четвер, 17 липня 2014 р.

Щойно з друкарні. 10 кращих новинок липня

Як вам допоможе сумнів, лінощі та креативний маркетинг і як правильно рахувати слоненят...
 
 

Замість того, аби відпочивати та валятись на пляжі, видавці не перестають відшукувати та видавати цікавинки. Липневі новинки будуть корисні і для розвитку бізнесу, і для особистої мотивації.  Саме влітку добре дізнатись, що лінощі  теж можуть бути корисними... 



 
 
МАРКЕТИНГ
Как делать большие деньги в малом бизнесе. Неочевидные правила, которые должен знать любой владелец малого бизнеса
Джеффри Фокс
Дуже толковий посібник про специфіку, переваги, недоліки та всі можливі «підводні камені» малого бізнесу. Особливо важливо, що всі рекомендації автора даються в хронологічному порядку з моменту вибору бізнес-ніші та конкретної бізнес-ідеї і закінчуються тим, скільки вітальних листівок варто відсилати клієнтам і партнерам на свята....
детальніше



Кривая спроса. Как умные компании находят ценных клиентов
Николас Ловелл
Поширюючи свої продукти абсолютно безкоштовно, компанії можуть завоювати величезну аудиторію. Здавалося б, у чому вигода таких дій? З'явиться величезна кількість "халявщиків", які стануть вашими фанатами, і будуть цінувати ваш продукт найбільше. Але досить багато "суперфанатів" будуть любити продукт так, що їх грошових вливань вистачить на покриття всіх витрат і отримання досить значного прибутку. Про завоювання таких цінних клієнтів і розказано в цій книзі.
детальніше

Хакер маркетинга. Креатив и технологии
Райан Холидей
Пора перестати гадати, чого хочуть люди. Дійте як справжні хакери.  Мегабренди нового покоління, такі як Dropbox, Facebook або Twitter, не витративши ні долара на традиційний маркетинг, зламали ринок нестандартними діями і знайшли найкоротші шляхи до споживача. Як повторити їх успіх? Як досягти вибухового зростання популярності вашого продукту? Як перетворити отриманий успіх у вірус? Райан Холідей, автор міжнародного бестселера "Верьте мне, я лгу!" розповідає про прийоми, які працюють і для малих стартапів, і для великих компаній.
детальніше

Просчитать будущее. Кто кликнет, купит, соврет или умрет
Эрик Сигель
Завдяки розвитку інформаційних технологій відкрилися нові можливості з використання великих масивів даних для прогнозування поведінки звичайних людей. Це допомагає ефективніше управляти фінансами, з високою точністю прогнозувати обсяг продажів товарів, передбачати бажання клієнтів і цільову аудиторію нових продуктів, модернізувати технології, покращувати охорону здоров'я та освіту і навіть боротися з злочинністю.
Ерік Зигель наводить безліч прикладів ефективного використання цієї методики і показує, як на практиці використовувати можливості великих даних для отримання конкурентних переваг.
детальніше


САМОРОЗВИТОК. ПРОДУКТИВНІСТЬ

Сомнение. Манифест для тех, кто готов выйти из толпы
Слава Баранский
Наше життя - не набір стереотипів, умовностей і «медальок за досягнення». Наше життя - це близькі люди, справжні бажання, внутрішня свобода і усвідомлені дії. Ключове слово - усвідомлені. Коли ми кидаємося з головою в новомодну теорію або приміряємо свіжий тренд - ми втрачаємо не тільки гроші, але й... себе. Життя йде по накатаній колії, а ми скочуємося в болото, яке, здавалося, нам точно не загрожує.
Пора схаменутися. Почати можна з «Сомнений». Книги Слави Баранського - головного редактора Лайфхакера. Вона читається на одному подиху і миттєво прочищає мізки.
детальніше



Важные годы. Почему не стоит откладывать жизнь на потом
Мэг Джей

Є книга - бестселер дитячої психології, «После трех уже поздно» японця Масару Ібука. Мег Джей, доктор наук і клінічний психолог, написала книгу про те, що «після тридцяти вже пізно». «Важные годы» - це дослідження, що доводить винятковість періоду з 20 до 30 років. Виявляється, дуже багато чого потрібно встигнути зробити саме в цьому віці, інакше потім може бути пізно. Книга особливо цікава в світлі тендецій загальної інфантилізації світу, коли всі основні речі - кар'єру, сім'ю, дітей - молоді люди відкладають на після 30-ти і старше.
детальніше
 

Похвалите меня. Как перестать зависеть от чужого мнения и обрести уверенность в себе
Джеймс Рапсон, Крейг Инглиш

 
 Я - хороший. І вона - теж. І он той - безумовно, хороший, гарний хлопчик, надія і опора. Нас таких багато, які прагнуть бути відмінниками у всьому, не підвести, підставити плече. Прагнення неодмінно сподобатися оточуючим, навіть на шкоду собі, хронічна тривожність і невпевненість у собі, занижена самооцінка, занепокоєння тим, що подумають інші, ось такі проблеми сучасного активного світу.
Сім революційних практик  допоможуть вам змінитися, повірити в себе і стати щасливими.
детальніше

 

О пользе лени. Инструкция по продуктивному ничегонеделанию
Эндрю Смарт

 
У книги прекрасна назва. Вона ллється заспокійливим бальзамом на совість тисяч і тисяч людей, особливо влітку, коли лінь і розніженість здаються найприроднішими в світі станами. Ендрю Смарт - вчений-нейрофізіолог, на пальцях і з тисячею прикладів розповість, чому шкідливо працювати на знос. Цитати можна використовувати в пояснювальній записці до начальства!
детальніше
 

МОДА. НА ПОДАРУНОК
12 кутюрье. Женщины-легенды, изменившие мир
Бертран Мейер-Стабле


Книга про великих жінок, які назавжди змінили уявлення про моду, подолали непорушні умовності й табу. Занурення в історію найбільших модних будинків, які здобули світову славу завдяки їх засновницям: Роза Бертен, Жанна Ланвен, Мадлен Віонне, Коко Шанель, Ельза Скіапареллі, Ніна Річчі, Мадам Грі, Карвен, Соня Рікель, Вів'єн Вествуд, Міучча Прада.
А також впеше публікується повне інтерв'ю з Коко Шанель.
детальніше


ДІТЛАХАМ
Зірки і макові зернята

Маленька дівчинка на ім’я Дора понад усе любила рахувати. Числа, цифри та всілякі формули оточували Дору змалку, адже її батьки — відомі математики. Перед сном, на відміну від інших дітей, які, аби задрімати, рахували слоненят, Дора лічила всіх звірів на світі, навіть ламантинів, тапірів та качконосів.
Книга увійшла до числа переможців у номінації Opera Prima конкурсу Bologna Ragazzi Award 2014. Це вперше українська книжка відзначена на такому високому рівні.
детальніше

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!


Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар