середу, 26 березня 2014 р.

Що чоловіки не говорять жінкам про бізнес?

Коли жінка знає, чого хоче:  ДАО життя, жіноча геніальність та інші таємниці жіночого мозку.

"Если бы с мировой преступностью боролись так же, как женщина воюет с целлюлитом, на земле не осталось бы тюрем." Этери Чаландзия

Чого хоче жінка - одвічне і невичерпне питання. Кожна жінка відповідає на нього по-своєму, проте всі думки об'єднує прагнення мати більше радощів і менше неприємностей. Проблемою в нашому житті може стати все - зламався каблук, звільнення, злюча свекруха, розлився в сумочці клей, невдалий виступ, втрата ключів, пожежа у сусідів, собака, яка з'їла улюблені босоніжки, чоловік... Проблем в житті не уникнути, тому так важливо вміти бачити навколо позитивне та веселе.

Хоча чоловіки частіше керуються позитивним стимулом, а жінки негативним. Найяскравіший приклад - обкладинки відповідних журналів: на чоловічій буде пропозиція закадрити найкрасивішу дівчину і добитися ідеального преса, а на жіночій - можливість позбутися від зайвих кілограмів і способи розпізнати негідника й бабія.

Зате сучасна жінка відповідає більшій кількості викликів, ніж чоловік. Чоловіки працюють традиційно: самореалізація і кар'єра. Жінки працюють інакше, тут все однаково важливе: і кар'єра, і кохання, і родина, і діти, і успіх, і самореалізація, і лідерство - все стає головним, формує основну потребу ПОЄДНАТИ ВСЕ!

В переддень міжнародного жіночого дня ми зібрали найкращі книги про жінок і для жінок. Наступні підбірки поділені на 2 частини: психологія та бізнес.
ПСИХОЛОГІЯ

Стадия зеркала: Когда женщина знает, чего хочет
Этери Чаландзия

Дуже позитивна і життєстверджуюча книга про жіночі і чоловічі типи та ідеали. Про зради і розставання. Про кризи середнього віку, непрості відносини з близькими і з зовнішнім світом.
Для людей, готових осмислювати свій особистий досвід і сприймати чужий. Для тих, хто не думає, що йому все заздалегідь відомо про взаємини статей. Для жінок, які не вважають, що всі чоловіки сво..., і чоловіків, які не схильні стверджувати, що всі баби дури.

А ще детальніше про самі відносини чоловіка і жінки в останній книзі авторки "Уроборос"
детальніше

Дао жизни. Мастер-класс от убежденного индивидуалиста
Ирина Хакамада

Найкраща книга про лідерство, менеджмент, розуміння бізнесу, як мистецтва, любові і співчуття до людей!
Як поєднати кар'єру, любов, самореалізацію і особисте щастя? Автор створила власний рецепт життя, перемішавши такі різні інгредієнти, як східна філософія, західні бізнес-підходи і російську культуру модерну і постмодерну. Як результат - зуміла досягти стану, коли ніщо не заважає бути щасливою.
 детальніше
 

Миф о красоте: Стереотипы против женщин
Наоми Вульф

Культовий бестселер нарешті і у нас. Жодна інша книга не описувала так чесно сум'яття успішної жінки, яка проходить через душевні і фізичні страждання через необхідність виглядати, як кінозірка. Звідки беруться стереотипні уявлення про жіночу красу і чому вони обмежують свободу жінок, оскільки приносять в жертву загальноприйнятому стандарту зовнішності свою природну красу, здоров'я, енергію, сексуальність, а часом і життя?
Головна книга для сучасної жінки, яка хоче сама будувати своє життя, вибирати те, що подобається і жити відповідально перед собою.

детальніше


Женская гениальность. История болезни
Александр Шувалов

Книга про 89 видатних жінок. Що об'єднує ці особистості, серед яких письменниці і поетеси, актриси і художниці, політичні та державні діячі, революціонерки, войовниці, святі? Цим питанням задається психіатр! І не випадково. Такий аналіз дозволяє побачити, яку роль зіграли ті або інші психічні порушення в процесі творчості, як позначилися на творах, розвіюючи міф про негативний вплив психічного захворювання.
Ви знали, наприклад, що Королева Марго носила під спідницею висушені серця своїх коханців, а у Едіт Піаф «кожна катастрофа в особистому житті перетворювалася на пісню» - своєрідну «протиотруту» від відчаю.
..
детальніше


Женщина сверху. Конец патриархата?
Дэн Абрамс

Кожному знайомі відомі кліше: жінки - погані водії, вони не вміють поводитися з грошима, не здатні орієнтуватися на місцевості... Ден Абрамс, головний юрист-аналітик NBC News, береться за найскладніший випадок у своїй кар'єрі і перевертає наші звичні уявлення. Використовуючи професійний досвід юриста, автор використовує результати новітніх досліджень і доводить, що жінки краще за чоловіків у всіх мислимих відносинах, починаючи з управління фінансами і закінчуючи здатністю не потрапляти під удар блискавки...
детальніше
 

БІЗНЕС

Что мужчины не говорят женщинам о бизнесе
Кристофер Флетт

Типовий альфа-самець Крістофер Флетт будував свою імперію консалтингу, орієнтуючись на інших альфа-самців і безстрашно кидаючися з ними в смертельні сутички. А потім перестав. Флетт просто зрозумів: як консультант він досягне більшого, якщо стане перекладачем між жінками і чоловіками. Для того, щоб повноцінно перекладати з однієї мови на іншу, автор уважно вивчив обидва протиборчі табори: чоловіків і жінок.
Сьогодні світ великого бізнесу побудований за чоловічими законами. Жінкам важливо розуміти їх, якщо вони хочуть досягти успіху - хоча слідувати їм не обов'язково. Можна спритно переграти чоловіків на їх полі. Щоб у читачок це вийшло, Флетт видає безліч чоловічих секретів, аналізує типову жіночу поведінку і дає відповіді на секретні питання.
детальніше

Женщина в красивом бизнесе
Как организовать и привести к успеху предприятие индустрии красоты
Орлова Анетта, Мовилло Валентина

Звичайно, не всі ми готові відкривати свої салони краси, але дізнатися, як влаштована ця індустрія, корисно кожній жінці. Крім того, в книзі, приміром, є цікавий розділ під назвою «Бути бізнес-леді», де автори розкривають особливості жіночого мислення і характеру, призводять 10 «не» ділової жінки.
Ну і передусім, це докладний і зрозумілий посібник для тих, хто хоче досягти в цьому бізнесі успіху. Показані всі етапи організації салону краси, всілякі "підводні камені", яких легко уникнути, якщо володіти відповідною інформацією.
детальніше

Построение бренда в сфере моды: от Armani до Zara
Марк Тангейт

Все, що ви хотіли знати про світ моди, але не знали, де знайти. Тангейт показує історію розвитку моди і найвідоміших модних брендів з початку XIX століття до наших днів. Ви дізнаєтеся подробиці з життя людей, які уособлюють Armani, Gucci, Chanel і Prada, Dior і Diesel, Nike і Puma, Adidas і Lacoste, Burberry і Versace, Zara та Zegna. У легкій, дотепній манері автор досліджує еволюцію методів просування фешенебельних марок, технології впливу на свідомість споживачів, специфіку брендингу, реклами та маркетингу в індустрії моди.
детальніше


Avon. Как создавалась компания №1 для женщин
Лора Клепацки

З тих пір, як в 1886 році засновник компанії Девід Мак-Коннелл випустив у продаж свої перші парфуми, Avon пройшла великий шлях. Сьогодні це найбільша в світі організація, що працює за принципом прямих продажів і налічує майже п'ять мільйонів представників більш ніж в 140 країнах світу. Ця книга дає достовірний, яскравий і різносторонній опис людей і подій, що стоять за однією з найбільш шанованих і успішних компаній в Сполучених Штатах Америки.
детальніше



Mary Kay: путь к успеху
Мэри Кей Эш

Сорок п'ять років тому менеджер однієї американської компанії Мері Кей Еш вийшла на пенсію. Але замість того, щоб насолоджуватися заслуженим відпочинком, вона... відкрила власну справу. Мало того - вирішила створити особливу компанію - виключно для жінок. Новонароджений бізнес налічував дев'ять співробітниць. Ідея здавалася авантюрною...
Сьогодні оборот компанії перевищує два мільярди доларів, штат - майже два мільйони консультантів у тридцяти п'яти країнах світу. І всі ці роки в компанії сповідують правила та принципи ведення бізнесу, встановлені колись засновницею. Вони і викладені в цій книзі.
Це одна з найбільш вражаючих історій успіху. Переконайтеся самі.

детальніше
 
  Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
 та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар