понеділок, 18 травня 2015 р.

Шлях VIRGIN: як слухати, вчитися, жартувати та вести за собою


Правила життя
Річарда Бренсона


"Не беріться за справу, якщо вона вам не подобається."

"Якщо ви підприємець і не робили помилок, значить ви не підприємець."

"Я завжди радий, коли мене обслуговують з рук геть погано. Ні, я зовсім не мазохіст - просто кращі з моїх бізнес-ідей виникли, коли мене погано обслуговували."

"У кожній організації будь-який керівник - від начальника відділу до топ-менеджера - час від часу повинен зняти свій костюм і забруднити руки."

"Повідомте працівникам свою електронну адресу та номер телефону. Вони не будуть набридати вам без приводу, але ваші дії дадуть їм потужний психологічний стимул: вони будуть знати, що, якщо рішення проблеми вимагає вашої участі, вони можуть звернутися до вас у будь-який час."


Історії успіху та досягнень
Шлях VIRGIN: як слухати, вчитися, жартувати та вести за собою
Річард Бренсон

Нарешті й Бренсон українською!!!
У світі бізнесу величезна кількість легендарних імен, відомих усьому світу. Але навіть серед кращих підприємців зустрічаються такі, які дуже відрізняються від всіх інших. Ці люди відрізняються власним незвичайним мисленням, своїм неповторним підходом до організації справ, оригінальним складом характеру. Вони не підкоряються правилам, вони просто обожнюють їх порушувати. І саме завдяки своєму незвичайному підходу, такі підприємці домагаються неймовірних успіхів у житті та бізнесі.

детальніше


Нон-фікшн
Ґудбай, імперіє. Розмови з Кахою Бендукідзе
Федорін Володимир

Він намагався передати свій досвід проведення реформ у Грузії, переконати українців не втратити свій чи не останній шанс на шляху до цивілізованого світу. Мало хто міг зрівнятися з Кахою Бендукідзе в умінні доносити свою думку до спів розмовника так чітко і зрозуміло, ілюструючи її прикладами зі щоденного життя....
детальніше




Бізнес-роман
Атлант розправив плечі. Частина Перша. Несуперечність
Айн Ренд

Найвпливовіший художній твір світової літератури, друга після Біблії книга, яка змінила життя американських читачів, перекладена ...... українською!
детальніше
 




Творчість. Мистецтво
Путешествие писателя. Мифологические структуры в литературе и кино
Кристофен Воглер

Рідкісний випадок, коли підручник, точніше, практичний посібник став світовим бестселером.
Він написаний в першу чергу для тих, хто професійно займається літературою, пише романи або сценарії і може служити джерелом ідей і натхнення для всіх бажаючих оволодіти письменницьким ремеслом.
Автор і сам відомий сценарист, чого варта хоча б його участь у створенні "Короля Лева" та "Бійцівського клубу". Практик супер-класу виявився чудовим наставником.

детальніше



Бізнес. Інструменти. Маркетинг
Маркетинг без диплома. Просто и практично
Джон Янч
Одна з кращих книг про практичний маркетинг.
Джон Янч – визнаний гуру в області маркетингу, власник бренду Duct Tape Marketing. Блог, який він веде про малий бізнес, журнал Forbes назвав кращим.
Прості та бюджетні методи для будь-якого маркетолога або керівника невеликої компанії: як ефективно розповідати про свій продукт, як залучати клієнтів, як представити компанію у вигідному світлі... Тут навіть описано як замовляти роботу дизайнерам, щоб отримати саме те, що вам потрібно.

детальніше
 
Бізнес. Інструменти. Менеджмент
Хороший рост - плохой рост. Масштабируйте возможности, а не проблемы
Роберт Саттон, Хагги Рэо
Хто пам'ятає, що в списку бізнес-бестселерів Аmazon-2014 очікувалась ще одна книжка в перекладі - то ось нарешті й вона!
Для власників бізнесу і керівників, які хочуть розширювати бізнес і рости)

детальніше

 
Діти. Натхнення та розвиток
Мишачий дім Сема і Джулії
Схапман Каріна
Два метри шириною і три метри заввишки та більше сотні маленьких кімнат з картонних коробок - неймовірна робота художниці Каріни Схапман.
Створюючи будиночок, художниця намагалася використовувати підручні матеріали, щоб діти, розглядаючи фотографії, могли здогадатися, що підлога зроблена з дерев'яних паличок з-під морозива, абажури - з кришечок з-під пляшок, а "емалеві" глечики - і зовсім з паперу...
детальніше


 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар