неділю, 23 жовтня 2016 р.

Як домовлятися з терористами та дітьми: психологія та прийоми

 
"Терористів в захопленому на землі літаку більше бентежать дії влади щодо нормалізації роботи аеропорту (включаючи стрижку газонів) - так, немов взагалі нічого не сталося, ніж усі слова урядовців, які ведуть мовлення з екрану телевізора."

 
Це найкраща книга про переговори і абсолютний Мастрід для будь-якої сучасної людини.

"Давно у мене не було книги, яку я читаю буквально запоєм, нишком радіючи стилю і жартам автора, пріючи над його завданнями і тримаючи олівець за вухом - так багато мені доводилося відзначати і підкреслювати в книзі. Це дійсно чудова книга - та сама, що змушує засмучуватися, коли дочитуєш до кінця. Однак, до неї потрібно повертатись не раз.

Гевін Кеннеді відноситься до рідкісного числа авторів, які пишуть книгу не від бажання написати її, а просто тому, що їх розпирає від величезної кількості знань і досвіду. Гевін буквально знайшов дзен в переговорах, і книга у нього написалась сама.
«Домовитися» - це багатошарова книга. У ній знайшлося місце звичним для бізнес-книг описами і поясненнями ключових понять світу переговорів. Крім цього, в книгу «вбудована» гра-тест зі своїми правилами та особливостями. Я взагалі терпіти не можу всякі завдання і квести в книгах, вони мене дратують і залишаються непрочитаними. Однак Кеннеді вийшло зацікавити мене, здивувати і навіть до де-чого привчити.

Кеннеді наводить свою класифікацію переговірників.
Існує чотири типи переговірників:
Осли перебувають у блаженному невіданні щодо існуючих можливостей. Вівці вважають, що дістати що-небудь - вже добре. Лисиці розуміють, що відбувається і твердо переконані, що заслуговують на те, чого домагаються. Сови демонструють, що у них вистачає мудрості оцінити довгострокові вигоди.

Це підручник розумної жорсткості (прямо як «Атлант розправив плечі» - підручник розумного егоїста). Це хороша вправлялка мізків людям, які виросли в атмосфері пострадянської скромності і поступливості. Після прочитання книги ви станете більш гнучкими. Просіть знижку і отримаєте її."


А взагалі, домовитися можна про все! ;)
джерело timeforwoman

Домовлятися завжди. Як досягати максимуму в будь-яких переговорах
Гевін Кеннеді
Світові бестселери українською мовою
Мабуть, найкраща книга по переговорам (і навіть трохи взаємини з людьми).

Причому не тільки діловим переговорам про мільйонні контракти. Насправді всі ми по кілька разів на день стикаємося з ситуаціями, в яких можемо отримати більше або менше.
Кеннеді розповідає, як вести їх правильно і отримати максимум у кожній ситуації. При цьому він приділяє увагу як психологічним основам переговорів, так і технічним моментам. Це книжка не про трюки, а про суть і принципи переговорів. Раніше книгу видало видавництво Альпіна "Договориться можно обо всем"
детальніше



Ще більше гарячих новинок липня:

Нон-фікшн
Найкоротша історія часу
Стівен Гокінг
Світові бестселери українською мовою
Стівен Гокінґ – людина-легенда, науковець, відомий своїми дослідженнями в астрофізиці.
Ця книга - скорочене й доповнене новими відкриттями в науці перевидання бестселера «Коротка історія часу», який розійшовся накладом понад 10 млн примірників!
Ви дізнаєтесь про появу Всесвіту, чорні діри, теорію суперструн і квантову механіку.
детальніше





Натхнення для дітей
П’єр і місто лабіринтів. У пошуках викраденого Каменя
Маруяма Чіхіро

15 унікальних розворотів-лабіринтів від майстрів детальних ілюстрацій - японської студії IC4Design. Величезний розмір, лабіринти, віммельбух і загадки в одній книзі.
детальніше






Інновації. Медицина
Будущее медицины: Ваше здоровье в ваших руках
Эрик Тополь

Якби ж це було наше найближче майбутнє!
Ерік Тополь (дуже крутий чувак в медицині) пропонує новаторський погляд і модель демократизації медицини в епоху величезної кількості даних для кожної окремої людини - новітні молекулярні і генетичні розробки, всілякі медичні гаджети, дослідження і аналізи....
Якщо ви хочете знати, яка медицина сьогодні, вам варто прочитати цю книгу. Але якщо ви хочете знати, якою вона буде завтра (ну нехай в наших реаліях - післязавтра), то прочитати її потрібно обов'язково.
детальніше





Нейро. Саморозвиток. Інструменти
Мозгоускорители. Как научиться эффективно мыслить, используя приемы из разных наук
Ричард Нисбетт
Здоровий глузд корисний в обмежених кількостях, уявляєте? Не потрібно відмовлятися від душевних поривів - найчастіше причина бід і невдач зовсім не в емоціях. Все, що так довго і наполегливо в нас втовкмачувало життя, виявляється в корені неправильним. Розсудливість і логіка на 100% пригодяться, тільки якщо ви - Шерлок Холмс. Якщо гуру дидактики з вас не дуже видатний, то варто переоцінити значення здорового глузду, на який ми часто спираємося.
Самі по собі «Мозгоускорители» не додадуть вашому IQ десяток балів, зате допоможе колесикам в вашій голові крутиться більш злагоджено і швидше. Нісбетт дарує нам цілий арсенал способів вирішувати життєві завдання і приймати правильні рішення в складних ситуаціях. І робить він це так елегантно і захоплююче, що оцінить кожен гуманітарій. А ще Нісбетт написав чудову книженцію про інтелект
"Что такое интеллект и как его развивать".
детальніше





Хто б міг подумати! Як мозок змушує нас робити дурниці
Ася Казанцева
Світові бестселери українською мовою.
Просто про складне. В дуже цікавому і невимушеному стилі Ася Казанцева (до речі, має купу нагород в сфері науково-популярної літератути, бо вміє її "доступно" донести до широких мас) руйнує міфи про роботу мозку, "хімію кохання", депресію, згубні звички та розказує про основні біологічні пастки, які заважають нам щасливо жити і як загалом слід поводитися.
детальніше




Кради як митець. Креативні фішки, про які тобі ніхто не розповість
Остін Клеон
Ця книга народилася з лекції, з якою Остін Клеон виступив в одному Нью-Йоркському університеті. Він дав студентам десять порад, які хотів би отримати сам, коли був художником-початківцем. Текст лекції пізніше потрапив у Мережу і став поширюватися з неймовірною швидкістю. І тоді автор вирішив поглибити свої ідеї і написав цю книгу.
"Ніщо не оригінальне… Вся творча робота будується на тому, що було раніше. Ніщо не є повністю самобутнім".
Тож шукайте, наслідуйте, творіть.

детальніше
           


 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар