середу, 30 липня 2014 р.

Щойно з друкарні. Цікаві новинки бізнес-літератури і не тільки...

Як навчитись правильно імпровізувати та використовувати силу розуму , як математика допоможе в інтернет-маркетингу, хто винайшов бульдозер та веселих монстрів-антомімів...
 
 


"Живи так, ніби завтра помреш; вчися так, ніби житимеш вічно" Махатма Ганді
 





NON-FICTION
Двигая горы и вдохновляя людей
Роберт Гилмор Летурно
Історія вражає уяву. Практично наодинці автор книги придумує фантастичні винаходи. І ці винаходи стають реальними. Події настільки неймовірні, що здається ти читаєш роман Жуля Верна. Але це реальна біографія винахідника Роберта Летурно.
Гігантські бульдозери, автопоїзди та землерийні машини Летурно досі вражають уяву. У всьому світі прізвище Летурно стало синонімом якісної землерийної техніки, перетворившись в один з американських брендів, як свого часу сталося з прізвищами інших видатних американців - Генрі Форда, Джона Браунінга, Вільяма Боїнга.
детальніше


За бортом по своей воле
Ален Бомбар
В дитинстві у мене з братом була одна з улюблених зачитаних до дирок книга "В Дрейфе. 76 дней в плену у моря". Побачивши в анонсах "За бортом" одразу подумалось, що це сучасне перевидання, але виявилось, це ще одна захоплююча історія людини в океані.
Ален Бомбар (1924-2005) - французький лікар і біолог, перша людина у світі, що перетнула Атлантичний океан на надувному гумовому човні. Одиночне плавання тривало 65 діб.
Пуститися в настільки небезпечну подорож Бомбара змусила аж ніяк не тяга до пригод. Під час роботи лікарем в приморській лікарні він був вражений, скільки потерпілих в корабельних аваріях гине в морі, не вичерпавши всіх ресурсів людського організму. Прагнучи довести, що людині під силу зберегти життя і розум у самих важких умовах, Ален вирішив переконати світ особистим прикладом, пройшовши через найважчі випробування і благополучно завершивши своє ризиковане плавання.

детальніше
ОСОБИСТІ ДОСЯГНЕННЯ
Непобедимый разум:
Наука о том, как противостоять трудностям и невзгодам
Алекс Ликерман
КНИГА ТИЖНЯ від МІФа
Непереможний розум - це не тільки здатність швидко відновитися після проблем або зустрічати їх спокійно і навіть упевнено, без депресії і занепокоєння, але і вміння щодня боротися з перешкодами, поки ми їх не подолаємо. Це розум, який працює незважаючи ні на що.
Лікар, колишній директор з першої допомоги в Чиказькому університеті. Один з кращих лікарів у США на думку організації Consumers' Research Council. Його блог «Щастя в цьому світі» відвідують більше сотні тисяч відвідувачів щомісяця.
детальніше

Уроки импровизаци:
Как перестать планировать и начать жить
Патриция Райан Мэдсон
Імпровізація ніяк не пов'язана з почуттям гумору чи добре підвішеним язиком. Хороший імпровізатор - це уважна людина, яка не зациклена на власній персоні, реагує на навколишній світ імпульсивно і покладається на свої почуття.
Книжка читається за півдня, але писалась вона протягом 20 років! Тому вийшов такий свого роду «концентрат імпровізаційної мудрості», який буде корисний і цікавий не тільки творчим людям, але і всім-всім-всім.
У книзі дуже багато ідейних запозичень зі східних практик - йоги, дзен-буддизму, а також різного роду кейсів і прикладів з життя.
Патриція - одна з найбільш натхненних викладачів в Стенфорді. Вона змінила життя тисяч студентів за 28 років викладання. У цій книзі вона нагадує нам, що життя схоже на поїздку на велосипеді - ми змушені балансувати і ніколи не відчуваємо повної безпеки - але в цьому і є все життя.
детальніше


ТРОХИ БІЗНЕСУ
Интернет-маркетинг по науке. Что, где и когда делать для получения максимального эффекта
Дэн Зарелла
А ви знали, що контент, відправлений ввечері, між 17:00 і північчю, отримує більше позначок, ніж розміщений в інший час дня? У більшості компаній використання Facebook в робочий час не заохочується. А у тих акаунтів у Twitter, де на сторінці з особистими даними є слово «гуру», в середньому на 100 читачів більше, знали?
Куча графіків, що пояснюють поведінку людей в інтернеті, наукове дослідження соціального маркетингу, що допоможе створити ефективні маркетингові кампанії

детальніше


ПРАКТИЧНА ПСИХОЛОГІЯ

Психофилософия:
Книга для тех, кто перепутал себя с камнем
Андрей Максимов


Психофілософія - це вміння жити гармонійно.
"Я став іншим, коли зрозумів, що живу не в світі політики, не в світі телебачення, не в світі театру, не у світі літератури, не в світі друзів і ворогів, і навіть не в світі чоловіків і жінок. Я став іншим, коли зрозумів, що живу в світі людей. І я хочу краще розуміти цих людей, і я хочу допомагати людям, якщо зможу. Я хочу поділитися своїм розумінням. Тому що розуміння тільки для того і треба, щоб ним ділитися.
"
детальніше
 

ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ: тайм-менеджмент
Створюй! Перші 100 000 кроків до успіху
Роман Кушнір

 
 Наша правильно вибрана життєва ціль – це половина пройденого шляху, але як визначити і перевірити, що це справді моя ціль? Якщо Ви хоч колись розмірковували над таким запитанням, то ця книга саме для Вас.
Ця книга може стати для Вас практичним і водночас мудрим порадником в царині постановки і досягнення цілей. Вона зможе провести Вас всіма лабіринтами і потаємними стежками, з якими стикається кожна людина, що блукає у пошуку власного призначення.
детальніше

 

ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ: біографії
Стів Джобс:людина, яка мислила по-іншому
Блюменталь Карен

 
ДРУГА КНИГА ПРО СТІВА УКРАЇНСЬКОЮ
Стів Джобс - засновник компаній Apple і Next, глава студії Pixar, творець першого домашнього комп'ютера та інтернет-планшета, а також легендарних MacBook, iPod і iPhone, людина, чиї революційні ідеї вплинули на розвиток анімації і змінили уяву про те, яким може бути звичайний комп'ютер, плеєр або телефон. У своїй книзі дитяча письменниця і журналіст Карен Блюменталь розповідає про життя цієї дивовижної людини і його відкриття, які змінили світ навколо нас.
Перший комп’ютер Apple, який поміщався на робочому столі та майже всю роботу виконував самостійно, знаменитий підприємець створив разом зі своїм товаришем, українцем за походженням, Стівом Возняком.
детальніше
 

ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ: дітлахам
Антоміми
Творча майстерня «Аґрафка»


Антоміми – веселі монстри, що демонструють значення протилежних слів (антонімів). В цій книжці живуть кумедні створіння, які, немов міми-театрали, продемонструють малюку значення сухого і мокрого, великого й малого, веселого й сумного, колючого та м'якого і ще ряд інших протилежностей. Кожен з монстрів має свої особливості — колір, форму, настрій, текстуру.
детальніше


Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!
Попередні випуски натхнення

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher
 

Немає коментарів:

Дописати коментар