четвер, 11 вересня 2014 р.

Як зламати маркетинг, Facebook, навчитись правильно мріяти та мислити

Коли Лео Бернетт зважився на відкриття свого рекламного агентства в часи Великої Депресії, він позичив 50 тисяч доларів під свій страховий поліс і заставну на будинок. Деякі з його друзів у відкриту заявили йому, що він зійшов з розуму і закінчить тим, що через шість місяців буде продавати яблука на розі вулиці. На це вони отримали наступну відповідь Бернетта: «Нічого подібного! Я буду їх роздавати безкоштовно». Сьогодні в кожному офісі агентства Бернетта стоїть ваза з яблуками, яка нагадує співробітникам про засновника агентства і його бачення майбутнього. Агентство донині безкоштовно роздає більше 750.000 яблук на рік...

"Якщо Ви хочете бути оригінальним заради оригінальності, то щоранку можете приходити на роботу з носком у роті".  Лео Бернетт

Маркетинг. дослідження. практика
Взлом маркетинга. Наука о том, почему мы покупаем
Фил Барден

Як і у випадку з цінністю, сприйняття ціни відбувається на двох рівнях: експліцитному та імпліцитному. Експліцитна ціна зазначена на ціннику. На сприйняття імпліцитної ціни впливає її презентація.
Автомобілі Volkswagen Sharan і Ford Galaxy ідентичні - причому збірка обох проводиться на одному заводі, - але покупці готові заплатити дві тисячі доларів більше за VW завдяки створеній брендом аурі.
...
детальніше
 

Facebook -эффект для бизнеса и самопиара
Ольга Филина


Ольга Філіна  - головний спеціаліст SMM-відділу компанії Isaac Pintosevich Systems. Розвиває сторінку компанії Іцхака Пінтосевіча, яка на даний момент є найпопулярнішою і правильною Facebook сторінкою в Україні у своїй ніші. Це доводять світові рейтинги, показники статистики й інші параметри, про які ви дізнаєтеся з цієї книги.
детальніше


Менеджмент. Класика
Серія Core Issues - коротко про головне. Найкращі ідеї та погляди на менеджмент та мотивацію таких гуру як Абрахам Маслоу, Фредерік Герцберг, Девід Макклелланд, М. Белбін, Джон Адаїр, Джеймс Макгрегор. Хочете управляти іншими - навчіться керувати собою: провідні ідеї Стівена Кові, Деніела Гоулмана, Едгара Шейна, Кеннета Бланшара...

Продвижение людей и команд себя  Продвижение себя



детальнішедетальніше
 
Саморозвиток
Короче. Меньше слов – больше смысла
Джо Маккормак
Середньостатистичний професіонал отримує 300 електронних листів у тиждень і перевіряє свій смартфон 36 разів на годину....
Щоб поліпшити передачу інформації за рахунок спрощення складних повідомлень і перетворення їх в односторінкової наочну схему, автор вирішив розробити особливий тип інтелект-карти - карту BRIEF.
Книга - покрокова інструкція про те, як швидко повідомити про головне
.
детальніше

Самореалізація
Мечтать не вредно. Как получить то, чего действительно хочешь
Барбара Шер
Все просто.
Щоб приступити до створення життя своєї мрії, вам не потрібні мантри, самогіпноз, програми загартовування характеру або нова зубна паста.
Вам потрібні практичні методики вирішення проблем, вміння планувати, навички та доступ до необхідних матеріалів.
Барбара Шер - професійний коуч і автор 7 бестселерів по особистому розвитку.
Ця книга вийшла ще в 1979 (!) році і ще досі є хітом. Якщо Ви знаєте, хто така Наталі Ратковськи, то знайте, що ця книга значно повпливала на її життя.
детальніше



Інновації та майбутнє
Опережающее мышление. Как увидеть новый тренд раньше других
Джоэл Баркер
Тут немає ніякої магії і безглуздих порад, до яких не знаєш, з якого боку підступити. Тут показано, наскільки ефект парадигми може змінити усталений розпорядок життя і трохи підвести до майбутнього. А ним треба керувати вже сьогодні. Минуле і сучасне - завжди вчорашній день. Сенс життя - в майбутньому. Радимо прочитати всім, і особливо тим, хто хоче відкрити свою справу. Дозволяє "відійти" від стереотипного мислення і поглянути на світ трохи іншими очима, що надзвичайно корисно, чи не так?
детальніше

Класика, що змінює свідомість
Бойня номер п'ять
Курт Воннеґут
Чого вчать у безглуздих університетах? Того, що немає людей смішних, або дурних і злих. І дуже даремно.
Чого вчить прокляте життя? Того, що міста горять, а люди - не важливо, безглузді, смішні або злі - просто гинуть у вогні...
На жаль, писати антивоєнні книги так само марно, як і антильодникові. На жаль, зупинити війни нам не допоможуть навіть інопланетяни - тральфамадорці і стрибки в часі. На жаль, воювати зазвичай доводиться не супергероям, а дітям і старим.... Такі справи.

Курт Воннегут  - один з семи військовополоннених, які вижили під час бомбардування Дрездена в 1945 році... Його "Бойня номер 5" - світовий бестселер, в якому він передав свої переживання на грані реальності і фантазії, безумства і тверезості...
детальніше

Розвивалки для дітей
Зубасті задачки
Перед вами книжка ігрових розвивальних завдань для дітей 7-11 років, які допоможуть їм навчитися уважніше дивитися на світ, глибше пізнати мову, мислити творчо і критично.

детальніше


Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар