пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Секс і місто, мистецтво і війна: новинки Книжкового Арсеналу

"Відгримів" Книжковий Арсенал - свято усіх книголюбів та митців. Хто пропусти - кусайте лікті, бо було дуже цікаво. А стільки книжкових цікавинок з'явилось..!
Всі не перерахувати, а от найбільш популярні та цікаві зараз вам покажемо ;)
І якось так склалось, що основна актуально-болюча тема цього фестивалю - мистецтво, війна і... секс ;)
П. С. Цікавих новинок набагато більше, будемо потроху викладати на нашій сторінці у ФБ.

П.П. С.  Поки збирали-готували, знайшлось ще більше цікавого, ну просто неможливо пропустити. Тому чекайте також випуск №2 )))


Отже, почнемо з Мистецтва:

Мистецтво. Комікси. Міфи та легенди. Натхнення для дорослих та дітей
Даогопак. Книга 3: Таємниця карпатського мольфара
Прасолов Максим, Чебикін Олексій, Колов Олег

Нащо вам ті нінзяги та супермени, у нас є свої герої!
Для авторів це стало архіцікавим завданням – продемонструвати світу легендарні міфи української історії. Начебто мисливці за скарбами, відправитися в дрімучі ліси своєї міфології, знаходячи і збираючи найтоншу павутину магії, впевнене рукостискання братства, співучу іронію кобзарів і завзятість бойового тренування характерників. Зібрати і виткати полотно історії образами нових супергероїв. Адже наша культурна спадщина сповнена героями, які очікують виходу в світ. Але найважливіше для тебе, читачу, знайти героя в собі.
Хочете всі три частини? Замовити комплект з трьох книг Даогопак.
детальніше




Мистецтво. Дослідження.
33 митці у трьох актах
Сара Торнтон
Вперше українською.
Найкраща Книга Року про мистецтво за версіями Guardian та Huffington Post, перекладена 8 мовами - бестселер Сари Торнтон,
авторки бестселера «Семь дней в искусстве», чиє ім`я вже добре знане шанувальниками мистецтва у всьому світі.

детальніше



 
 
Мистецтво. Біографії. Історії успіху та досягненнь
Це Воргол
Інґрем Кетрін


Ілюстрований життєпис художника, неймовірні факти з його біографії і знамениті картини, розкажуть про життя та творчість митця-новатора, одного з найвідоміших та найбільш суперечливих особистостей у мистецтві другої половини XX століття. 
детальніше




Натхнення для дітей. Мистецтво для дітей
Як розмовляти з дітьми про мистецтво ХХ століття
Франсуаза Барб-Ґалль
Щоб продовжити захопливу бесіду, розпочату в бестселері «Як розмовляти з дітьми про мистецтво», авторка пропонує ознайомитися з творчістю сучасних художників і по-справжньому зрозуміти й полюбити мистецтво, яке може здаватися найскладнішим для розуміння.
Для цього вона радить забути про всі упередження та ярлики, відкинути непевність — і показує, як довіритися художникам, як перейнятися кожним, навіть найхимернішим, твором; вчить дивитися, бачити і... просто насолоджуватися.

детальніше


 

Натхнення для дітей. Комікси
Слідами Марко Поло
Джеронімо Стілтон, Елізабетта Дамі

І знову комікс!
Продовження захоплюючої серії неймовірно повчальних книг-коміксів про Джеронімо Стілтона.

детальніше





 
Трохи неМистецтва
Автобіографії. Історії успіху та досягненнь
Важкі рішення
Гілларі Клінтон

Ця книга – відверті спогади Клінтон про свою роботу у ролі керівника Держдепартаменту, який відповідає за один з основних напрямків діяльності Адміністрації президента – зовнішню політику. Тут вона постає перед нами і як сильна жінка- політик, і як любляча донька, дружина та матір. Клінтон довелося працювати у непрості часи, які вимагали важких рішень. Саме про ці рішення вона відверто розповідає у своїх мемуарах, про те, що відбувалося за «зачиненими дверима»...
детальніше




Книги про війну і і не тільки
Світлана Алексієвич 
Ще одна серія книг нобелівської лауреатки  Світлани Алексієвич вийшла українською. Про війну з художньо-документального циклу «Голоси Утопії» білоруської письменниці Без цього роману вже неможливо уявити історію афганської війни й останніх років радянської влади.
Нобелівська премія • 2015
 
детальніше
              детальніше




Трохи сексу і мистецтва
Нон-фікшн. Історії. Вибір в житті
Saint Porno. Історія про кіно і тіло
Богдан Логвиненко
Майже про мистецтв.
Кажуть на Книжковому арсеналі книгу розбирали як "гарячі пиріжки". Чого б це? Майже щоденна історія про звичайну українську дівчину, яка вибрали незвичайну професію....
..."це, безумовно, «проривна» книга для української літератури. З одного боку, готуйся до того, що тебе заплює і закидає димовими шашками консервативна її частина, а з іншого боку – готуйся до слави. На прикладі цієї книжки видно, яку довгу дорогу пройшла українська література від «Польових досліджень» і до цієї книжки. Через Карпу та інших. Оксана Забужко тебе в сльозах розцілує, а літературні критики Тамара Гундорова і Віра Агєєва включить до своїх аналізів, а пізніше ця книга увійде у програму курсу з «Історії сексуальності» в українських університетах . Побачимо, чи вправно я віщую..
Для багатьох ця книга буде подорожжю у щось таке, про що вони хотіли запитатись і боялись. Про жінку, що досліджує власні страхи. Про жадібність до життя. Про пошуки сенсу того самого життя. Про секс, як антонім слова смерть. Про дорослішання української сексуальності.."
детальніше



Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар