понеділок, 8 грудня 2014 р.

Записники майбутнього. ТОП-7 авторських, креативних і розвиваючих




"Це по-справжньому корисно, тому що красиво..."
Антуан де Сент-Екзюпері






Персональний коуч, бізнес-натхненник, кулінарний помічник, мамський блокнот, путівник - сучасні щоденники допомагають не тільки планувати свій день і складати to do списки.
Напевно, все почалося з дитинства, коли завжди хотілося щось домалювати на сторінці або записати на полях думку, що раптово прийшла в голову.
Серед розмаїття записників тепер легше вибрати той, який ідеально підійде саме вам і саме зараз. Щоденники приходять на допомогу всім - молодим мамам, творчим особистостям, невгамовним мандрівникам і початківцям мрійникам.

Наприкінці минулого року ми робити огляд найкращих та найпопулярніших ділових щоденників. Вони лідирують і цього року, тому сміливо вибирайте:
Звільніть свій мозок: ТОП-10 авторських ділових щоденників

А тепер креативні новинки 2014 року.
Ділові органайзери
ПланЄ

План Є один з найкращих органайзерів для вдосконалення своєї особистої системи планування.
Тут є 15 інструментів тайм-менеджменту: щоденне планування, проектне та особисте, щотижневе та щоденне, жорсткі та гнучкі завдання і навіть сторінка для делегування. Для важливих дат і подій є сторінка «Привітати», яка допоможе пам'ятати все те, чого не можна забувати! Сторінка з бажаннями, планами, цілями на місяць, що дозволить творити і планувати одночасно. Блок змінний, тож якщо ви дуже зайняти людина і вам не вистачає сторінок, можна додавати самому.
детальніше



Креативні розвиваючі записники
Блокнот для дела


Яскравий і нестандартний інструмент для планування і записів, справжній тренажер для натхнення.
У ньому можна не тільки писати, а й малювати, робити нотатки, змінювати його дизайн з допомогою крутих наклейок і багато іншого.
Мало говорити - просто зазирніть всередину.


детальніше
 






1 страница в день. Ежедневник для творческих людей
Адам Куртц
Чимось нагадує супер-мега-популярний блокнот "Уничтожь меня" Кері Сміт, який розгребли так швидко, ледве він вийшов з друку в перекладі.
Але мова не про Кері, а про Адама Куртца - графічного дизайнера і художника з Нью-Йорка. Він придумав свою систему розвитку креативності і подолання бар'єрів.
Тож відкладіть телефон і візьміться за олівець - надайте собі простір для творчості. Заповнюйте сторінки кожен день, малюйте, робіть скетчі, пишіть, робіть нотатки, створюйте і заповнюйте списки, ставте собі цілі, міркуйте, діліться ідеями з друзями!
детальніше


Щоденник для саморозвитку та самомотивації
Коучинг-ежедневник Dream Book
від Оксани Завойко

Коли ви в останній раз мріяли? Не планували, а саме мріяли? Адже для того, щоб чудеса траплялися у житті, потрібно всього лише уявити неможливе. Чи готові Ви д 90 днів, які змінять ваше життя?
Dreambook англійською мовою - це продовження проекту  "Мрія за 90 днів".  А зовсім скоро  українською  "Щоденник моїх мрій".
Це не зовсім книга і не зовсім щоденник. Це самовчитель щастя!
Чотири частини різних кольорів з різними питаннями та інформацією. Відкрийте його на будь-якій сторінці - і вона підкаже Вам, як зробити крок на одну з чотирьох сходинок: - DREAM  - DISCOVER - DESIGN - DO !
детальніше


П'ятибуки. Щоденники на 5 років
Мои 5 лет. 365 вопросов, 1825 ответов. Дневник
Мегапопулярні за кордоном, нарешті П'ятибуки виходять і у нас!
Що це? Щоденники на 5 років, в яких ви:
1)  фіксуєте найважливіше, докладаючи максимум 5 хвилин в день;
2)  бачите, що відбувалося з вами рівно 1, 2, 3, 4 роки назад;
3) стежте, як стаєте мудрішими, як розвивається ваша кар'єра і особисте життя...
Можете почати в будь-який час року. Просто знайдіть сьогоднішнє число і заповнюйте всього по 3-4 рядки, а коли рік закінчиться, почніть новий з першого листа!
детальніше

 
Щоденник для батьків
365 дней вместе. Ежедневник для родителей
Юлия Луговская, Елена Немец

Тут записуємо все, що потрібно, коли в будинку є дитина. Безліч записів сімейних справ, про які треба пам'ятати, плани на тиждень, місяць і рік, контакти та розклади різних установ, списки рекомендованих фільмів, книг. Короткі рекомендації по вихованню. Навіть кольорові сторінки, на яких діти зможуть помалювати, бо їм завжди цікаво, що ви робите.
Цей щоденник стане в нагоді не тільки тим, у кого тільки що народився малюк, але і тим, у кого діти вже вийшли з ясельного віку і ходять в школу.
детальніше
 
Є безліч шкіряних щоденників найрізноманітніших фірм, але ми розказуємо тільки про найкреативніші і найкращі.
VIP
Щоденник
Таким щоденником можна побалувати себе коханого(ну) або подарувати важливій людині.
Палітурка ручної роботи з комбінації натуральної шкіри італійського виробництва, рель'єфне тиснення, посріблений обріз блоку... Ну просто шедевр мистецтва.
Загалом, можна замовити індивідуальне оформлення, яке тільки побажаєте.  І не тільки щоденники.
детальніше

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!
Попередні випуски натхнення

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

1 коментар:

  1. Є ще Щоденники успіху. Теж цікава і корисна розробка в різних сферах, як от бізнес, фінансова грамотність, батьківство, тайм-менеджмент, спорт та інші. Допомагають якісно вийти на новий рівень ефективності, справлятися з будь-якими проблемами, займатися особистісним розвитком. Щоденники містять вправи і завдання на кожен день, а ще цікаві історії, притчі, вислови. Заходьте на www.successdiary.com.ua

    ВідповістиВидалити