понеділок, 18 серпня 2014 р.

Щойно з друкарні. Цікаві новинки бізнес-літератури і не тільки...

 
Як жити зі швидкістю 120 хвилин на годину, заробляти мільйони і використати 40% зусиль для щастя...
 

"Парадокс в тому, що якщо перестати поспішати, є шанс нарешті встигнути розгледіти те просте і важливе, повз чого пролітали з неймовірною швидкістю."



 
БІЗНЕС
Миллион на диване
Революционное мышление для обогащения
Николай Мрочковский, Андрей Парабеллум, Александр Белановский
Думай як мільйонер, роби як мільйонер, мрій як мільйонер - і буде у тебе мільйон. Треба тільки взяти і зробити! Відірвати п'яту точку від дивану! Тому що під сидячу п'яту точку долар не пролетить)
Це навіть не книга, це покроковий алгоритм, як позбутися від усього, що не дає більше заробляти.

Хто хоч раз читав хоча б одну книгу Парабеллума знає, що тут тільки практичні інструменти!
детальніше


Поймай мечту за хвост
Как зарабатывать, занимаясь любимым делом
Алексис Ирвин, Чип Хайден
Вчорашні випускники, які не захотіли животіти в офісі і вирушили в подорож по Штатах у пошуках людей, претворивших мрії в життя і заробляючи на цьому. В дорозі вони зустрічали і знімали на відео підприємців і художників, письменників і продюсерів, спортсменів і політиків, які досягли успіху у справі, про яку мріяли і якій присвятили все своє життя.
Підсумком цієї тримісячної мандрівки став документальний фільм "The Dream Share Project" і ось ця книга.
В ній є корисні інструменти, з допомогою яких ви зможете діагностувати свою пристрасть, поставити мету, подолати труднощі і втілити нарешті свою мрію.
детальніше



Горячие поклонники
Революционный подход к обслуживанию клиентов
Кен Бланшар и Шелдон Боулз
Це бізнес-притча для тих, хто вміє думати.
Ви зможете точно зрозуміти, чого хочуть ваші клієнти, домогтися ефективної роботи клієнтського сервісу і отримати армію гарячих прихильників, готових витрачатися на ваші послуги.
Практичні рекомендації авторів допоможуть будь-якому бізнесу забезпечити високий рівень обслуговування клієнтів і збільшити прибуток.

детальніше
 
ВИСТУПИ. ОСОБИСТЕ СПІЛКУВАННЯ
Блестящее выступление: как стать успешным оратором
Андрей Седнев
Є така відома система створення високоефективних промов "Магія публічних виступів", заснована на дослідженні виступів більше 1000 спікерів сучасного світу.
 Ви дізнаєтеся точні кроки, необхідні для створення такої промови, яка змусить аудиторію дослухати Вас до кінця. Ви отримаєте задоволення від прочитання книги, оскільки запропонованим порадам легко слідувати, і вони проілюстровані численними прикладами з реальних промов.
детальніше

Неслучайные связи. Нетворкинг как образ жизни
Артур Салякаев
Чи можна монетизувати нетворкінг і чи варто розглядати його як спробу робити бізнес на дружніх стосунках?
У книзі Артура Салякаєва - покрокові інструкції формування збільшення кількості цінних зв'язків для бізнесу і особистого життя. Кожен розділ завершується підбіркою практичних вправ, які дозволяють краще засвоїти вивчений матеріал.
Артур Салякаев радить читачам розглядати книгу як новий формат нетворкінг-тренінгу і пропонує всім бажаючим писати йому листи про досягнення в цій сфері.
детальніше

ОСОБИСТА ЕФЕКТИВНІСТЬ
Победи прокрастинацию!
Как перестать откладывать дела на завтра
Петр Людвиг
Ця книга чудовий посібник для сучасного міського жителя будь-якого віку, що дозволяє йому впоратися з загальним перевантаженням, втратою відчуття часу, незадоволеністю власними досягненнями, нерішучістю і непевністю у собі, і відчути, що значить жити повним життям!
Книга стала бестселером в Чехії. Петр Людвіг, чеський психолог і дослідник, популярний тренер з особистісного росту й ефективності, регулярно проводить семінари та тренінги, що допомагають тисячам людей.
детальніше

Що це за страшне слово і як з ним боротись ми розказували:
ПРОКРАСТИНАЦІЯ, або феномен "відкладання справ на потім"

 

Без суеты. Как перестать спешить и начать жить
Карл Оноре


По всьому світі набирає силу рух Slow Life - "повільне життя" або життя у власному ритмі.
Ця книга - маніфест "повільності"» - буде корисна всім, хто втомився жити у вічному поспіху, чий to-do list тріщить по швах і хто вічно незадоволений собою, а хоче вести усвідомлене і гармонійне життя
.
Щоб визначити ваш рівень швидкості: закрийте очі і уявіть, як би виглядав ваш ідеальний день, якщо б нікуди не треба було поспішати?
детальніше


ПРАКТИЧНА ПСИХОЛОГІЯ
Психология счастья. Новый подход
Любомирски Соня

 
 Легендарний бестселер психолога Соні Любомирських - це проникливий погляд на те, як мало ми знаємо, що саме робить нас щасливими і що не може цього зробити.
В основі гіпотези про наше щастя  лежить теорія 40 відсотків.
Чому 40 відсотків? Тому що 40 відсотків - та «частина» нашого щастя, яка підвладна нам, яку ми можемо змінити з допомогою своїх думок і дій і яка несе в собі потенціал тривалого щастя, доступного кожному з нас.
детальніше

 

Наука любові і зради
Робін Данбар

 
Проводячи дослідження декількох видів птахів, Данбар виявив чіткий зв'язок між розміром мозку і типом відносин між ними.
Птахи, які паруються на все життя, мають набагато більший обсяг мозку по відношенню до розмірів тіла. Птахи з меншим об'ємом мозку мають багато короткоживучих партнерів, тому що їм не вистачає вміння формувати і підтримувати більш складні емоційні зв'язки.
Мавпи формують міцні узи і мають особливо великий неокортекс - область мозку, яка регулює емоції, розуміння інших і мовні здібності.
Люди здатні формувати одні з найскладніших і хитромудрих взаємовідносин між живими істотами...

детальніше
 

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар