пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Звички мільярдерів: на межі людських можливостей?


Томас Корлі, автор книги «Звички багатих: щоденні звички заможних людей», впродовж п'яти років досліджував життєві принципи багатих.

1. Багаті люди завжди ставлять перед собою цілі.

Причому записують їх на папері. Вони знають, що повинно бути зроблено сьогодні. Ведуть список щоденних справ. Вважають, що хороші звички і мотивація важливіше удачі.

Будьте наполегливі
  • Тільки триста третій за рахунком банк погодився надати Уолту Діснею фонд для заснування Діснейленду.
  • Знадобилися більш мільйона фотографій протягом 35 років, перш ніж фото Стіва МкКеррі “The Afgan Girl” почали прирівнювати до шедевру да Вінчі “Мона Ліза”.
  • 134 видавця відхилили книгу Дж. Кенфілд і Марка В. Хансена “Курячий бульйон для душі” до того, як він перетворився на мега-бестселер.
  • Едісон зробив 10 000 невдалих спроб, винаходячи електричну лампочку.
2. Вони читають, але не заради розваги. Багаті люди віддають перевагу науково-популярній літературі, зокрема, книгам про самовдосконалення. Факт, але 88% з них читають книги для самовдосконалення протягом 30 хвилин. І звичайно, прищеплюють своїм дітям любов до книг із саморозвитку.

3. Прокидаються як мінімум за три години до початку робочого дня.
Як правило, більшість успішних і багатих людей, ранні пташки. Ті, хто вже прокидається рано вранці в 5:00, зізнаються, що до цього не могли зрозуміти, що не живуть повноцінним життям, адже це саме та пора, коли ви надихаєтесь і заряджаєтесь енергією світу, що пробуджується.

4.  Фізичні тренування та щоденна практика. Одна з важливих звичок багатої людини – тренування свого фізичного тіла за допомогою різних технік. Це може бути що завгодно – від йоги до бодібілдингу – підбирайте навантаження під себе, але ваше тіло повинно піддаватись регулярним тренуванням.

Бачите, все дуже просто! Прямуйте до мети!
 
Бізнес. Інструменти. Персонал. Цінності. Таланти.
Як стати мільярдером. Як найбільші в світі виробники створюють грандіозну цінність
Джон Свекла, Мітч Коген

Перед тим, як вирушити у вільне плавання і власними силами заробити мільярди доларів, багато провідних підприємців світового рівня працювали у відомих корпораціях.
Провівши величезне дослідження й узявши чимало інтерв'ю, автори зрештою дійшли висновку, що багато міфів, пов'язаних із мільярдерами, — просто вигадка.
Це дослідження пропонує детальний опис п'яти критично важливих навичок мислення, що притаманні виробникам грандіозних цінностей. Вивчивши їх, ви зможете розпізнавати таких людей, заохочувати й утримувати їх на посаді — а можливо, й самі приєднаєтесь до їхнього числа.

детальніше




Бізнес. Інструменти. Цінності. Інновації.Розвиток
Переможець: як досягти колосального успіху і вплинути на світ
Пітер Діамандіс, Стівен Котлер

«Переможець» — це водночас і маніфест, і інструкція.
Для сучасного прогресивного підприємця це видання стане настільною книгою про використання нових технологій, масштабного мислення та надзвичайного впливу нових інструментів.
Автори навчають, як створювати та використовувати стимулюючу конкуренцію, організовувати краудфандинг, будувати спільноти.

 
детальніше




Бізнес. Інструменти. Технології. Інновації
Друга епоха машин. Робота, прогрес та процвітання в часи надзвичайних технологій
Ерік Бріньолфссон, Ендрю Макафі

Наше завтра — це битва за робочі місця з машинами. Виграє той, хто володіє унікальними навичками та швидко адаптується до змін.
Бестселер за версією найкращих західних видань The New York Times, The Wall Street Journal, The Washington Post, McKinsey&Company.
Захоплива, оптимістична й інтригуюча книга!

детальніше





Бізнес. Інструменти. Досвід. Бренд
Проектируя бизнес. Как захватить рынок, адаптируясь к переменам. Опыт Coca-Cola
Дэвид Батлер

Такі ж кльові книги були про Форд, Тойоту, Макдональдс, Проктер&Гембл.
Читати про світові бренди завжди цікаво. Читати про те, як вони розвивались і вирішували проблеми, ще цікавіше. Особливість цієї книги в тому, що вона відкриває невідомі сторони маркетингу Кока-Коли. Ще точніше - дизайну.
Якщо Стів Джобс і Apple ще не переконали вас в тому, що до дизайну не можна ставитися як до другорядного елементу, то варто прочитати цю книгу.
Автор розкриває секрети побудови бренду Coca-Cola і переконує, що саме цілеспрямований дизайн допоміг компанії залишатися лідером на ринку. Все повинно бути адаптованим до світових реалій і очікувань. Загалом історія і сучасність, а також теорія і практика в одному флаконі. 

детальніше




Психологія. Можливості людини
EXTREMES. На пределе. Границы возможностей человеческого организма
Кевин Фонг
Ще один "жестяк" )))
Про те, як досліджувати межі ваших біологічних можливостей...
Людське тіло пристосоване більш-менш комфортно існувати тільки на чверті поверхні Землі: там, де не дуже холодно, не надто жарко, достатньо кисню і не дуже агресивне середовище. І все таки ж*па, яка постійно прагне пригод, тягне нас все вище і глибше, в усі куточки планети ))

детальніше


 

Психологія
Век тревожности. Страхи, надежды, неврозы и поиски душевного покоя
Скотт Стоссел

Я не пам'ятаю, щоб останнім часом хоч одна книга з розділу нон-фікшн мене настільки вразила, оглушила, надовго вибила з колії і одночасно змусила по-іншому подивитися на світ навколо.
Я відкрила її з досить скептичним почуттям - в силу обставин у мене вдома дуже багато літератури з психіатрії і психопатології, по психології взаємин і по соціології. На трьох мовах і з амплітудою видання в ціле століття. І, природно, я досить багато читала.... Але з таким детальним описом однієї з найважчих проблем сучасності зустрічаюся вперше.
Ця книга про те, про що не прийнято говорити вголос. Взагалі не прийнято. Сіра зона. Якщо людина підвернула ногу - вона йде до лікаря, їй роблять рентген, накладають фіксуючу пов'язку і відпускають з миром. Якщо у людини гастрит - їй прописують дієту і вчать правильно харчуватися. Якщо діабет -... Ну ви зрозуміли.
А якщо у людини щось болить, там мутить, тут крутить, іноді нудить, іноді в жар кидає, часом спина ломить (і хвіст відвалюється), потім раптом настає страшна паніка, коли вона опиняється за закритими дверима десь у вагоні метро, або раптом виникає стан, що зараз вона впаде в непритомність, то це що ?!
558 симптомів, які взагалі ніяк не корелюються між собою. Очима людини, яка боролася з цілим сонмом фобій протягом 30 років...

детальніше






Натхнення для дітей та дорослих
Гаррі Поттер і філософський камінь. Велике ілюстроване видання
Дж.К. Ролінґ

Перше ілюстроване видання магічної класики Дж.К. Ролінґ містить у собі безліч пречудових кольорових ілюстрацій Джима Кея, кавалера медалі Кейт Ґрінвей. Це справжнє феєричне свято і для відданих шанувальників цієї книжки, і для нових її читачів.
детальніше
           





РАРИТЕТ. книги-хіти, тиражі яких вже закінчились
Вау!-проекты Как превратить любую работу в проект, который имеет значение
Том Питерс
Гуру менеджменту Том Пітерс пропонує 50 чудових ідей про те, як перетворити рядове робоче завдання в видатний, грандіозний, приголомшливий проект - Вау!-Проект. Про такий проект ви будете з захопленням згадувати через 5, 10 і навіть 20 років.
Ця книга для тих, хто ходить на роботу кожен день і для «вільних художників», для тих, хто хоче класно виконувати свою роботу, хто любить роботу і хоче перетворити її на ВАУ!-Проект.
П.С. 1 шт
детальніше



Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!
Попередні випуски натхнення

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар