четвер, 25 травня 2017 р.

Розумники та інноватори серед вас: як і навіщо заохочувати

« Різниця між тобою і Стівом Джобсом всього лише в одній "програмі мислення". Називається вона - страх невдачі. »

Весняні новинки радують не тільки своєю кількістю, а й цікавим вибором від видавництв!
"KFund" в кращих своїх традиціях заохочує батьків, вчителів та й всю освітню систему - до змін на краще!
"Наш формат" перекладає світові бестселери, які захоплюють та надихають!
А TUBBR - робить огляд українських перекладів та рекомендує Вам!



 
1.
Розумники: як виховати успішну особистість

Аманда Ріплі
Як навчити дитину критично мислити? Як інші країни виховують "розумників" і яку роль у цьому відіграють батьки та вчителі? Як обрати найкраще місце навчання для власної дитини?
Журналістка Аманда Ріплі провела ретельне дослідження досвіду держав із найякіснішою освітою.
Надзвичайно цікава книга, яка змушує задуматися про те, як і що необхідно викладати дітям. Особливо корисна для "перезавантаження" вчителя.
Доповнює Кена Робінсона з його "
Школою майбутнього" та Стівена Кові з "Лідером у мені".
детальніше




2.
Інноватори. Як група хакерів, геніїв та ґіків здійснила цифрову революцію
Волтер Айзексон


А ви знали, що першим програмістом була жінка? Та ще й донька самого Байрона - леді Ада Лавлейс!
Вона в якійсь мірі теж "інноватор", як і багато інших у цій книзі. Але інноватор – невизнаний і недооцінений. Просто, вона з'явилася не в той час. Світ не був готовий до того, що вона уособлювала собою. Інновації з'являються, коли світ підготовлений до них.
Айзексон, відомий біографіям Ейнштейна і Стіва Джобса, не підкачав і на цей раз, розгорнувши перед нами цілу панораму яскравих образів. Автор показав весь процес "цифрової революції", від витоків до сьогоднішнього дня, розповів про всіх героїв цього епохального часу і висунув не найпопулярнішу для наших днів тезу - будь-який прорив можливий лише завдяки спільній роботі команди. А всі ці байки про геніїв-одинаків слід залишити в минулому.
детальніше  




 
TUBBR -
The Ukrainian Business Books Review
- oгляд світових бізнес-бестселерів, перекладених українською мовою.

 
Напролом. Мистецтво перетворювати перешкоди на перемоги
Раян Голідей
Існує формула успіху, якою користувалися всі видатні особистості в історії людства, щоб перетворювати перешкоди в можливості. Потрапляючи у надскладні ситуації, в підсумку вони досягали вражаючих перемог, про які мріє кожен з нас.
"Напролом" - це короткий курс з мистецтва володіти собою, яким його демонстрували, підкоряючи світ, видатні філософи і діячі від Олександра Великого і Марка Аврелія до Стіва Джобса. Дотримуйтесь цих рекомендацій, і ви зможете перевернути все своє жи...ття!
Райан Холідей в 19 років залишив коледж і влаштувався практикантом в команду Роберта Гріна, автора світового бестселера «48 законів влади». А вже у 21 рік його призначили директором з маркетингу «American Apparel», одного з найвідоміших виробників бавовняного одягу, де Холідей прославився своїми видатними рекламними кампаніями.
Його стратегії часто наводяться в приклад як успішної роботи в Twitter, You Tube і Google. Райан регулярно ділиться досвідом у AdAge, «The New York Times», Gawker та «Fast Company». А попередні його книги "Хакер маркетингу" та "Вірте мені, я брешу!" одразу стали бестселерами.

детальніше
 



 

Натхнення для дітей та батьків -
Голосно, тихо, пошепки 
Творча майстерня Аґрафка 


Аґрафка як завжди радує нас надзвичайно красивою та пізнавальною книжкою-картинкою про слух, звук і тишу, про голос і мовчання, про звуки, які ми чуємо і яких не чуємо.
Про те, як важливо слухати і чути один одного.

детальніше







Бізнес. Інструменти. Культура організації -
Неприятие перемен. Как преодолеть сопротивление изменениям и раскрыть потенциал организации
Лиза Лэйхи, Роберт Киган



Тільки 1 з 7 пацієнтів готовий змінити свій спосіб життя - відмовитися від паління, більше рухатися, змінити стиль харчування - за рекомендацією лікаря. Навіть тоді, коли альтернативою є швидка смерть.
Компанії ведуть себе подібно таким пацієнтам: не здатні зважитися на зміни, вони мчать до загибелі.
Професора Кіган і Лейхі займалися дослідженнями в області опору, неприйняття змін більше 25 років. Весь їх досвід вилився спочатку в статтю, яка викликала неймовірне зацікавленн...я громадськості до питання змін, а потім у книгу, яку рекомендує до прочитання Harvard Business School.
Читається важкувато, але що ви хочете - це ж не розважальне чтиво, це Harvard!
Зате багато практики і дуже вдалих прикладів з життя.
Кому треба читати книгу:
- консалтингові та тренінгові фірми - однозначно. Хто першим впровадить - найбільше заробить.
- хто проводить всередині компанії зміни - власники, топ-менеджери, ключові співробітники обов'язково повинні придбати і прочитати цю книгу.
- керівники компаній - обов'язково (змініть ставлення до співробітників). Читання з блокнотом і олівцем.
- всі, хто хоче впровадження реальних змін, не на папірці, без кроків назад, для вас ця книга, 25 річний досвід, дослідження та практика.
детальніше





Бізнес. Інструменти. Управління компанією. Гуру-
Стремление к расцвету. Как добиться успеха в бизнесе с помощью методологии Адизеса
Ицхак Кальдерон Адизес

"Читати Адізеса - одне задоволення. У своїй авторській манері доступно нагадує (в черговий раз) про те, що таке життєвий цикл. І рано чи пізно компанію чекає відомий нам фініш.... ЯКЩО ... ми вчасно не усвідомлюємо, як і за рахунок чого ми можемо почати процвітати заново з будь-якої точки того самого життєвого циклу.
На 19 сторінці ви знайдете 10 стадій життєвого циклу організації. Перечитайте їх - це основа. Стадія 5 - розквіт - та сама стадія, після якої починається старіння. Якщо, звичайно, не докладати ніяких зусиль і не закріпитися в ній...
Зверніть увагу на Управлінські міфи. Теж цікавий розділ, не пропустіть його." ©
детальніше
 





Бізнес. Інструменти. Маркетинг. SMM. Гуру-
Жесткий SMM. Руководство по организации маркетинга прямого отклика в социальных медиа
Дэн Кеннеди 

 
«Маркетинг в соціальних медіа підкоряється тим же правилам, що і весь інший маркетинг - тільки результати мають значення».
Ден Кеннеді - надзвичайно затребуваний і до непристойності високооплачуваний консультант по директ-маркетингу і копірайтингу, Кім Уелш-Філліпс - спец по соціальним медіа, знаменитий оратор, а разом вони - справжня бомба!
Навчіться заробляти реальні гроші за допомогою соціальних мереж. Дізнайтесь, як перемкнути ваш SMM з продукування лайків в режим активного інструменту конверсії; як створити ідеальний магніт для лідів і перетворити холодний трафік в реальних клієнтів; і, найголовніше, як адекватно збирати й аналізувати результати вашої маркетингової активності.
детальніше




Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!
Попередні випуски натхнення 

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
 та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар