четвер, 6 листопада 2014 р.

Одкровення PR-директора LG, подружок Коко Шанель і Зубної феї

В жовтні PR-директор LG Тетяна Шахнес презентувала свою книгу про свою улюблену префесію. З одного боку, книга побудована у форматі «сторітеллінга» про особистий досвід роботи в одній з найбільших корпорацій світу, а з іншого її можна назвати і практичним посібником, так як Тетяна розкриває всі секрети, накопичені за 21-річний досвід роботи в сфері реклами і зв'язків з громадкістю. Дуже цікаві розділи, присвячені натхненню, яке PR фахівець може черпати в бізнес-подорожах і технології роботи на віддаленому доступі.

А я особисто дуже чекала на дитячу зубну книгу). Хоча в дитинстві ми віддавали зубчик не Зубній феї, а мишці, яка мала прийти вночі і забрати його з-під подушки, а натомість покласти щось смачненьке. Але сам факт важливості такої події не змінювався. А ще цікавіше стало, коли минулого року до нас в книгарню завітала керівник одного з найкращих центрів дитячої стоматології у Львові(та й не тільки) і так захопливо розказала про зуби, що я слухала, роззявивши рота, ніби казку, в якій ось-ось з'явиться Зубна фея..

"Ширше відкрий очі, живи так жадібно, ніби через десять секунд помреш. Намагайся побачити світ. Він прекрасніший за будь-які мрії, створені на фабриці й оплачені грішми. Не проси гарантій, не шукай спокою - такого звіра немає на світі"   Рей Бредбері.

Бізнес. Інструменти
Энциклопедия PR. Рожденная с отраслью. История успеха, рассказанная от первого лица
Татьяна Шахнес

Перед вами не просто посібник з PR, це особистий досвід створення запаморочливої кар'єри в одній з найбільших корпорацій світу - Тетяна Шахнес заслужено займає посаду PR-директора LG Electronics в Росії.
детальніше




Обязанности владельца компании
Александр Высоцкий
Є книги для керівників, але чи власник і керівник - одне і те ж?
Як розділити функції власника і керівника; чим в точності повинен займатися засновник, щоб компанія була успішною? Які його найголовніші функції?
детальніше




Гибкое управление проектами и продуктами
Вольфсон Борис

Що таке Agile? Scrum? Lean Kanban?
Якщо ви цікавитеся гнучкими методологіями з управління проектами та розробки продуктів, значить, ця книга для вас.
В теоретичній частині дізнаєтесь про ці всі страшні слова, а практична частина присвячена бізнес-моделюванню, управлінню вимогами, аналітикою вимог, управління командами, оцінкою термінів, управління ризиками, контролю і забезпечення якості і всяке таке.

детальніше

 
Особистий розвиток та ефективність
Максимальная концентрация. Как сохранить эффективность в эпоху клипового мышления
Люси Джо Палладино

Якщо ви працюєте в сучасному офісі, маєте труднощі з прийняттям рішень, концентрацією, вирішенням проблем, хапаєтесь одразу за декілька завдань, то ось вам поради від психолога з 30-річним стажем, спеціаліста з питань уваги, яка ще й отримала кучу нагород за свої методики.
детальніше



Органайзер DOMINO PERSONAL з блоком
Щоденник-Планувальник на 90 днів від Іцхака Пінтосевича


Domino - це класичний органайзер, в якому поєднані міцна конструкція і елегантний дизайн. Здавалося б, звичайний діловий щоденник з датованими бланками на тиждень та іншими штучками, щоб "нічого не забути".

Але в ньому ще є блок, розроблений Іцхаком Пінтосевичем - Щоденник-Планувальник на 90 днів. З його допомогою ви навчитеся правильно будувати свій день, тиждень і гармонійно розвиватися у всіх головних сферах життя.
детальніше



Розвиток дитини
Творити просто! Неймовірні ідеї для дитячої творчості

Допоможіть дитині створити шедевр своїми руками. А разом з тим, розвиньте уважність і зосередженість, координацію рухів.
Тут ви знайдете велику кількість ідей для малювання та аплікацій.
детальніше


Зубная книга. Все о твоих молочных зубах
Ивона Радюнц и Томас Рёнер








Це одна з кращих дитячих книг про зуби.
Спільна робота польського стоматолога і німецького ілюстратора.
Ледве не найважливіша фішка книги - коробочка для молочних зубів! Адже коли у дитини випадає перший молочний зуб, для неї це ціла подія і привід для гордості.
детальніше


Історії успіху
Chanel & Co. Подруги Коко
Мари-Доминик Лельевр


Актриси, аристократки, багаті освічені дами з кращих європейських сімей, моделі та музи, вони ділилися сукнями, коханцями і прикрасами, вони зраджували і підтримували в найтяжчі хвилини.
Для нового дослідження про Велику Мадемуазель Марі-Домінік ще раз уважно перелопатила архіви, листування, зустрічалася з друзями Коко, її моделями, співробітниками, двоюрідними племінниками й онуками її коханців. У підсумку, біограф відтворила коло подруг знаменитої дизайнерки, без яких, "сирітка Габріела" ніколи б не перетворилася на ікону стилю Коко Шанель.
детальніше


Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар