вівторок, 8 квітня 2014 р.

Щойно з друкарні. ТОПові новинки березня

Перше квітня - дурня всесвітня.
Як не бути обманутим, навчитись сприймати життя на позитиві та насолоджуватись кожною миттю.

День сміху, День дурня - свято, що відзначається в усьому світі 1 квітня. Хоча свято не є національним, воно відзначається в багатьох країнах. Цього дня прийнято розігрувати друзів і знайомих, або просто жартувати над ними. Причому розіграші ці бувають досить масштабними. Якими були найвідоміші розіграші на 1 квітня?

Перші розіграші на 1 квітня датуються 16 століттям. Скажімо, 2 квітня 1698 британська газета “Dawks’s NewsLetter” повідомила, що «вчора, 1 квітня, кількох людей відправили в Тауер подивитися, як миють левів». З тих пір запрошення наївних «жертв» в Тауер на миття левів (неіснуючу церемонію) стало популярним першоквітневих розіграшем аж до 19 століття.

1 квітня 1915 року, в розпал Першої Світової війни, над німецьким табором з'явився французький літак і скинув величезну бомбу. Німці кинулися врозтіч, але вибуху не було. На бомбі красувався напис «З першим квітня!»

Одна американська мережа швидкого харчування, Burger King, 1 квітня 1998 повідомила, що в їх меню з’явився так званий «лівосторонній воппер» (фірмовий гамбургер цієї мережі ресторанів), який був створений спеціально для ліворуких. Всі інгредієнти в ньому були повернені на 180 градусів. В той день і навіть кілька днів по тому безліч людей, роблячи замовлення, уточнювали, що їм потрібен «старий», «правосторонній» воппер.

Але перше місце в багатьох рейтингах відомих першоквітневих розіграшів незмінно займає розіграш про дерево спагетті. У 1957 році ВПС у своїй програмі «Панорама» повідомила про рекордний урожай спагетті в Швейцарії, пов’язаний з теплою зимою і перемогою над шкідником макаронних дерев – макаронних довгоносиком. В той день телефони ВВС просто розривалися від дзвінків – тисячі британців хотіли детальніше дізнатися про вирощування макаронних дерев. Але у представників Британської широкомовної корпорації була заготовлена дипломатична відповідь: вони радили покласти макаронину в банку томатного соусу і сподіватися на краще.

Тож будьте уважні і не піймайтесь на крючок:) Але не забувайте зарядитись та поділитись гарним настроєм з навколишнім світом, адже:
- 15 хвилин сміху щоденно продовжують життя на 8 років
- хороший настрій зміцнює здоров'я
- 10 - 15 хвилин щирого реготу зможуть спалити кількість калорій, яка містяться в плитці шоколаду середнього розміру...

Корисно почитати: 
 
Мир, полный демонов: Наука - как свеча во тьме
Карл Саган

Саган охопив абсолютно  весь спектр людських оман. Міфи про Атлантиду та Лемурію, обличчя на Марсі і зустрічі з інопланетянами, магія і реінкарнація, ясновидіння і снігова людина, креаціонізм і астрологія - послідовно і нещадно викриває міфи, створені невіглаством, страхом і користю. Це книга, яка вчить думати і сперечатися, керуватися здоровим глуздом і науковим методом,немає потреби вигадувати собі ідолів і дозволяти маніпулювати собою.
детальніше


36 стратагем для менеджеров
Харро фон Зенгер

Вперше видається російською мовою. Вона присвячена маловідомій нашому читачеві темі - мистецтву хитрощів, яке народилося і багато століть культивується в Китаї. Стратеге́ма - певна ідея, абстракція стратегії поведінки, що має призвести до успіху. Хоч початково стратагеми розроблялися як військові хитрощі, але внаслідок абстрактності та загальності їх можна використовувати в більшості сфер життя, хоч звісно конкретні кроки для їх реалізації будуть різні.
детальніше


Геймификация в бизнесе. Как пробиться сквозь шум и завладеть вниманием сотрудников и клиентов 
Гейб Зикерманн, Джоселин Линдер

Гейміфікація - нова бізнес-концепція, в якій використовуються кращі ідеї, взяті від програм лояльності, ігрових механік і поведінкової економіки. З її допомогою ви зможете нарешті пробитися крізь нескінченний інформаційний потік і повністю залучити співробітників і клієнтів у ваш бізнес, що стане однією з головних конкурентних переваг, які реалізуються без будь-яких витрат та приносять відчутні результати. Всередині ви знайдете цікаві завдання та ігри, які допоможуть краще зрозуміти ідею гейміфікації.
детальніше

Стратегия счастьяКак определить цель в жизни и стать лучше на пути к ней

Джим Лоэр


Давати самому собі брехливі обіцянки, виконувати їх і розчаровуватися - знову і знову. Це найжахливіше, що тільки можливо, особливо на фоні швидкоплинних років. Лоэр спробував навчити нас цінувати важливе в житті і замислитисьАдже справа не в тому, чого ви досягнете, а в тому, якою людиною ви станете в результаті цієї гонки. Джим Лоэр - відомий у світі фахівець в області психології досягнень, зробив дивовижні відкриття в області мотивації досягнень, якими він ділиться у своїй книзі та пропонує інструменти, необхідні для формування і вдосконалення нових рис характеру, які зроблять наше життя осмисленим.
детальніше
 
Сила оптимизма. Почему позитивные люди живут дольше
Дональд О. Клифтон, Том Рат
Ця книга про добро. Про найсвітліше, що може бути на цьому світі, але без натяку на релігійність або пафос. Про те, наскільки серйозно і сильно впливають на наше життя та здоров'я емоції. Пригнічуючи їх або, навпаки, провокуючи на вихід, ми впливаємо на все наше подальше життя.
Яскраві приклади з життя і бізнесу, засновані на позитивному настрої людей, являються яскравим доказом позитивної сили оптимізму.
 детальніше
Уроки Икара 
Сет Годин
Наш шлях - бути Людиною з великої букви, творити і злітати набагато вище, ніж нас вчили. Ми створили світ, в якому можна злетіти вище, ніж коли-небудь раніше, і наша трагедія в тому, що нас обдурили, змусивши повірити, що ми повинні літати як можна нижче.
Сет Годін - знаменитий американський гуру маркетингу, автор ділових бестселерів, блискучий лектор і блогер, успішний підприємець і постійний автор журналу Fast Company.
 Володар премії Momentum, якою нагороджують за видатні заслуги в інтернет-індустрії.
 детальніше

Личная власть 
Николай Мрочковский, Алексей Толкачев


Хочете здобути впевненість, навчитися впливати на інших, нарешті почати жити за своїми правилами? Якщо ви готові вийти за межі своєї зони комфорту і докласти серйозних зусиль, виконуйте вправи разом з головним героєм цієї книги. У першій книзі  «Экстремальный тайм-менеджмент», він вже пройшов шлях від менеджера до керівника відділу продажів, навчився керувати своїм часом і зрозумів, як зробити життя яскравим і насиченим. У цій книзі герой дізнається, як розвинути особисту владу - ту внутрішню силу, яка дозволяє бути лідером у всіх сферах життя і вести людей за собою. Ця влада не має нічого спільного з формальними повноваженнями або гучними посадами, і її може розвинути абсолютно будь-яка цілеспрямована людина.
детальніше
 

Школа флайледи. Как навести порядок в доме и в жизни
Марла Силли

Навряд чи знайдуться просунуті жінки, які не чули про систему підтримання порядку в домі "flylady". "Літаюча домогосподарка" - так можна перекласти. Мало хто знає, що "fly" має й іншу розшифровку - "Finally Loving Youself " (нарешті любити себе).
Марла Сіллі, автор унікальної програми, дійсно може змусити встати з місця і щось змінити в житті. Своєю впевненістю і напором вона буквально заряджає через сторінки, постійно обіцяючи стан флай. Треба це вам чи не треба - вирішувати не автору, але те, що порядок в будинку і в житті краще хаосу, здається, навіть не підлягає обговоренню.

детальніше
 

The Unpublished
Дэвид Огилви

Девід Огілві - "батько" і гуру реклами. Він яскраво і образно ілюструє суть реклами. Його висловлювання про рекламу - посібник всім підприємцям і рекламщикам.
Будь-яка письмова спадщина Огілві, чи то помітки з робочих питань або ретельно продумані промови, розраховані на вимогливих слухачів, значна і цінна. Ця книжка - пазл, в кожному фрагменті якого різний Огілві: тонкий психолог, чарівник слова, умілий продавець, великий трудівник.
детальніше

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
 та видавництва Leole Publisher

6 коментарів:

  1. Я Артур Борис - житель / громадянин Республіки Росія. Мені 52 роки, підприємець / бізнесмен. Я колись мав труднощі з фінансуванням свого проекту / бізнесу, якби не мій хороший друг, який познайомив мене з паном Бенджаміном Лі, щоб отримати кредит від 250 000 доларів США від його компанії. Коли я зв’язався з ними, мені було потрібно лише п’ять робочих днів, щоб процес оформлення кредиту був переведений на мій рахунок. Навіть з поганою кредитною історією вони все ще пропонують вам свою послугу. Вони також пропонують всі види позики, такі як бізнес-позики, позики на житло, особисті позики, кредити на авто. Я не знаю, як подякувати їм за те, що вони зробили для мене, але Бог нагородить їх згідно зі своїм багатством у славі. Якщо вам потрібна термінова фінансова допомога, зв’яжіться з ними сьогодні електронною поштою 247officedept@gmail.com Інформація про WhatsApp ... + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити
  2. Ви шукаєте позику? Ми пропонуємо всі види позик, таких як особиста позика, іпотечна позика, позика на нерухомість, позика компанії, інвестиційна позика, бізнес-позика, комерційна позика, позика на консолідацію боргу та багато іншого під відсоткову ставку 3%. ми надаємо позику від мінімального діапазону від 5 000 доларів США до максимального діапазону 150 000 000,00 доларів США, якщо ви зацікавлені, зв’яжіться з нами електронною поштою:   SteveMiguelloanfirm@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  3. Вам потрібна позика до кінця Рамадан Карім?
    Вам потрібен терміновий іпотечний кредит?
    Вам потрібен швидкий бізнес-кредит?
    Вам потрібна особиста позика під заставу?
    Вам потрібна цілодобова кредитна компанія?
    Тобі серйозно потрібно купити автомобіль?
    Електронна адреса: cm2752176@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  4. Jestem tutaj, aby ci powiedzieć, w jaki sposób zdobyłem pierścionek, który dał mi 40 000 USD. Inny typ, który otrzymałem od tego mężczyzny, może być użyty do innych rzeczy, takich jak: * Sprawianie, że każdy jest posłuszny temu, co mu poleciłeś (rozmawiaj i rób ). * Aby Twoja miłość lub współmałżonek pokochali Cię bardziej * Przyciągnij więcej klientów do swoich firm. * Zwiększ swój kościół
    kongregacja. * Dotarcie na szczyt w miejscu pracy, stanowisko polityczne. * Prognozuj gry i wygraj zakłady i wiele więcej. Nie to, że używam tego drugiego pierścienia do wszystkiego, o czym właśnie wspomniałem, ale właśnie do tego dr powiedział mi, że ten drugi może być używany do. Ale używam mojego do celów biznesowych. Jestem dumnym nosicielem tego pierścienia, wiesz, jedno w tym życiu jest takie, że niektórzy ludzie tak bardzo wierzą, że rzeczy tego rodzaju istnieją i są przez to niemożliwe, poddając się wiecznej biedzie. Czasami nie każda rzecz, którą widzisz w Internecie, o której zawsze myślisz, jest fałszywa. Nadal musisz zaryzykować i zobaczyć efekty końcowe. Zachowałbym to w tajemnicy, ale nie mogę tego zrobić. Ktoś mnie to przedstawił, więc nie będę tak samolubna, żeby nie przedstawiać jej także ludziom, nawet jeśli nie jest to wskazane. Jeśli możesz zostawić swoje obawy i wypróbować to, obiecałem, że będziesz mnie szukać i będziesz wdzięczny za te informacje. Te materiały mogą być używane przez każdego, niezależnie od wieku, lokalizacji, statusu, płci itp. Jesteś tak zachwycony i gotowy odmówić biedy i innym nieznośnym sprawom życia, możesz po prostu odwiedzić tego mężczyznę na jednym z poniższych danych kontaktowych. Email:greatdrnoble52@gmail.com lub WhatsApp ?(+2348137972107)

    ВідповістиВидалити
  5. Шановні позичальники.

    Маєте фінансові труднощі? Ви хочете відкрити власну справу? Цю позикову компанію було створено як правозахисну організацію по всьому світу з єдиною метою – допомагати бідним і людям із фінансовими труднощами. Якщо ви хочете подати заявку на отримання кредиту, будь ласка, зв’яжіться з ними, використовуючи дані нижче: електронна пошта: elenanino0007@gmail.com

    Ім'я:
    Необхідна сума кредиту:
    Термін позики:
    Номер мобільного:

    Дякую і благослови Господь

    Ingrid

    ВідповістиВидалити
  6. Вам потрібна термінова позика для вирішення ваших фінансових потреб? Ми пропонуємо позики від 2 000,00 до 100 000 000,00, ми надійні, потужні, швидкі та динамічні, без кредитних перевірок, і ми пропонуємо 100% іноземну гарантію позики протягом періоду цього переходу.

    Також ми видали повний валютний кредит з відсотковою ставкою 3% за всіма кредитами .... Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з нами через електронну адресу компанії

    Цей електронний лист: якщо ви зацікавлені, зв’яжіться з нами за адресою: ocfinance01@gmail.com
    ocfinance01@gmail.com



    З найкращими побажаннями,

    Рендольф Вільямс

    ocfinance01@gmail.com
    ocfinance01@gmail.com

    ВідповістиВидалити