четвер, 24 березня 2016 р.

Шалена простота та інші правила Apple







"
Хороші художники копіюють, великі художники крадуть"

- викрадіть сторінку з інструкції Apple ...




Apple зсередини
Адам Лашински

"Книга, яка розбурхує мозок,  книга-яка-спонукає-до-дії: змушує дивуватися, ставити запитання, рефлексувати, думати-думати-думати! Дуже рекомендую!"
Редактор журналу
Fortune Адам Лашинскі відкриває завісу таємниці влаштування найвідомішої і секретної корпорації в світі.

детальніше




 
Становление Стива Джобса. Путь от безрассудного выскочки до лидера-визионера
Брент Шлендер и Рик Тетсли

Входить в ТОР бізнес-книг 2015 року
Кліше
про те, що Стів Джобс був наполовину генієм, а наполовину засранцем, багато в чому грунтується на його вчинках протягом дев'яти років його першого перебування в Apple... Саме в ці роки найбільш яскраво проявилися його найсильніші і найслабкіші сторони.
По суті ця книга єдина з усіх, яку рекомендують ті, хто знав Стіва. Багато фактів в книзі можуть здатися незвичайними, так як вони ламають стереотип, що склався навколо особистості Джобса.
детальніше


 


Правила Apple. Принципы создания искренней лояльности
Кармин Галло
"Близькі питали мене: "Для кого ти пишеш цю книгу? Для роздрібних торговців?" Незабаром відповідь на це питання стала очевидною.
Ця книга призначена для всіх, у кого є бізнес, який стосується людей. Але в це число входять і власники дрібних підприємств, підприємці, менеджери, генеральні директори, юристи, бухгалтери, лікарі, професійні продавці, керівники відділів і всі ті, хто продає послуги або продукти. Моя книга призначена будь-якій людині, яка серйозно має намір змінити враження, досвід покупців. Тому ця книга, по суті, не про компанію Apple і її магазини. Моя книга - про душу компанії Apple, і її співробітників."

детальніше

 




Джони Айв. Легендарный дизайнер Apple
Линдер Кани
"Це біографія одного з найвідоміших дизайнерів нашого часу, однієї з найважливіших фігур в компанії Apple після смерті Стіва Джобса"
Його проекти не тільки зробили Apple багатою компанією, а й змінили цілу індустрію, створивши армію шанувальників і потужний бренд. До того ж Джонатан Айв виграв безліч нагород, потрапив в список Time 100 і був посвячений у лицарі за заслуги в дизайні і підприємництво. Незважаючи на всі ці досягнення, про скромного дизайнера мало що відомо широкому загалу..
детальніше


 



Безумно просто. Вдохновляющие примеры Apple
Сигалл Кен
Перша думка, яка виникла після прочитання книги: дуже не хочеться нікому про неї розповідати))
Ідея книги в тому, що найпростіший і найкращий спосіб зазвичай не завжди найлегший. Часто він вимагає більше сил, часу і грошей. Але при цьому дає відчутно кращі результати
.
Книга шикарна! Читайте, використовуйте і створюйте шикарні продукти.

детальніше




Уроки дизайна от Apple
Джон Эдсон

В офісах компанії Apple безліч кімнат без вікон, охоронців, тоноване скло та інших бар'єрів, покликаних зупинити інформаційний витік.
В одній з них - лабораторії дизайну пакувальної тари - компанія виробляє ретельне тестування сотень різних варіантів упаковки, яка повинна викликати найбільш позитивні емоції у покупців...

детальніше 



 
Корпорация гениев. Как управлять командой творческих людей
Эд Кэтмелл, Эми Уоллес
Входить в ТОР бізнес-книг 2014 року
В обговоренні тонкощів управління творчим колективом Едвін Кетмелл, один з визнаних майстрів цієї справи, не прагне нагнати туману. Навпаки, в своїй книзі керманич легендарної кінокомпанії Pixar переводить хитромудрі поради психологів до життєвих мудростей, розтлумачених на пальцях.
Студія, що колись належала Стіву Джобсу, стала легендою Голлівуду і багато в чому визначила обличчя сучасної комп'ютерної анімації. Як їй це вдалося? Компанія намацала вірний підхід до свого, без жодного перебільшення, головного активу - людей.

детальніше


Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!
Попередні випуски натхнення

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар