вівторок, 2 грудня 2014 р.

Вона не прийде. Як знайти музу і не спіткнутись об щастя


Коли йому було 19 років, він вирішив кинути школу, щоб втілити свою мрію і почати писати науково-фантастичні романи. Він сподівався потрапити в місцевий коледж вивчати письменницьку майстерність, але всі місця були зайняті. Образно кажучи, він спіткнувся, і йому нічого не залишалося, як піти на єдиний доступний курс психології. Це повністю перевернуло все його життя....
Так Деніел Гілберт став найвідомішим "щастєзнавцем" і одним з засновників позитивної психології.

Позитивна психологія. Саморозвиток. Мотивація

Спотыкаясь о счастье
Дэниел Гилберт

У Гарварді курс позитивної психології - найпопулярніший. А все тому, що веде його  засновник нового наукового напрямку - "щастєзнавство" - Деніел Гілберт.
Особливо радимо прочитати зацікавленим особистісним розвитком, духовними практиками та іншими відомими штуками. Але не тому, що вона духовно піднесе на нові висоти. А якраз навпаки:)
Це такий reality check. Іноді корисно дізнаватися про себе не самі приємні, але науково підтверджені факти. Читаєш і розумієш, як тебе твій власний мозок дурить і змінює сприйняття реальності, щоб ти просто краще себе почував:)
Задоволення від стилю плюс цинічний гумор і величезний простір для роздумів.
детальніше



Муза не придет: Правда и мифы о том, как рождаются гениальные идеи
Дэвид Буркус

Для народження геніально ідеї не потрібні допінг, удар яблуком по голові... Необов'язково навіть викликати дух Джобса.
Пора відмовитися від міфів і звернутися до фактів. Девід Буркус називає 11 так званих «міфів» про те, як народжуються ідеї: міф про муз, осяяння, оригінальність, заохочення, мозковий штурм, обмеження, - використовує статистику, наводить приклади з життя і наукові факти.
детальніше


 
Бізнес. Інструменти
Конкурентная стратегия: Методика анализа отраслей конкурентов
Майкл Портер


Майкл Портер давно визнаний класиком і бізнес-гуру. І "Конкурентна стратегія" витримала не одне перевидання.
Немає жодної іншої книги, в якій питання конкуренції і способів виживання в конкурентній боротьбі було б викладено настільки структуровано і повно.
Нема що переказувати - це інструмент, який просто треба брати і використовувати.

детальніше



Развитие производственных систем: стратегия бизнес-прорыва. Кайдзен. Лидерство. Бережливое производство
Хочете, щоб Ваша компанія була такою ж динамічною та інноваційної, як Toyota? Можливості, які розкриває філософія бережливого виробництва і лін-менеджменту, дозволяють збільшити прибуток підприємства вдвічі, а то і втричі, знизити витрати на 50%, збільшити продуктивність праці від 30 до 300%, скоротити терміни виконання замовлення у три рази. І при цьому витрати на реалізацію окупляться багаторазово, з віддачею від 3:1 до 300:1!
детальніше



Менеджмент персоналу. Психологія тренінгу.
Психогимнастика в тренинге
Нина Хрящева

Оновлена версія легендарної книги!
Навряд чи можна знайти тренера, який не використовував її у своїй роботі.
Атмосфера, створена в групі, визначає всі події, необхідні для ефективної роботи.  Саме створенню відповідної атмосфери служать розроблені Інститутом тренінгу завдання. Їх можна включити також до тренінгів комунікативної компетентності, розвитку творчих здібностей, управління емоціями...
детальніше


Розвиток навиків. Підсвідомість
Феномены мозга
Владимир Бехтерев
"Анатомію мозку знають тільки двоє - Господь Бог і Бехтерев".
Він першим вторгся в святая святих людини - її свідомість. І міг не тільки вилікувати від найскладніших хвороб, а й управляти людьми за допомогою навіювання і гіпнозу.
Бехтерев пояснив таємницю ілюзій і галюцинацій - від примар і стигматів до чаклунів і НЛО, зрозумів, як Христос зціляв безнадійно хворих людей, проаналізував, чому спалахують війни і як з'являються такі лідери, як Жанна Д'арк, Магомет, Петро Великий, Наполеон, досліджував передачу думок на відстані.
Він знав, якими будуть люди майбутнього.
детальніше

 
Розвиток навиків. Здоров'я
Живи Энергично! Система здоровья
Вячеслав Смирнов


В'ячеслав Смірнов - лікар-терапевт, знавець народної та нетрадиційної медицини, чемпіон світу з йога-спорту.
Зібрав в книгу практично всі основні механізми, що визначають наше здоров'я, настрій і тонус. Це - книга-тренінг, а тому, щоб досягти результатів, потрібно виконувати вправи. І вже за місяць будете просто сяяти енергією.

детальніше


Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар