вівторок, 24 січня 2017 р.

Культовий співак, кулінарна легенда і куратор TED

 

Ніяка масштабна революція неможлива без персональної революції, на рівні особистості. Вона повинна спочатку статися всередині. »




 

Джим Моррісон вважається одним з найбільш харизматичних фронтменів в історії рок-музики. Відомий як своїм характерним голосом, так і своєрідністю власної сценічної фігури, саморуйнівним стилем життя і своєю поетичною творчістю. Журнал Rolling Stone включив його в список 100 найбільших співаків усіх часів.
 

Історії успіху та досягнень

Американська молитва
Джим Моррісон

Найповніше зібрання текстів Джима Моррісона, до якого входять три збірки поезії, есе та кіносценарій, усе, окрім текстів пісень для рок-групи «The Doors», лідером якої був Моррісон. 

детальніше
 





 
Творчість. Класика. Гуру
Як писали класики
Ростислав Семків
Уявіть, підходить до вас Агата Крісті і розповідає, як їй пишеться. Або Умберто Еко радить, яким має бути хороший текст. А потім і Рей Бредбері, і Мілан Кундера, і Маріо Варґас Льйоса з Куртом Воннеґутом… І всі радо діляться досвідом та літературною майстерністю.
Тут зібрані всі практичні поради класиків – як писати і досягти успіху в літературі.
 детальніше



 

 

Бізнес. Розвиток. Виступи. Інструменти

Успішні виступи на TED. Рецепти найкращих спікерів
Кріс Андерсон
Перший офіційний посібник з публічних виступів від ідеолога, президента і головного куратора знаменитих конференцій TED.
З початку роботи в TED Кріс Андерсон показував, як ретельно продумана коротка промова може пробудити співчуття, викликати інтерес, передати знання і зробити мрію однієї людини загальною для багатьох. Правильно побудована презентація може надихнути зал і змінити світогляд слухачів у всьому світі.
Це не просто найзмістовніша книга, з усіх написаних про публічні виступи. Це блискучий, глибокий аналіз мистецтва спілкування. Якщо ви коли-небудь зберетеся вийти до публіки - ця книга обов'язкова до прочитання.
детальніше
 





Гурме. Класика. Гуру
У будні і свята
Дарія Цвєк

Український Джеймі Олівер, кулінарна легенда України - як тільки її не називають - Дарія Цвек, скромна домогосподарка з Івано-Франківська проповідувала сімейні цінності і прагнення жити смачно. Кожна її книга ставала бестселером.
Талант Дарії Цвек - вміння розповісти про їжу просто і доступно, так, що вам стає підвладне приготування будь-якої, навіть найскладнішої (як здавалося раніше) страви.
Тут зібрано усі секрети приготування страв на щодень, детально розписане меню від кожної пори року до кожного дня усіх дванадцяти місяців.
детальніше
 





Натхнення для та дітей

Зубр шукає гніздо
Оксана Була
Усіма важливими справами в лісі порядкують дивовижні туконі. Ось і зараз вони готуються відвідати звірів, які взимку лягають спати. Туконі вкладають їх у ліжечка і дбають, щоб нікому нічого не бракувало.
Але є звірі, які взимку не сплять. Що вийшло з цієї зустрічі, а також про вміння слухати себе й інших, розповідає ця тепла й зворушлива історія про зубра - перша книжка серії оповідок про мешканців лісу....
детальніше





Зовсім скоро
Мудакам тут не місце. Як вижити в офісних джунглях
Роберт Саттон
Давно доведено, що наявність хоча б одного м*дака в компанії знижує продуктивність всього колективу.
Ви можете називати таких людей шкідниками, хуліганами, деспотами, егоїстами, мучителями. У будь-якому випадку ви стикалися і стикаєтеся з ними на роботі - з деструктивними представниками колективу.
Роберт Саттон не тільки розповідає, як це відбувається, але і показує, як змінити таких колег, розлучитися з тими, кого не можна змінити, як зменшити шкоду для компанії і налагодити здорові взаємини в робочому колективі.
детальніше



Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар