вівторок, 15 квітня 2014 р.

Щойно з друкарні. ТОПові новинки квітня

Як потратити мільйон, створити фінансову піраміду і наодинці пройти 1770 км 

Одкровення мільйонера, або як витратити мільйон якого немає

Ця книга буквально в перший день продажу стала бестселером, а менше ніж за добу після презентації було продано більше тисячі екземплярів.
   

Самий стильний бізнесмен, спортивний меценат, чемпіон світу з преферансу і рантьє номер один на думку Forbes Гарік Корогодський презентував своє перше літературно-художнє дітище - книгу зі звучною назвою «Как потратить миллион, которого нет».

Автор книги входить в ТОП-100 головних рейтингів країни в будь-якій номінації, цей чоловік став легендою Фейсбуку, підкоривши аудиторію соціальної мережі своїм іскрометним почуттям гумору. Перш ніж стати на творчу стезю і спробувати себе в ролі письменника, Гарік Корогодський пройшов довгий і унікальний трудовий шлях від вантажника, електрика Театру звірів і навіть провідника поїзда. «Створення книги - це дуже смачний процес, що приносить радість», - ділиться своїми враженнями автор книги.

Ця книга стала для Корогодського не тільки першим письменницьким досвідом, але і першим благодійним проектом. Всі отримані автором гроші від продажу книги будуть перераховані до фонду допомоги пенсіонерам "Життєлюб". У 2013 році з метою організації дозвілля літніх людей та надання необхідної адресної допомоги був створений благодійний фонд «Життєлюб». Таким чином, кожен читач зможе долучитися до благодійності, зробити світ трохи добрішим і щасливішим..

 
Как потратить миллион, которого нет и другие истории еврейского мальчика
Гарик Корогодский

Книга Гаріка про нього самого і про кожного з нас. Легкий стиль, гумор і неповторна атмосфера минулої епохи - ось головні характеристики. Дворові пригоди, школа, така ж, як сотні інших, битовуха не найсприятливішого району міста, - у всьому цьому і є відповідь на запитання, поставлене в назві книги "Як витратити мільйон, якого немає?" і домогтися багато чого.
детальніше



Дикая. Опасное путешествие как способ обрести себя
Шерил Стрэйд

Ніколи не подумаєш, що може настільки сподобатись книга, де протягом стількох сторінок героїня йде по безкінечному пішому маршруту. Але «Дикая» розірвала всі шаблони, зім'яла всі стереотипи! Історія жінки, чия доля заплуталася настільки, що лише подоланням себе в ході довгої подорожі можна розрубати всі вузли помилок і згубних відносин. І вона сама відправилася в подорож довжиною 1770 км. Але що було складніше - витримати важкі умови чи знайти відповіді на свої питання? Історія душевного воскресіння - завжди і безсумнівно, бестселер, коли вона розказана так щиро і так хвилююче.
детальніше


Чародей лжи. Как Бернард Мэдофф построил крупнейшую в истории финансовую пирамиду
Дайана Энрикес


Найповніша біографія творця безпрецедентної фінансової піраміди, найбільшого шахрая в історії людства, який обдурив вкладників у загальній складності на 65 мільярдів доларів.
Дайана Енрікес, перший репортер, яка отримала доступ до матеріалів скандальної справи і унікальну можливість взяти інтерв'ю у самого Медоффа. Вона не тільки ретельно досліджує використану ним схему шахрайства, але і аналізує від самих витоків кар'єру майбутнього афериста століття.

детальніше

 

Выдающийся ум. Мыслить как Шерлок Холмс
Мария Конникова


«- Ви бачите, але не помічаєте, - відповів Холмс, - Різниця очевидна. Наприклад, ви часто бачите сходинки, що ведуть з передпокою в цю кімнату.
- Так, часто.
- Скільки разів ви вже бачили їх?
- Кілька сотень.
- То скільки ж там сходинок?
- Сходинок?.. Не знаю.
- Саме так! Ви не помітили. Хоча бачили їх. А мені відомо, що сходинок там сімнадцять, тому що я бачив їх, і помічав».

Розглядаючи епізоди з книг Конан Дойла в світлі сучасної нейробіології і психології, автор, відомий американський психолог і журналіст, невимушено і цікаво розкриває ментальні стратегії, які призводять до чіткого мислення і глибокого розуміння явищ і фактів. За прикладом великого детектива, при бажанні й певному тренуванні ми можемо загострити своє сприйняття, розвинути логіку і творчий потенціал.

детальніше
 
Психология влияния. Миссия выполнима
Роберт Чалдини
Коротка версія супербестселера «Психология влияния», оформлена знаменитим художником Натаном Люэтом. Ця книга дозволяє легко опанувати шість основних принципів впливу на людей і захисту від нього, а подання матеріалу у вигляді гостросюжетного комікса  робить його засвоєння не лише швидким, але і надзвичайно захоплюючим. 
 детальніше


Зентангл. Рисование для релаксации, вдохновения и удовольствия
Б. Крахула
Думаю, майже кожен з нас малював щось подібне, на серветці в кафе, в блокноті, розмовляючи по телефону, на полях зошитів, нудьгуючи на заняттях. Зате тепер цьому є назва. Зентангл-це чорно-білі малюнки, що складаються з ліній, простих елементів, найчастіше повторюються.
Зентангл - чудовий спосіб помедитувати, відволіктися від насущних проблем і отримати свіжий погляд на звичні речі. Не потрібно намагатися зобразити щось спеціально, просто розслабтесь і слідуйте інтуїції. Ось цілий список достоїнств, який постійно зростає:
  • релаксація,
  • боротьба з безсонням,
  • підвищується самооцінка,
  • допомагає заспокоїтися і впоратися зі страхами(наприклад, у літаку),
  • робить вас більш врівноваженим, знімає стрес,
  • виховує й розвиває творчі здібності,
  • створює красиві твори мистецтва,
  • розвивається твердість руки, окомір,
  • покращує почерк, 
  • підвищує уважність,
  • відновлює, розробляє дрібну моторику,
  • ви розслабляєтеся і отримуєте задоволення,
  • концентрує увагу...
 детальніше

 

Менеджер 80/20. Главный принцип высокоэффективных людей
Ричард Кох


Тільки 20% прочитаних книг принесуть вам 80% користі. І трилогія Коха (Принцип 80/20Жить за принципом 80/20 і Менеджер 80/20) - саме ті книги. Безцінна книга для менеджера будь-якої компанії, будь-якого профілю, для людини, яка прагне до успіху, процвітання своєї компанії, свого колективу. Це практичний бізнес-посібник, який допоможе вам назавжди позбутися від нестачі часу
детальніше
 

Идеальная IT-компания.
Как из гиков собрать команду программистов

 Брайан Фитцпатрик, Бен Коллинз-Сассмэн

Абсолютно чудовий посібник з соціології, техніці та технологіям комунікацій для всіх, зайнятих у сфері розробки ПЗ.
Автори книги - програмісти, які пройшли шлях від сисадмінів до керівників проектів. Все, про що вони пишуть, вони знають з власної практики. Брайан Фітцпатрік очолював команди Data Liberation Front і відкритого інжинірингу Transparent Engineering в компанії Google, а Бен Коллінз-Сассмэн, один з перших розробників системи контролю версій Subversion, працював менеджером команди інженерів партнерської мережі Google.
Взагалі, це перша книга, присвячена управлінню, яка визнає, що слово маркетинг викликає у інженерів - розробників софта негативні емоції, що регулярний спів корпоративних речовок викликає у технарів глибоку відразу, що існують не тільки шкідливі програми, але і шкідливі люди - для роботи команди, природно, що безперервний контроль не підвищує, а знижує ефективність роботи і, нарешті, що не варто насильно штовхати людей вгору по кар'єрних сходах - можна придбати посереднього менеджера і втратити блискучого програміста..

детальніше

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
 та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар