середу, 15 квітня 2015 р.

Думай в інших форматах. Серія Top Business Awards


Серія Top Business Awards  - це кращі книги по бізнесу, які отримали міжнародні нагороди і визнання читачів. Їх методики перевірені часом, тепер можете використати і оцінити ви.


Креатив. Нешаблонне мислення
Думай в других форматах
Люк де Брабандер, Алан Ини

Коли компанія BIC, виробник одноразових ручок, задумалася про розширення бізнесу, вона почала шукати ідею, яка б не впиралася в нові кольори і розміри. І раптом хтось запропонував запальнички. ЗАПАЛЬНИЧКИ?
 Хоча ідея з першого погляду і здавалася божевільною,  зараз існують одноразові запальнички BIC, бритви і навіть телефони. Компанія відкрила собі дорогу з масою можливостей.  ВОНА ВИНАЙШЛА ІНШИЙ ФОРМАТ.
Креативність просто необхідна, якщо ви хочете бути успішним в епоху постійних змін. Практичні і потужні прийоми, засновані на реальних прикладах від компаній BIC, Ford та багатьох інших.
Забудьте про списки для самоконтролю. Думайте в інших форматах.
детальніше



Лідерство. Мотивація. Управління
Начни с вопроса "Почему". Как выдающиеся лидеры вдохновляют действовать
Саймон Синек
Успішна компанія починається не з мільйонних інвестицій, вона починається з питання «ЧОМУ» .
Є лідери і компанії, що користуються популярністю і мають певний успіх. А є ті, які здатні надихати і вести за собою. Останнім вдається це завдяки тому, що вони знають, ЧОМУ існують. Вони мають високі цілі, кидають виклик суспільству, вони знають, ЧОМУ роблять свою справу.
Дізнайся секрети лідерства та мотивації на прикладі таких компаній, як Apple, Southwest Airlines та інших!

детальніше


Продажі. Лояльність. Мотивація
Потребитель 3.0. Продажи уже никогда не станут прежними
Андреас Бур
Сфера продажів вступила в нову еру. Минув той час, коли покупець мав запастися терпінням і тижнями, а часом місяцями чекати, коли ж нарешті його автомобіль, диван або телевізор опиняться в наявності. Споживач 3.0 не готовий чекати. Він вимагає і діє.
Google, Amazon, Apple, Coca Cola вже пристосувалися до нових умов і активно використовують цю технологію в своєму бізнесі. Тепер настала ваша черга. Продажі вже ніколи не стануть колишніми.

детальніше


Історії успіху та розвитку. Лідерство. Корпоративна культура
The Intel: как Роберт Нойс, Гордон Мур и Энди Гроув создали самую влиятельную компанию в мире
Марк Мэлоун

Книга грандіозна. Тут і винаходи, і бізнес-модель, і конкуренція, і відносини між людьми.
Це книга не про новітні технології, а про тих людей, які стояли за ними. Цілеспрямованість і амбіції трьох дивних особистостей допомогли створити корпорацію, яка вже п'яте десятиліття знаходиться в топі.
Дізнайтесь найкращі та актуальні у всі часи закони успіху, розвитку і процвітання від Intel.

детальніше



Корпоративна культура. Мотивація. Командоутворення
SmartTribes. Как команды становятся успешными вместе
Кристин Комафорд
Як розкрити творчі здібності команди, захопити людей новими завданнями, підвищити їх зацікавленість і отримати вражаючі результати від роботи?
Ось лише деякі переваги, які дає застосування техніки SmartTribes:
- Договори укладаються на 50% швидше.
- Дохід компанії щорічно зростає на 200%.
- Продуктивність членів команди збільшується до 50%, а їх емоційна залученість, відданість і відповідальність - до 100%.
- 63% людей одержують підвищення на посаді протягом 6 місяців застосування техніки.

Підніміть вашу компанію до рівня SmartTribes!  Адже це означає - налагодити бізнес-процеси, збільшити продуктивність і залишити конкурентів далеко позаду.

детальніше


Корпоративна культура. Мотивація. Командоутворення
Лидеры едят последними. Как создать команду мечты
Саймон Синек
В морській піхоті молодші за званням їдять першими, а старші - останніми. Це не правило хорошого тону, лідери морської піхоти їдять останніми, оскільки справжньою ціною лідерства є готовність поставити потреби інших вище своїх власних. Люди відчувають себе в безпеці, коли бачать, що лідер готовий пожертвувати своїм комфортом заради команди.
детальніше



Саморозвиток. Мотивація. Успіх
Great work. Как найти вдохновение, полюбить свою работу и начать зарабатывать
Дэвид Стёрт

"Great Work - книга про те, що кожен з нас унікальний. Впевнений, що завдяки їй з'являться сотні творців змін, які зроблять наш світ кращим" - Стівен Кові, автор бестселера «Сім навичок високоефективних людей»
Довгий час вважалося, що успіх залежить від IQ, таланту, рівня освіти, статі, посади. Ця книга перевертає всі ці уявлення і показує, що інновації можуть прийти звідусіль, від будь-якої людини.
Ви дізнаєтеся, як розвинути п'ять практичних навичок, які допоможуть придумувати нові ідеї, інноваційні підходи та робити таку роботу, яку помітять і оцінять.

детальніше



Корпоративна культура. Мотивація. Командоутворення
Вовлекай! Как создать успешную команду и завоевать постоянных клиентов
Грегг Ледерман
Грегг Ледерман потрапив у саме яблучко. Він розуміє, що співробітники, які працюють з натхненням і живуть життям свого підприємства, набагато більше впливають на бренд, ніж прекрасні слогани і реклама.
Її варто прочитати кожному керівнику ( і майбутньому також) з тим, щоб зрозуміти: будь-яка компанія може разом з співробітниками створити свою культуру, за яку її полюблять клієнти.

детальніше


Поза серією
Ця книга не входить в Top Business Awards, але це нове перевидання "Гни свою линию" Непряхіна, що давно зникла з книжкових полиць. Тому рекомендуємо.
Гни свою линию. Приемы эффективной коммуникации
Никита Непряхин

Усім, хто багато виступає, проводить презентації для клієнтів, кому доводиться брати участь у переговорах і просто для підвищення комунікативних навичок.
Ннескладні прийоми, цікаві тести та вправи, зручні для запам'ятовування виноски основних тез - одна з найкращих шпаргалок по комунікаціям!

детальніше

 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!
Попередні випуски натхнення

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар