пʼятницю, 11 липня 2014 р.

ТОП-11 книг для молодих керівників за версією Harvard Business Review

Must read не тільки для молодих, і не тільки для керівників...
 
Керівник, організатор, лідер - людина, яка може бачити цілісну картину світу, керувати іншими людьми і контролювати ситуацію. Лідер прагне до саморозвитку завжди.
11 кращих книг для молодих лідерів за версією Harvard Business Review допоможуть Вам розширити кругозір, підвищити рівень емпатії, стати приємним співрозмовником і чуйним керівником, хорошим організатором з ефективними і продуманими методами роботи.
Кожна з цих книг стане прекрасним стимулом для самовдосконалення, появи нових ідей та проектів. Всі вони рекомендуються до прочитання лідерам, які прагнуть до успіху.
(джерело HBR.org)
 
Наедине с собой. Размышления
Марк Аврелий
До порад людини, який у 40 років був імператором найбільшої імперії світу, варто прислухатися. До того ж, ці поради - в дусі філософії стоїцизму - універсальні, мають яскраво виражений практичний характер, прості і лаконічні і, в той же час - надзвичайно дієві. Змушують задуматися по-справжньому.
детальніше



Человек в поисках смысла
Виктор Франкл
Австрійський психіатр Віктор Франкл, який зумів вижити в нацистських концентраційних таборах, створив нову школу психології, описавши досвід виживання в таборі з точки зору психіатра. В його працях розповідається про те, як можна знайти стимул до життя навіть у найстрашніших його проявах.
Книга не надто легка для прочитання, але надзвичайно сильна!
детальніше

Мужчина в полный рост
Том Вулф
Тому Вульф - засновник нової школи журналістики в США, один з найбільш відомих романістів останніх десятиліть, володар восьми літературних премій. Його роман - про багатого магната, який починає втрачати свій вплив, фінансову могутність і друзів. Як він діятиме в критичній ситуації, який зробить вибір?
детальніше

Покер лжецов
Майкл Льюис
Рейтинги популярності цієї книги зашкалюють. Вона 62 тижні лідирувала у списку бестселерів за версією The New York Times. Про що книга? Про побудову кар'єри в інвестиційному банку в 1980-ті. Книга не втратила своєї актуальності і сьогодні.
детальніше


От хорошего к великому. Почему одни компании совершают прорыв, а другие нет…
Джим Коллинз
У всіх успішних компаній і величезних корпорацій є схожі елементи успіху, сценарії становлення. Завдяки чому компанії можуть досягти феноменальних результатів? Про це розповість американський бізнес-консультант і письменник Джим Коллінз після свого шестирічного дослідження, в якому компанії, що зробили прорив, порівнювалися з тими, кому це не вдалося.
Одна з фундаментальних книг по бізнесу!

 
детальніше



Психология влияния. Как научиться убеждать и добиваться успеха
Роберт Чалдини

Ви людина, яка думає, що нею ніхто не керує? Книга Вас сильно розчарує...
Доктор наук і професор психології, Роберт Чалдіні багато років вивчав принципи успішних продажів. На основі своїх досліджень він написав посібник з мотивації та переконання, яке багато авторитетних періодичні видань визнали найкращою книгою про вплив, що коли-небудь видавалась.
детальніше


Гиганты бизнеса. Как стать Генри Фордом
Ричард Тедлоу

 
 Для того, щоб досягти успіху в бізнесі, необхідно мати гнучке оперативне мислення та прагнення до постійного самовдосконалення. Як перетворити маленьке підприємство у фінансову імперію? Як заснувати бізнес, утримати його на плаву, добитися справжнього успіху?
Як, зрештою, розбагатіти, розраховуючи тільки на свої сили?!
Це не просто книга - унікальне дослідження досвіду професіоналів найвищого класу, які починали буквально `з нуля` і за кілька десятиліть стали найбагатшими підприємцями світу!
детальніше


 
Восхождение денег
Найл Фергюсон

 
Книга написана на основі унікальних джерел: архівів Медічі, Ротшильдів, а також - на підставі особистих бесід автора з К. Гріффіном, Дж. Соросом, Е. Ротшильдом та ін. Наукова праця, написана доступною мовою, в якій описується сучасна фінансова система з усіма її перевагами і недоліками.
детальніше


Дилемма инноватора: Как из-за новых технологий погибают сильные компании
Клейтон М. Кристенсен

 

Автор написав цю книгу не про успіх, а навпаки - про невдачу. Клейтон М. Крістенсен докладно розповідає про причини банкрутства колись успішних і великих компаній. Пошуки відповідей на питання автор будує за всіма правилами детективного сюжету.
детальніше


 
7 навыков высокоэффективных людей. Мощные инструменты развития личности
Стивен Р. Кови

В 2011 році за версією журналу «The Times» ця книга була визнана однією з 25 найбільш впливових бізнес-книг у світі. Книга про гармонійний розвиток людини, про те, якими якостями повинен володіти той, хто хоче досягти успіху.
детальніше



 
Уроки выдающихся лидеров. Как развить и укрепить лидерские качества
Билл Джордж, Питер Симс

 

 Ця книга про справжнє лідерство. Великих лідерів відрізняє пристрасть, бачення мети і щире прагнення змінити світ. Кожна людина може знайти свій внутрішній компас, якщо її дійсно турбує справа, яка їй до душі. Ця книга стане відмінною дорожньою картою для початку вашої подорожі. Автор взяв інтерв'ю у 125 видатних керівників з метою з'ясувати, що саме потрібно для того, щоб стати лідером.
детальніше


Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!


Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher
 

Немає коментарів:

Дописати коментар