пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

Від експериментів з дітьми до високих технологій: Нон-фікшн як спосіб мріяти

Уявіть собі, читаємо отако книгу, натискаємо пальцем на потрібні абзаци і .... бац, інформація загрузилась в наш мозок. Подвійник клік - нові навики імпортуються і починають діяти. І ми швидко поповнюємось енергією, за долі секунди вивчаємо математику (економіку, англійську, французьку...), все встигаємо, вміємо правильно запускати стартапи і виховувати дітей...
Але це тільки майбутнє, хоча завдяки таким вченим як Мітіо Каку, воно вже недалеке. А поки що нові навики і знання потрібно розвивати самостійно, тому просто прочитати мало - треба Діяти!
Бізнес. Інструменти
Стартап-гайд: Как начать... и не закрыть свой интернет-бизнес

Путівник для тих, хто збирається у світ Стартапу від досвічених мандрівників.
Наприклад, вступне слово взяв Пол Грем, засновник венчурного фонду Y Combinator, поради та ідеї бізнесу від Миколи Давидова (iTech Capital) і Сергія Ашина (Шефмаркет). Про продукти розповів Олександр Бородич (FutureLabs), Єгор Руді (Erudotor Group), а про монетизацію - Максим Крайнов (Aviasales.ru). Один з найвідоміших хантерів рунета Олена Володимирська (Pruffi) написала статтю про команду, а Сергій Білоусов (Acronis) про мотивацію. Поради про просування стартапу, де шукати інвестиції, як масштабувати бізнес. Навіть, шкідливі поради від Ігоря Рябенького (Altair Capital) про те, як швидко вбити стартап.

детальніше



Бизнес: Restart: 25 способов выйти на новый уровень
Барри Мольц

Стараєшся - стараєшся, а результату немає. Знайоме? Чому так відбувається і що робити? Баррі Мольц наводить 25 найпоширеніших помилок, які заганяють власників малого бізнесу в болото.
детальніше





Non-fiction
История Земли: От звездной пыли - к живой планете
Роберт Хейзен


Уява астробіолога, методологія історика і гостре око натураліста допомагають Хейзену дивовижно чітко описувати найскладніші питання науки.
З атомів земної кори починається все - наші тіла, весь живий світ.
Це захоплююча книга.
Прочитайте Хейзена, і ви вже не зможете сприймати Землю і життя так, як раніше.
детальніше



Будущее разума
Митио Каку

Паралізовані люди рухають біонічними протезами зусиллям волі, імплантація нових навичок безпосередньо в мозок, відеозапис образів, спогадів і снів, телепатія, аватари і сурогати як помічники людства, екзоскелети, керовані думкою, і штучний інтелект...
Думаєте, сюжет фантастичного фільму? Ні, все це цілком реальні досягнення на стику високих технологій і нейробіології. Відомий науковець зважився нарешті зібрати докупи все, що його так захоплює, - фізику, технології, науки про мозок і психіку і роздуми про їх майбутнє
.
детальніше


 
Жіноча тема. Стиль. Краса. Мотивація.
Источник сил для уставшей мамы
Светлана Гончарова
 
Щоб ми могли піклуватись про дітей, чоловіка, будинок, ну і  рятувати світ заодно, нам потрібна, в першу чергу, енергія в самій собі, нескінчене джерело. Як його відшукати? Поновляти?
Світла Гончарова - експерт по сімейному тайм-менеджменту, бізнес-тренер і коуч. Засновник популярного ресурсу для мам www.flymama.info.
Допомагає жінкам стати серцем сім'ї, розумно організувати своє життя в контексті будинку і роботи і реалізувати себе як жінку на всі 100%.
детальніше




Как почувствовать себя парижанкой, кем бы вы ни были
Берест Анна, Одри Диван, Каролин де Мегре, Софи Мас

Каролін де Мегре відома персона у Франції  і муза самого Карла Лагерфельда.
Разом зі своїми подругами - письменницею Анною Берест, кінопродюсером Софі Мас, журналісткою Одрі Диван -  розкривають таємниці французького шику.

Чотири подруги, готові поговорити на будь-які теми – таке собі "Секс і місто по-французьки".
детальніше



Дитячий розвиток
Играем по науке. 50 удивительных открытий, которые вы сделаете вместе с ребенком
Шон Галлахер


Експерименти з дітьми? Звучить жахливо!
А насправді за допомогою цікавих і веселих експериментів ви дізнаєтеся, як ваша дитина здобуває нові навички - від розпізнавання осіб, голосів і форм до розуміння нових слів, - як вона вчиться ходити і бачити різницю між добром і злом.
Діти - неймовірні! Вони можуть СТІЛЬКИ всього, а ми чомусь спочатку навіть в це не віримо...

детальніше


Легка й зрозуміла математика: ілюстрований практичний посібник
Керол Вордерман

Весь шкільний курс математики з ілюстраціями і різними математичними цікавинками, від простих чисел до статистики, геометрії, алгебри. Кожен математичний підхід пояснюється просто і яскраво, використовуючи унікальну, спеціально розроблену графіку.
Керол Вордерман поєднує в собі дві, здавалося б непоєднувані, якості. Вона  знімалась у неймовірній кількості серіалів, вікторин, шоу, - відома телеведуча Британії, яка володіє надзвичайними математичним здібностям і є неперевершеним експертом з розгадування числових головоломок.

Тому не дивно, що серія її книг, які допомагають легко зрозуміти науки, теж надзвичайно популярна. Як і її онлайн математична школа www.themathsfactor.com
детальніше


Абетка


Всім прихильникам Видавництва Старого Лева!
Тепер абетка у їхньому виконанні. (не в ролі літер, звичайно). Яскраво-кольорова і весела, як і всі їхні книги.

детальніше


Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар