середу, 12 листопада 2014 р.

Магія чисел: три рівні життя, три копійки для ресторану

- Найкраще число - 73. Ви швидше за все губитеся в здогадах чому?
- Ні! І в думках не було!
- 73 це двадцять перше просте число, його дзеркальне відображення 37 є дванадцятим, чиє відображення 21 є результатом множення - не впадіть - семи і трьох! Ну, не обдурив?
 

Теорія великого вибуху

Особистий розвиток. Non-fiction
Магия чисел. Моментальные вычисления в уме и другие математические фокусы
Артур Бенджамин и Майкл Шермер

Книга від професора математики і професійного фокусника в одній особі - як вам таке!?
Щоб віднімати, додавати, ділити, множити в умі великі числа з великою швидкістю, не потрібно бути генієм. Просто потрібно знати математику.
І не тягніться одразу за калькулятором, розвивайте свій мозог.
детальніше



Інстументи. Ресторанний бізнес
Продвижение ресторана за три копейки
Олег Назаров
Знаменитий піарник та ресторанний критик знову зібрав більше сотні різних кейсів, що ілюструють воістину безмежні можливості креативної розкрутки ресторанів.
Ну і, звичайно, тут прописуються алгоритми, як домогтися успіху власними силами, без звернення за допомогою до рекламних і PR-агентств.
детальніше



Психологічна проза
Рівні життя
Джуліан Барнс
Джуліан Барнс зізнався, що часто розмірковував про самогубство після того, як в 2008 році померла його дружина Пет Кавана. І навіть вибрав спосіб, яким би міг закінчити життя: "гаряча ванна, келих вина і гострий японський ніж"....
Нова книга лауреата Букера
про життя і смерть, про три рівні життя - повітряний (як у аеронавта Фелікса Турнашона), земний (як у Сари Бернар) і небесний, вічний - як у тих, кого ми втрачаємо назавжди.  Але понад усім панує, звісно ж, любов...
Барнс отримав Букерівську премію в 2011 році за книгу  Відчуття закінчення
.
детальніше

Публіцистика
Гений места
Петр Вайль
Це не просто подорожні очерки, це літературна подорож - для гурманів літератури, живопису, архітектури, музики і кінематографу, клад для досвідчених мандрівників.
Ерудиція автора і та легкість, з якою він переходить із століття в століття, з однієї цивілізації в іншу, викликають тихе захоплення (і гостре бажання обкластися книжками й читати, читати, читати, щоб стати повноправним громадянином Світової Культури).
Кожне нове місто, описане Вайлем, викликає бажання замовити квитки і рванути скоріше туди, де ... От тільки куди б поїхати в першу чергу?
детальніше



Розвиток дитини
Айсберг на ковре, или Во что поиграть с ребенком?
Ася Ванякина

Ася Ванякіна - відомий блогер і дуже творча мама, яка знайшла своє покликання в створенні чудових ігр для дітей. За кілька років цікава мама Ася придумала для свого сина пару сотень цікавих занять та ігор з фарбами і літерами, льодом, снігом, ігри за мотивами улюблених книг, мультфільмів.... Для кожного заняття є детальний майстер-клас з порадами, про що поговорити з дитиною в процесі гри.

детальніше


 Гиннесс. Мировые рекорды 2015

Крім того, що книга сама по собі просто суперська і яскрава, так ще й за допомогою програми можна подивитися, як "оживають" тварини з дна океану, планети Сонячної системи, побачити найвищу людину в історії - майже 3 метри ростом (!!!)

В цьому році у Гіннесса ювілей, ця книга виходить вже цілих 60 років! Тому автори помістили ще й багато з історії різних рекордів - і жінка з рогом, і перші в історії сіамські близнюки, і перша людина з хвостом... Крім незвичайних рекордів людського тіла, тут ще є рекорди, пов'язані з космосом, рослинами і тваринами, подорожами, кіно, комп'ютерними іграми і спортом.

детальніше



Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!
Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар