понеділок, 2 березня 2015 р.

Нерозказані історії про Луі Віттона, Стіва Джобса, США і безпілотники



"Неможливо подобатися всім, залишаючись самим собою"

Марк Джейкобс, креативний директор Louis Vuitton





Оскароносний режисер Олівер Стоун розкриває маловідомі факти з історії могутньої імперії США, Річард Докінз доказує, що все дуже просто, Біл Брайсон веде екскурсії внутрішнім світом будинку, а Сергій Згурець відкриває таємниці створення українських безпілотників, Луі Віттон зібрав ексклюзивні фото з історії створення своїх сумочок, а перша любов Стіва Джобса просто розказала, який він насправді був. А одним словом, це все довгоочікувані новинки нон-фікшн лютого.

 
Нерассказанная история США
Оливер Стоун, Питер Кузник


Велика і смілива робота. Дуже цікавий погляд американців на свою історію. Автори розкопують купу мало - і широко відомих фактів, які показують не тільки красуню-імперію, але і безліч дошкульних речей - ідіотських вчинків президентів і військових, недалекоглядних рішень і дурості обивателів.
На всяк випадок нагадаємо, що Олівер Стоун входить в десятку найвідоміших режисерів Сполучених Штатів.

детальніше


Оружие Украины. Беспилотники: призыв на войну
Сергей Згурец

Чому так довго і безрезультатно блукало в безпілотних лабіринтах українське військове відомство?
Які безпілотні апарати використовують російські військові і терористи проти України, а які безпілотники виробляє Україна?
Про все це розповідає Сергій Згурець, керівник дослідницьких програм Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння.

Вся серія Оружие Украины
детальніше



Червивое яблоко. Моя жизнь со Стивом Джобсом
Крисанн Бреннан

Про Джобса писали всі: і однодумці-друзі, і однодумці-недруги, і журналісти-дослідники, і біографи...
Крісанн Бреннан - перша любов Стіва і мати його дитини показала людську натуру Стіва Джобса так відкрито і докладно, як не робив ще ніхто з його біографів.
детальніше


Краткая история быта и частной жизни
Билл Брайсон

Після феноменального успіху першої книги Краткая история почти всего на свете, присвяченої "великим" проблемам - народження Всесвіту, розвитку планети Земля, походженням життя, - Білл Брайтон вирішив різко змінити кут зору і запрошує в подорож звичайним будинком...
Надзвичайно приємно читати цю книгу за ранковою кавою сидячи в піжамі. Здається, цю затишну книгу Білл Брайсон в піжамі і написав...
детальніше


Слепой часовщик. Как эволюция доказывает отсутствие замысла во Вселенной
Ричард Докинз

Найпопулярніша книга в жанрі нон-фікшн останніх трьох десятиліть нарешті перекладена.
Англійський біолог, невтомний популяризатор і головний піарник дарвінівської теорії Річард Докінз цікаво розповідає про те, як працює природний відбір, як природа задумала і втілила нас - таких складних. Причому робить він це дуже зрозумілою і доступною мовою. Нинішнім просвітителям є чому повчитися.
детальніше
 
Гимнастика души. 30 шагов для превращения мечты в реальность
Владимир Шахиджанян

Згадайте, як ви проводите день? Встали - і понеслося! Поспішаю, біжу, не встигаю. Треба зробити одне, друге, третє,  двадцяте, соте... Одному обіцяв, іншого просив, третій дзвонить, четвертому повинен подзвонити я, комусь я винен гроші, хтось винен мені, на роботі - звіт, вдома - діти вимагають турботи, ми потрапляємо в круговерть. І начебто розуміємо - не треба, заспокойся. А потім ми лягаємо спати і не можемо заснути...
Мотиваційні настанови та уроки мудрості, практичні вправи для релаксації від відомого журналіста і психолога.
детальніше

  

100 легенд роскоши. Louis Vuitton
Пьер Леонфорт, Эрик Пюжале-Плаа

Сумки, сумочки, чемодани, косметички...  Мистецтво подорожі через призму столітньої історії створення багажу Louis Vuitton.
В ексклюзивному виданні з передмовою Патріка Луї Віттона більше ніж 800 документів, які описують найкрасивіші і самі незвичайні вироби: скриня-ліжко, скриня-гардероб, скринька для чаю, несесер з туалетним приладдям, циркова скриня, скриня-бібліотека або скринька для ікри...
детальніше


 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар