середу, 21 травня 2014 р.

Щойно з друкарні. ТОПові новинки травня

Чек-листи, контекстна реклама та секрети виховання по-французьки...
 
Однажды женщине приснился сон, что за прилавком магазина стоял Господь Бог.
— Господи! Это Ты! — воскликнула она с радостью.
— Да, это Я, — ответил Бог.
— А что у Тебя можно купить? — спросила женщина.
— У меня можно купить все, — прозвучал ответ.
— В таком случае дай мне, пожалуйста, здоровья, счастья, любви, успеха и много денег.
Бог доброжелательно улыбнулся и ушел в подсобное помещение за заказанным товаром. Через некоторое время он вернулся с маленькой бумажной коробочкой.
— И это все?! — воскликнула удивленная и разочарованная женщина.
— Да, это все, — ответил Бог и добавил: — Разве ты не знала, что в моем магазине продаются только семена?

Весна... Час сіяти зерно.
І садити город)
Менеджмент

Искусство управлять
46 ключевых принципов и инструментов руководителя
Крис Макгофф

Книга про те, як навчитися ефективно управляти командою та спільними зусиллями вирішувати будь-які завдання. Описані у ній 46 принципів та інструментів керівника - не лабораторні гіпотези або новомодні теорії. Вони абсолютно реальні. Освойте ці першооснови, і ви опануєте мистецтвом управління повною мірою.
детальніше

 

Ниндзя инноваций. 10 убийственных стратегий самых успешных мировых корпораций
Гари Шапиро

Ніндзя та інновації - поєднання несподіване. Автор знаходить багато спільного в діях середньовічних воїнів-професіоналів і таких компаній, як Google і Facebook, Intel, Microsoft, IBM, Samsung і Apple, Amazon і eBay.
Спираючись на багаторічний досвід керівництва компаніями споживчої електроніки, автор відкриває секрети майстерності флагманів американської економіки, розповідає про стратегії, що дозволяють компаніям досягати рекордних прибутків, і пастки, що призводять до нищівних невдач, про використання інноваційних методів роботи, таємниці захисту і розвитку бізнесу.
детальніше
 

Self - Менеджмент

12 недель в году. Как за 12 недель сделать больше, чем другие успевают за 12 месяцев
Брайан Моран и Майкл Леннингтон

 

Книга, яка допоможе вам відірватися від конкурентів, забути про брак часу і збільшити власну ефективність як мінімум вчетверо. Попутно навчитися робити все, на що здатні, і почати, нарешті, жити тим життям, про яке давно мріяли. Почніть з п'яти простих порад від авторів. І подальші зміни не змусять себе чекати.
- Правильно розставити пріоритети;
- Підвищити прибутковість вашої компанії;
- Позбутися від стресу на роботі та особистому житті;
- Досягати цілей у визначені терміни.

детальніше
 

Чек-лист: Как избежать глупых ошибок, ведущих к фатальным последствиям
Атул Гаванде
 

Людська пам'ять недосконала, тому навіть професіонали найвищого класу, перевантажені роботою, допускають помилки.
Автор пропонує вирішити проблему забудькуватості з допомогою доступного і дуже дієвого способу - складання чек-листів, тобто контрольних списків необхідних дій, з яким повинна в процесі роботи звірятися вся команда. З їх допомогою американські клініки поліпшили статистику одужань пацієнтів в лікарнях, будівельні компанії змогли підвищити якість введених в експлуатацію об'єктів.
Ви навчитеся правильно складати чек-листи, дізнаєтеся, як чек-листи допомагають запобігти катастрофічним наслідкам недогляду і неуважності, отримаєте масу підтверджень ефективності методики чек-листів у всьому світі.
детальніше
 

В предвкушении себя: От имиджа к стилю
Ирина Хакамада

Хакамада не просто розкриває своє бачення стилю, вона розповідає про свою філософію життя. Адже одяг, зачіска, взуття, аксесуари - це засіб самовираження, що забезпечує єдність тіла і свідомості, а значить, професійний успіх.
На самому початку книги вона задає собі багато питань і відповіді на них шукає через власну біографію - і хоча іноді здається, що особистості автора навіть занадто багато, все-таки книга захоплює саме завдяки цьому невгамовному егоцентризму. Книжка зовсім не теоретична, хоча здається, що позиціонує себе саме так.

детальніше

Стратегия семейной жизни: Как реже мыть посуду, чаще заниматься сексом и меньше ссориться
Дженни Андерсон, Пола Шуман

 
Взагалі кажучи, всі дослідження вже зроблені, вся музика написана, а літературні та художні течії закінчилися - тобто сказати щось нове, не почуте раніше, сьогодні архіскладно. Цій книзі, однак, вдалося  здивувати. Економіка і любов? Економіка і секс? Хм.
Хитрощі трейдерів і брокерів переносяться в площину любовних відносин і виявляється, що вони працюють. Поділ праці по Адаму Сміту як запорука щасливого сімейного життя. Словом, кожен в змозі знайти тут якусь свою невирішену проблему.
Якщо коротко - талановита, забавна і точна книга без сентиментів і соплів) У наведених авторами прикладах можна дізнатися щось до болю знайоме - дізнатися і зрозуміти, як виправити становище.
детальніше

 
Інтернет-маркетинг

Контекстная реклама, которая работает. Библия Google AdWords
Перри Маршал и Брайан Тодд
 
Це одна з двох найбільш популярних книг по AdWords в світі.
Google AdWords - найпотужніша система розміщення реклами в світі. Вона ж - сама конкурентна, 3% рекламодавців отримують 50% всього трафіку.
Потрапити в число 2-5% кращих можливо, якщо більш відповідально підходити до побудови своєї кампанії і використовувати просунуті інструменти.
За допомогою цієї книги ви навчитеся планувати свою рекламну кампанію в Google AdWords, підбирати правильні ключові слова і складати привабливі рекламні оголошення, аналізувати різні показники вашої кампанії і користуватися складними інструментами від Google.
 детальніше

 
Google AdWords. Исчерпывающее руководство
Брэд Геддс 
 
А це друга з двох найбільш популярних книг по AdWords в світі.
Це найповніший посібник по системі контекстної реклами Google Adwords. Новачок, що освоює контекстну рекламу в Google, зможе ознайомитися з історією AdWords, психологією пошуку в інтернеті і принципами складання ключових слів та рекламних оголошень. Професіонал дізнається про просунуті методи, відео - та графічні оголошення, рекламу, спрямовану на користувачів мобільних пристроїв, складні способи географічного таргетування та аналіз показників для оцінки результативності своєї кампанії.
детальніше

Виховання
 
Французские родители не сдаются
100 правил воспитания из Парижа

Памела Друкерман
 
Після неймовірного успіху своєї першої книги "Французские дети не плюются едой" ("Французьке виховання" на укр. мові) Памела Друкерман продовжує відкривати читачам секрети "виховання по-паризьки".
Нова книга - це своєрідний посібник, збірник порад, про які Памела розповідала в першій книзі. Вкінці автор ділиться секретним рецептом французької кухні.
Памела Друкерман - талановита журналістка і мама трьох дітей - дивилася на всі чудеса виховання у Франції і поступово прийшла до висновку: помиляється той, хто думає, що французькі діти зроблені з особливого тіста. Просто у Франції протягом століть склалася особлива культура виховання, заснована на взаємоповазі і здоровому глузді.

детальніше
 
150 развивающих игр для детей от трех до шести лет
Пенни Уорнер
 
А ця книга - продовження "160 развивающих игр от рождения до трех лет". Так що, якщо ви вже підросли - час на серйозніші ігри. Тут ви знайдете як вже знайомі ігри, і такі, яким ви здивуєтесь.
Гра - не тільки проведення часу. Це навчання і розвиток. У книжці підібрані прості в реалізації і важливі для розвитку тіла і інтелекту ігри. Кольорові ілюстрації роблять книжку цікавою і вашій дитині. А посилання на те, що саме розвиває та чи інша гра, допоможе вам скорегувати саме те, що потрібно в вашому віці.

детальніше
 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

 

Немає коментарів:

Дописати коментар