вівторок, 26 серпня 2014 р.

Щойно з друкарні. ТОПові новинки серпня

Як ставити правильні запитання, чути думки інших, правильно мріяти та креативно малювати.

Серпень. Останній літній місяць, майже осінь. Хтось вже закуповує шкільну форму та підручники, а хтось ще поспішає на відпочинок. Добре відпочиньте і приступайте до справ з новими силами!

 
Психологія відносин та спілкування
Мощные вопросы. Секретное оружие общения
Эндрю Собель, Джерольд Панас
 
Що спільного було у Сократа, Рузвельта, Шекспіра та Ісуса? На думку Собеля і Панаса, вони добре знали, як ставити потужні запитання.
Ставити питання - це не просто цікавість, це вміння виявляти найголовніше і в результаті отримувати перемогу.
Підбірка справжніх бесід з президентами, клієнтами, колегами, друзями, яка ілюструє надзвичайну дієвість та вплив гострих питань, які змушують замислитися
.
детальніше


Я слышу, что вы думаете на самом деле
Светлана Иванова
"Всі брешуть", як вірно зазначає доктор Хаус, але часто роблять це ненавмисно. У багатьох випадках людина не намагається нас обманути, але в її словах важливий підтекст, який дає нам важливу інформацію про її справжні наміри, - але тільки в тому випадку, якщо ми вміємо цей підтекст помітити.
- Прочитавши книгу і виконавши вправи, ви навчитеся дійсно чути співрозмовника, що значно спростить ваше життя і дасть перевагу в будь-яких переговорах.
- Матеріал книги базується на великому практичному досвіді автора у декількох напрямках: ведення комерційних переговорів, переговори в тендерах, проведення інтерв'ю при підборі персоналу (автора провела понад 12 000!), проведення атестацій, управління підлеглими.
детальніше



Світлана Іванова, звичайно, найвідоміший експерт з розвитку персоналу та мотивації працівників. Але новинки не менш цікаві
Персонал
Мотивация
Ася Барышева, Екатерина Киктева


Все, що потрібно для рішення практичних задач в області HR, зібрано під однією обкладинкою: стандарти роботи підрозділів, технологія впровадження KPI, технології оцінки, створення мотивуючої атмосфери і сприятливих умов для високоефективної роботи, способи створення щасливих співробітників і прийоми індивідуального підходу.
Ну і звичайно куча кейсів на основі  інтерв'ю HR-фахівців.
Ася Баришева відома своєю нашумівшою книгою "Как продать слона"

детальніше
 
Карьера менеджера IT-проекта
Как устроиться на работу в ведущую технологическую компанию
Г. Лакман Макдауэлл, Дж. Баваро
Хочете працювати у великій IT-організації або перспективному стартапі? Тут зібрані технічні запитання і завдання, які зазвичай отримують претенденти на співбесіді в таких компаніях, як Google, Microsoft, Apple, Amazon і інших. Розглянуто типові помилки, які допускають кандидати, а також ефективні методики підготовки до співбесіди. Можна також використовувати Hrам для ефективного відбору кандидатів.
Перша книга автора  "Карьера программиста" стала світовим бестселером.
детальніше

Психологія досягнення та саморозвитку
Искусство учиться. Как стать лучшим в любом деле
Джош Вайцкин
У 12 років він зіграв внічию з Гаррі Каспаровим в рамках показового сеансу одночасної гри з підлітками (57 із 59 гравців тоді програли), в 16 років отримав звання міжнародного майстра з шахів. В 21 рік став вивчати бойове мистецтво тайцзіцюань і згодом вигравав національні чемпіонати і медалі на чемпіонатах світу. Як йому вдалося досягти такого результату в абсолютно різних спортивних дисциплінах?
Сам Джошуа не вважає, що він найкращий у шахах або кращий в тайцзи. Він каже: «Я кращий у вмінні вчитися». У цій книзі він ділиться своєю історією і принципами навчання, які допомогли йому зійти на вершину двічі.
Це книга для тих, хто хоче навчитися чомусь новому або стати № 1 у своїй справі.

детальніше
 
От слов к делу! 9 шагов к воплощению вашей мечты
Ричард Ньютон
Досить просто мріяти!  Складайте план дій, створюйте візуальну схему досягнення вашої мети і починайте планомірно рухатися до мрії.
Описані в книзі кроки перевірені на практиці - в основі книги історії чотирьох реальних людей, які мали сміливі мрії і змогли втілити їх у життя! Разом з ними ви пройдете 9 кроків, кожному з яких присвячений один розділ з рекомендаціями, кейсами і надихаючими цитатами.
детальніше

Теплая чашка в холодный день. Как физические ощущения влияют на наши решения
Тальма Лобель
Ви знаєте, що червоний колір шрифту може змусити нас провалити іспит, а червона хокейна форма може принести перемогу в матчі? А дотик теплої чашки кави змусить прийняти позитивне рішення в переговорах?
Навколишній світ непомітно, але тотально через кольори і запахи, температуру і фактуру предметів  впливає на ті рішення, які ми приймаємо, і оцінки, які начебто неупереджено виносимо.
детальніше

Дитяча творчість та розвиток
Художник есть в каждом. Как воспитать творчество в детях
Джулия Кэмерон и Эмма Лайвли
"У літаку завжди оголошують, що при надзвичайній ситуації спочатку потрібно самим надіти кисневу маску, а вже потім - на дитину. Так і в житті. Ми повинні виховувати в першу чергу себе, тоді у дитини перед очима буде приклад."
Це посібник для батьків, які хочуть допомогти своїм дітям розвинути креативність. Тут і вправи, які можна робити разом з дитиною, весело проводячи час, і завдання, які дитина зможе робити самостійно.
Найвідоміша книга Джулії Кемерон - "Путь художника" -  допомогла мільйонам людей по всьому світу відкрити в собі творчі здібності.

детальніше


Нові Kumon для найменших.
Серія Перші кроки
 

детальніше


А у видавництві Ранок не менш Креативні малювалки.
Домальовуй, обводь та розфарбовуй картинки! Кумедні та фантастичні картинки — спеціально для сучасних творчих і креативних  дітей. Тож вмикай фантазію і — вперед!
Креативна розмальовка - книга, яка дозволить розгулятися творчій уяві та художнім здібностям талановитої дитини.
  • Вперше видана у Великобританіїї у 2011 році.
  • Оригінальна назва «Doodling and Colouring»
Креативна малювалка для хлопчиків та для дівчаток
 
 






 
детальнішедетальніше

 

Політика, глобалізація, світ
Плоский мир 3.0. Краткая история XXI века
Томас Л. Фридман

У 2005 році книга Томаса Фрідмана "Плоский мир" справила справжній фурор в ділових колах і стала світовим бестселером. Її розхапували в магазинах, на неї записувалася в чергу в бібліотеках. Однак з тих пір багато чого змінилося, і автор визнав за необхідне відобразити ці зміни у перевиданні книги.
Новий бестселер Фрідмана - значно розширена і оновлена версія ПЛОСКОГО СВІТУ!

Томас Фрідман - відомий колумніст New York Times. Його вважають одним із найбільш авторитетних джерел інформації. Він має здатність "схоплювати" і розпізнавати найважливіші та глобальні події.
детальніше
 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар