четвер, 12 березня 2015 р.

Посібник астронавта, копірайтера і ресторатора: найочікуваніші новинки лютого


Канадський астронавт вперше зняв кліп в космосі і одразу побив усі рейтинги переглядів в інтернеті; "Батько нейромаркетингу" дослідив усі можливі щілинки в мозку для проникнення реклами, а твір Франка "ожив" в графічному романі. Ось такі новинки останніх днів зими. А ще можна готуватись до відпусток разом з надзвичайно мотивуючими розповідями двох по-доброму божевільних пенсіонерів, які проміняли комфорт на безкінечні враження від подорожей.

Історії успіху. Мотивація. Подорожі.
Руководство астронавта по жизни на Земле. Чему научили меня 4000 часов на орбите
Кристофер Хэдфилд

Він розкривав люк космічної станції за допомогою швейцарського ножа, викидав живу змію з літака, тимчасово осліп у відкритому космосі, записував відео про побутове життя на кораблі, а також відповідав на всі питання, задані користувачами Інтернету. Одного разу він зізнався, що дуже любить музику і навіть привіз в космос свою гітару; на прохання користувачів він в прямому ефірі виконав композицію "Somebody Is Singing?", яка тут же стала хітом в Інтернеті.
Найпопулярніший астронавт інтернету Хетфілд ділиться найважливішим - життєвою філософією астронавта. Він пропонує відмовитися від позитивного мислення і завжди готуватися до гіршого, при цьому насолоджуючись кожною миттю.

детальніше



Везде как дома. Как мы продали жилье, изменили свою жизнь и увидели мир
Линн Мартин
Для всіх, хто любить подорожі. І для тих, хто мріє про них, але боїться вийти із зони комфорту і надовго покинути будинок.
Лінн Мартін і її чоловік - герої проекту "Вік щастя". В один прекрасний день вони прокинулися в своєму будинку і зрозуміли, що не хочуть доживати старість, як всі, в звичних умовах. А мріють зовсім про інше - об'їхати весь світ. І тоді вони... продали будинок, закинули на плечі рюкзаки і з тих пір об'їхали півсвіту.
Але книга - не тільки надихаючі мемуари про подорожі авторів по всьому світу - від Португалії і Мексики до Ірландії і Туреччини. Це ще один доказ: немає нічого неможливого.
детальніше




Бізнес. Інструменти
Конструктор делового письма. Практическое пособие по эффективной бизнес-переписке
Александра Карепина

Вміння грамотно висловлювати свої думки як усно, так і на папері - необхідна якість не тільки лідера, а й кожної свідомої людини.
Скільки у світі різновидів ділових листів? Дуже багато! І кожен лист має бути чітким і за формою, і за змістом.
Тут є і готові таблиці та схеми для складання ділових листів,  приклади справжніх листів, проводиться робота над помилками. Зовсім скоро ви зможете виробити свій відмінний діловий стиль складання листів.

Правила ділового листування та інші секрети написання текстів також в книзі українського копірайтера Оксани Зельман "1000 знаків без пробілів. Копірайтинг для бізнесу"
детальніше


Нейромаркетинг в действии. Как проникнуть в мозг покупателя
Дэвид Льюис

Як вам подобається перспектива непомітної трансляції реклами прямо в мозок? Колір, запах, слогани і забобони змушують нас купувати і допомагають нам продавати. Емпатичні комп'ютери в недалекому майбутньому стануть пропонувати нам покупки під настрій.
Нейромаркетинговими дослідженнями Льюіс почав займатися ще в 1980-х в Університеті Сассекса і тому став "батьком нейромаркетинга". По суті, нейромаркетинг досліджує вразливість мозку і тіла, які впливають на покупки і продажі. Вразливостей цих виявилося багато, і тому через 20 років нейромаркетинг перетворився у величезну індустрію.

детальніше


Ресторан: работа над ошибками
Ольга Курочкина

Якщо бачимо недоліки в роботі ресторану, чи інтуїтивно відчуваємо незадоволеність - щось не вистачає, - найперше потрібно визначити, що ж саме не влаштовує.
Кожен розділ розкриває певну сферу роботу ресторану. Просто відкрийте потрібну сторінку - і виправляйте помилки.

детальніше




Економіка
Цена неравенства. Чем расслоение общества грозит нашему будущему
Джозеф Стиглиц

"Верхівка суспільства стає багатшою за рахунок тих, хто знаходиться внизу". Всього один відсоток населення - мільярдери і мільйонери - отримують більшу частину всього прибутку, а основне населення планети стає біднішим. Ці обрані встановлюють нові бар'єри, отримують кращу освіту, медичне обслуговування і т. д.
Нобелівський лауреат Стігліц
досконало знає і розуміє економічні закони, тому дає просте пояснення, як позбавитися від цієї нерівності, а також показати, до чого вона може призвести.
детальніше

 
Діти. Графічні романи
Даогопак
Прасолов Максим, Чебикін Олексій, Колов Олег

Перший український графічний роман-блокбастер про козаків-характерників Запорізької Січі – могутнього лицарського ордена майстрів бойових мистецтв і магії середньовічної України.
Книга 1: Анталійська гастроль      Книга 2: Шляхетна любов







 
детальніше детальніше



Герой поневолі
Михай Тимошенко, Кирило Горішний


Вперше в Україні видана українська література у вигляді графічного роману! Подорожуйте в часі та відкрийте для себе Львів за часів Австрійської імперії очима Івана Франка та сучасних авторів!
детальніше

 

Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар