вівторок, 8 липня 2014 р.

Щойно з друкарні. ТОП-9 найочікуваніших новинок


 




 

 
Мемуары.Воспоминания самого богатого человека планеты
Джон Рокфеллер
Ім'я Рокфеллера давно стало символом багатства. Це перший в світі доларовий мільярдер, засновник нафтової компанії Standard Oil, десятків банків, транспортних компаній і безлічі інших бізнесів. На думку Forbes, стан Рокфеллера в еквіваленті цін 2007 року склав би $318 млрд, що робить його найбагатшою людиною в історії.
Мемуари Джона Рокфеллера, що побачили світ в 1908 році, стали світовим бестселером і були перекладені на багато мов світу. Репринтне видання. Друкується за виданням 1909 року.
детальніше

 
Уинстон Черчилль. Законы лидерства
Алан Аксельрод
Серед безлічі книг про Уінстона Черчилля ця - окрема: захоплююча розповідь про великого лідера супроводжується надихаючими правилами, які автор зібрав з його життя, благо, що написав  і наговорив Черчилль чимало.
детальніше


 
Яндекс.Книга
Дмитрий Соколов-Митрич

У 1977 році два хлопчика-відмінника - Аркаша і Іллюша - сіли за одну шкільну парту в казахському селищі. Аркаша мріяв стати водієм поливної машини, а Іллюша - думав, що його доля бути артистом або режисером. Але їхні дитячі мрії не здійснилися. Через 23 роки "Аркаша і Іллюша" стали відомі світу як засновники компанії "Яндекс".
Непитова success story про те, як інтуїція, азарт і часто неправильні, божевільні рішення, всупереч усім законам логіки, призвели до того, що маленька IT-компанія перетворилася у величезний інтернет-портал
.
детальніше

The Everything Store. Джефф Безос и эра Amazon
Брэд Стоун
Як влаштована одна з найбільш незвичайних на сьогоднішній день компаній планети, якій належать не тільки самий відомий інтернет-магазин, але і фірми робототехніки, хмарних технологій, космічні проекти та ЗМІ. Джефф Безос - видатний бізнесмен, блискучий аналітичний розум і жорсткий організатор. Перед вами перша докладна біографія цього невтомного лідера і генератора ідей, що не визнає в бізнесі кордонів, традицій і стереотипів.
детальніше

 

Жесткий директ-маркетинг
Заставьте покупателя достать бумажник

Дэн Кеннеди

Ден Кеннеді - зухвалий і саркастичний, але головне - успішний. За свої безцінні поради підприємцям він отримав прізвисько "Виробник мільйонерів".
Концентрований набір ефективних прийомів, які хочеться бігти впроваджувати, навіть ще не дочитавши книгу до кінця. Особлива фішка книги - реальний досвід учнів Дена і їх бізнес-кейси.
детальніше



Первые 20 часов. Как быстро научиться... чему угодно
Джош Кауфман

 
Самоучка, який не отримав класичної бізнес-освіти, Джош - успішний підприємець, видатний бізнес-тренер, засновник і керівник інтернет-проекту PersonalMBA.com. Розроблений ним метод універсальний. Хочете вивчити іноземну мову, скласти роман, написати портрет, відкрити власну справу або освоїти ази керування літаком? Витратьте на навчання всього 20 годин, і ви будете вражені результатами.
детальніше

 

Развитие памяти по методикам спецслужб
Денис Букин
 
Ця книга не просто підручник для бажаючих поліпшити пам'ять. Тут вплетені шпигунський детектив і розповідь про те, як працюють сучасні спецслужби. Кожен розділ відповідає етапами кар'єри агента розвідслужби. Кожен етап-рівень містить інструкції до методик запам'ятовування та вправи для їх відпрацьовування, у тому числі безліч інтерактивних. Багато ілюстрації, а також документи, сторінки з щоденника головного героя, схеми; 86 QR-кодів, що ведуть на віджети для тренування пам'яті та уваги.
детальніше

 
Не бойся действовать: Женщина, работа и воля к лидерству
Шерил Сэндберг

 
Перше місце в топ бізнес-книг 2013 року на Amazon.
Шеріл Сендберг - операційний директор Facebook, в січні 2014 року стала мільярдером. Раніше працювала на посаді віце-президента компанії Google, займала крісло в раді директорів Starbucks, c 2010-го є членом ради директорів Walt Disney. Журнал Fortune включив її в список 50 найбільш впливових жінок у бізнесі, а журнал Time - до числа 100 найвпливовіших людей у світі.
В цій книзі немає рецептів. У ній є лише гола правда, статистика і маса прикладів того, як жінки можуть і не можуть завойовувати своє місце під сонцем.
детальніше


Секреты счастливых семей: Мужской взгляд
Брюс Фейлер

 

Автор чоловік, радився з чоловіками з Кремнієвої долини, спецназу, фінансових ділків (типу Баффета), і вийшов дуже грамотний структурований і вивірений посібник з сімейного життя ....не тільки для жінок. Звичайно, цікаво буде обом половинкам.
детальніше



Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!
 

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар