пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Всі це роблять: чотири ключі до сучасного бізнесу!

Маркетингові стратегії та прийоми, які використовуються в різних галузях бізнесу, не є універсальними. Маркетинг послуг помітно відрізняється від маркетингу товарів, адже послуга нематеріальна - її не можна побачити, почути або помацати.
Гаррі Беквіт, один з провідних фахівців в світі в області просування послуг, на прикладах з реального бізнесу показує, як на практиці використовувати такі маркетингові інструменти, як ціна, бренд, "упаковка" послуги і взаємини з клієнтом.


Бізнес. Інструменти. Маркетинг. Послуги
Четыре ключа к маркетингу услуг
Гарри Беквит
Гаррі Беквіт - автор однієї з топ-10 книг з маркетингу всіх часів Продавая незримое, а також досліджував нейромаркетинг в книзі Без раздумий.
Дивовижна за силою впливу книга! Часто люди, що надають послуги, не замислюються, що послуга - не товар, який можна помацати, оглянути з усіх боків. Тому продаючи послуги треба виконувати певні правила. Можна їх знаходити самостійно, років десять, але навіщо? Все одно, краще Беквіта це ще нікому в світі не вдалося зробити!
детальніше




Бізнес. Економіка. Гуру
О чем думают экономисты. Беседы с нобелевскими лауреатами
 
Книга дає унікальну можливість познайомитися з роздумами найбільших економістів, що вплинули на розвиток не тільки сучасної економічної думки, а й на всю економічну діяльність в цілому. Це можливість проаналізувати зв'язки між біографіями окремих вчених і біографією економічної науки. Дуже влучно і інформативно.
Обов'язкова до прочитання! Особливо радимо як потенційним економістам, так і професіоналам своєї справи.
детальніше





Бізнес. Інструменти. Управління


Все начальники делают это. Пошаговое руководство по решению (почти) всех проблем менеджера
Брюс Тулган

Книга № 1 в бібліотеці менеджера!
Покрокові рішення практично будь-якої управлінської проблеми, готові рішення 27 основних проблем від світового експерта з лідерства і менеджменту.
детальніше
 



  
Бізнес. Стартап. Мотиваційні
Rework. Ця книжка змінить ваш погляд на бізнес
Джейсон Фрайд, Девід Хайнемайєр Хенссон


Не слухайте нікого, хто говорить, що вона непотрібна. Ця книга - вкрай небезпечна для непідготовлених мізків! Але для людини вдумливої - це джерело мотивації, енергії і стимулів, написаних простою і зрозумілою мовою.
Книга написана практиками. Джейсон Фрайд і Девід Хайнемайер Хенссон - вельми успішні інтернет-підприємці, що заснували легендарну 37signals - компанію з 14 співробітників, продуктами якої користуються понад три мільйони людей по всьому світу!
Читається на одному диханні. Розсіює всі сумніви на далеких підступах. Надихає. Збиває з пантелику. Виводить із зони комфорту. І дає корисну практичну базу. Ви і не підозрювали, що бізнес може бути ТАКИМ.
Найперше рекомендовано для стартаперів і для малого-середнього бізнесу.
А ще придивіться - Rework врешті перекладений українською!

детальніше


 
 
Саморозвиток. Тайм-менеджмент


Викинь мотлох із життя! Мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди
Марі Кондо
Вона була дивною дитиною і замість дитячих ігор займалася.... прибиранням. У старших класах її подружки шукали ідеальну любов, а вона - ідеальний спосіб складати і зберігати шкарпетки. Батьки думали, що з неї вийде непогана домогосподарка, а вона заробила мільйони, допомагаючи людям позбуватися мотлоху в своїх будинках.
30-річна Марі Кондо - найпопулярніший в світі консультант по наведенню порядку і автор революційного «МЕТОДУ ПРИБИРАННЯ КОНМАРІ». Дотримуючись її рекомендацій, ви наведете порядок - один раз і назавжди.
детальніше





Натхнення для дітей
Рік у лісі
Дзюбак Емілія
Сьогодні дуже популярні так звані віммельбухи - книги для розглядання. Віммельбухи чудово тренують пам'ять і увагу, розвивають увагу і спостережливість, стимулюють логічне мислення.
Для дітей дуже важливі візуальні образи, саме на це і розраховані віммельбухи. Роздивляючись картинки разом з дитиною, можна складати спільні історії, а потім обговорювати їх.
Психологи кажуть, що на відміну від традиційних книжок з текстом віммельбух можна «читати» нескінченно, і це кожен раз буде нова історія.
детальніше
 



Джордж і таємний ключ до Всесвіту
Стівен Гокінґ, Люсі Гокінґ

Джордж і таємний ключ до Всесвіту — це велика пригода, у якій найвідоміший фізик-теоретик сучасності Стівен Гокінґ та його донька Люсі розкривають захопливі таємниці Всесвіту. Юні читачі дізнаються більше про зірки, планети та їхні супутники, чорні діри та багато іншого.
Потріть сірі плями на обкладинці - там ховається загадка для маленьких та дорослих дослідників...

детальніше




Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар