Как зарабатывать больше, помогая клиентам
Джей Бэр

"Бестселер New York Times і одна з кращих книг про ведення бізнесу, наданні послуг і маркетингу. Доводи автора назавжди змінять ваш погляд на маркетинг"
Джей Бер - консультант з маркетингу, який не визнає реклами, спеціалізується на інтернет-маркетингу і допомагає найбільшим брендам хороший маркетинг зробити відмінним.

детальніше




Нон-фікшн
Псевдонаука и паранормальные явления: Критический взгляд
Джонатан Смит
Аліса із задзеркалля вважала, що книжки без картинок і діалогів - нецікаві книги. Ну це точно не про «Псевдонауку», яка кишить медіумами, шаманами, астрологами, гіпнотизерами та іншою нечистю...
Ця книга - наукова праця, захоплююче написана наукова праця. Риторика, психологія - навіть це тут є.
З її допомогою спілкуватися з фанатами уринотерапії і любителями гороскопів, а також представниками сект чи продавцями чудо-магнітів чи зцілюючих бальзамів стає значно веселіше :)

детальніше

Діти. Натхнення та розвиток
Як змайструвати автомобіль
Содомка Мартін

Юним автолюбителям - новинка видавництва Старого Лева!
Читаючи цю історію, сповнену пригод і труднощів, ви зрозумієте, як влаштований автомобіль і як він функціонує. Ви зможете дізнатися, як працюють двигун, зчеплення, гальма, а також – чимало цікавого.
детальніше



Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар