понеділок, 5 травня 2014 р.

Щойно з друкарні. ТОПові новинки бізнес-літератури і не тільки...

Як знайти вихід із складної ситуації, перемагати сильних, розпалити в собі вогонь та втілити в життя найбезумніші ідеї.
 
Цінуйте себе і свій час: вчіться говорити "ні", закривати нудну книгу, йти з поганого кіно, звільнятися з поганої роботи і розлучатися з людьми, до яких більше, на жаль, нічого не відчуваєте...
За один день не можна змінити життя. Але за один день можна змінити думки, які назавжди змінять ваше життя.
 
Нові видання книг, які ви довго шукали і чекали:

Жесткие переговоры. Победа любой ценой
Людмила Мельник

 
- Коли і як ведуться переговори в жорсткому режимі?
- Як протистояти психологічному тиску і маніпулювання?
- Які переговори можна назвати по-справжньому важкими?
-  Як направити переговорний процес в правильне русло і перемогти?
Тут є все: необхідні сценарії і техніки, величезна кількість прикладів жорстких переговорів, нестандартні рекомендації по поведінці, тонка авторська інтерпретація і аналіз, які можна одрузу втілювати в реальному житті.
детальніше

 

Техники успешного рекрутмента

Татьяна Баскина

Як знайти потрібного фахівця та як при цьому ефективно поєднувати традиційні та сучасні інструменти пошуку?
Це вже друге, перероблене видання книги, доповнене розділами, присвяченими пошуку в Інтернеті, оцінки персоналу, а також специфіці віддаленого пошуку і масового рекрутменту.
детальніше
 


ЖІНОЧА ТЕМА:
7 заповедей организованной мамы
Светлана Гончарова
 

Система тайм-менеджменту, описана в книзі, вже випробувана, проста в застосуванні і дає 100%-ний результат кожній мамі, яка буде їй слідувати. Виконуючи крок за кроком завдання книги, ви зможете організувати себе, свій будинок і свою сім'ю. Всього за 3 тижні ви станете сяючою і організованою мамою, дружиною і господинею!
Світлана Гончарова автор і керівник проекту Флаймама, спеціаліст по сімейному тайм-менеджменту і особистісному зростанню, жіночий коуч і мотиваційний спікер, автор унікальної методики «1+5 кроків до порядку з дітьми»
детальніше
 

Разожги огонь!
Искренние советы для тех, кто ищет свой путь

Даниэлла Лапорт
 

Ця книга для сильних жінок!  Енергійний стиль автора (такий собі Том Пітерс у спідниці) доповнюється прагматичними завданнями для самостійної роботи після кожної глави.
Як досягти внутрішньої свободи, знайти своє покликання, про постановку цілей, прорахунки і помилки, про гармонію в житті, психології відносин, перемогу над страхом, про кар'єру і успіх.
Даніелла Лапорт - одна з найпопулярніших креативних авторів, які пишуть про особистісний та кар'єрний ріст. Даніелла - мотиваційний спікер. Захоплюється буддизмом.
детальніше
 

ДЛЯ РОЗДУМІВ:

12 лет рабства
Реальная история предательства, похищения и силы духа

Соломон Нортап

Це історія нелюдського терпіння, подолання життєвих труднощів і вміння вижити у будь-яких обставинах, пристосуватися, якщо хочете, чим володіє не кожен. Це книга про віру в себе, в справедливість, в людей. Це історія про те, що ніколи не можна здаватися, не можна давати волю розпачу, потрібно боротися до кінця і робити все можливе, щоб домогтися бажаного.
У 1853 році ця книга сколихнула американське суспільство, ставши передвісником громадянської війни. Через 160 років вона ж надихнула Стіва Маккуїна і Бреда Пітта на створення кіношедевру, який отримав безліч нагород і визнань, включаючи Оскар-2014 як "Кращий фільм року".
Не всі факти і деталі увійшли до фільму, тому книга сильніша і жорсткіша...
детальніше

Давид и Голиаф. Как аутсайдеры побеждают фаворитов
Малкольм Гладуэлл
 
Маленькі та слабкі теж здатні перемагати. Існують пояснюючі цей факт теорії, стратегії і численні закономірності. Є особливі прийоми, що дозволили, наприклад, Мартіну Лютеру Кінгу перемогти сегрегацію в умовах расистського Півдня США ...
Малкольм Гладуелл розглядає різні способи боротьби з труднощами: відкрите протистояння, наполегливість, завзятість у досягненні мети, хитрість, чесність і доброта. Герої книги часто діють не так, як від них очікують, і завдяки цьому виявляються у виграші.
Малкольм Гладуелл - автор світових бестселерів "Переломный момент", "Что видела собака", "Сила мгновенных решений", "Гении и аутсайдеры". Зараз штатний автор журналу The New Yorker, в минулому - автор наукових і бізнес-статей для газети The Washington Post.
детальніше

 
МАРКЕТИНГ:

Разумный маркетинг
Как продавать больше при меньших затратах

Ольга Юрковская
 
Існують сотні прийомів малобюджетного (партизанського) маркетингу, які можна застосувати у вашому бізнесі. Адже іноді достатньо внести зовсім невеликі зміни, щоб підняти свій прибуток на десятки відсотків.
Головна цінність книги - практика. Багато таблиць та прикладів.
Фактично, це покрокова інструкція на перевірку свого бізнесу. Загалом книга з серії "Бери і роби", без ліричних вступів та води.
 детальніше

 
Контент — это валюта
Как разрабатывать продающий контент

Джон Вюббен

 
Більшість компаній витрачають основну частину часу і бюджетів на те, щоб зробити свій сайт привабливим зовні і зручним у навігації. Але частіше всього тому, чим буде наповнений сайт - контенту - вони приділяють мало уваги. Не розуміючи важливість контенту компанії розглядають свій сайт як щось, що потрібно якнайшвидше заповнити текстом і малюнками. І багато втрачають...
Автор розглядає всі види контенту - від текстів для сайту до подкастів та розсилок. Розглядається як b2c так і b2b-маркетинг.

детальніше

СТАРТАПИ:
Короли стартапов: анализ 20 самых сильных прорывов
Джессика Ливингстон
 
Як відкрити бізнес, не маючи ні грошей, ні досвіду, а лише ідею? І де взяти цю ідею, яка дозволить вам перевернути світ? Засновники Apple, Yahoo!, Adobe та інших глобальних компаній знають відповідь: адже ці компанії самі колись були лише крихітними стартапами.
Вони розповідають, як все починалося: як створити команду, як зрозуміти місце свого продукту на ринку, як справитися з швидким ростом бізнесу, як залучити інвесторів, які прорахунки найнебезпечніші - загалом, про все, що хвилює починаючого підприємця. Їх історії місцями смішні, місцями сумні, але завжди повчальні, сповнені ідей та порад, які можуть стати в нагоді і при відкритті бізнесу, і на більш пізніх етапах його розвитку.

детальніше
 
Четыре шага к озарению: Стратегии создания успешных стартапов
Стив Бланк
 
Ця книга справедливо вважається біблією стартаперів всього свіут!
Класичний посібник по стратегії бізнесу на всі часи, від зародження ідеї до створення успішної компанії, за допомогою якого в усьому світі працюють і розвиваються більш 100 000 стартапів.
Саме тут Стів Бланк вперше в світі сформулював єдину на той момент ефективну методику розробки нових продуктів і створення нових бізнесів, засновану на науковому методі перевірки гіпотез: методику розвитку споживачів (Customer Development).

Стів Бланк - один з найвпливовіших людей Кремнієвої долини.
детальніше
 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher
 

Немає коментарів:

Дописати коментар