суботу, 14 березня 2015 р.

Шевченко в Арт-буках, стратегія на нарадах та небезпечні істоти планети


Звичайно, класичний Кобзар є в кожній домашній бібліотеці. А знаєте, що видавництво Старого Лева підготувало Дитячий Кобзар, спеціально ілюстрований для дітей, адже вони сприймають все образами і поки що не розуміють глибину і зміст віршів Тараса Григоровича.
А ще є заборонений Кобзар з ілюстраціями Василя Седляра, якого вбили в 1937 році, а ілюстровані ним видання знищили...
І, звичайно, популярні зараз Арт-буки до річниці дня народження Тараса Шевченка вийшли в оформленні його віршів та ілюстрацій.

Тарас Шевченко
Дитячий кобзар
Тарас Шевченко


Книжка року’2012 у номінації "Дитяче свято".
Дитячий кобзар – це не просто збірка найвідоміших віршів Тараса Шевченка, а яскраві ілюстрації, які привернуть увагу як маленьких, так і великих читачів.


детальніше


 
 

Кобзар
Тарас Шевченко

Ілюстрації до Шевченкового «Кобзаря» – головна праця Василя Седляра – художника-монументаліста із кола «бойчукістів», який підніс мистецтво української книжкової графіки до світового рівня.
Перше видання 1929-1931рр. відразу викликало захоплені відгуки у вітчизняній та закордонній пресі. Друге видання 1933р. здійснено до 120-річчя від дня народження Шевченка.
Обидва наклади «Кобзаря» були знищені, і лічені примірники збереглися лише в спецсховищах та кількох приватних колекціях. Оригінальні малюнки теж були знищені. Згодом у 1937 р. вбили й художника.
Дане видання включає усі відомі ілюстрації художника.

детальніше


ArtBook. Тарас Шевченко
 
Художня записна книжка з афоризмами і яскравими ілюстраціями. Кожен блокнот української студії ArtBook присвячений певній епосі або великому майстру. У блокнотах багато ілюстрацій і афоризмів, покликаних підтримати творчий настрій власника блокнота.
 
детальніше
 
Всі Артбуки


Бізнес. Інструменти
Стратегическая сессия. Как обеспечить появление прорывных идей и нестандартное решение проблем
Крис Эртель, Лиза Кэй Соломон

Провести нараду чи мозковий штурм - цього вже замало в сучасних умовах ринку. Потрібна стратегічна сесія. Це точка перетину планування, стратегії та обговорення, це вирішення найскладніших і неприємних питань.
детальніше







 


Комплект дайджестів.
6 книг з маркетингу та управління компанією


Зібраний практичний досвід провідних вітчизняних і зарубіжних маркетологів та управлінців. Інтерв'ю із знаними гуру, кейси і приклади для застосування у власній компанії.
Спеціальна ціна.
детальніше




Бізнес. Історії успіху і досягнень
Путь Caterpillar. Уроки лидерства, роста и борьбы за стоимость
Крейг Бушар, Джеймс Кох

Колись відома всім компанія САТ перебувала в дуже плачевному становищі, але завдяки правильним управлінським рішенням стала провідним світовим виробником будівельного і гірничодобувного обладнання.
І все тому, що керівництво не побоялось змін, провело правильну реорганізацію і розширення виробництва, підтримали корпоративну культуру навіть в умовах економічного спаду.

детальніше



Нон-фікшн
Паразит - царь природы. Тайный мир самых опасных существ на Земле
Карл Циммер
Уявіть собі світ, де паразити контролюють свідомість своїх господарів, відправляючи їх на смерть.
Уявіть собі світ, де паразити майстерно застосовують хімічну зброю і маскуються, прикриваючись молекулами власного господаря.
Уявіть собі світ, де паразити задають напрям еволюції і більшість видів веде паразитичний спосіб життя.
Уявили? Ласкаво просимо на Землю!  І уявіть собі, не завжди треба з ними боротися.

детальніше


Хобі та професійні навики
Мастерство Food-фотографи. От блюда к кадру
Элен Дюжарден
 
Ми ділимося фотографіями своїх обідів в соціальних мережах, витрачаємо години на приготування чудового пирога і ще більше часу на те, щоб сфотографувати його у всій красі.
А як апетитно виглядають страви в кулінарних книгах! Аж слинка тече!
А виявляється фуд-стайлінг та фуд-фотографія - це модні сучасні професії.
Елен Дюжарден - працювала шеф-кухарем у ресторані і захоплювалась фотографією і ось ці два її захоплення переросли у справжню пристрасть. Її блог, присвячений мистецтву кулінарії, фотографії та художньому оформленню, був відзначений безліччю нагород. Тепер цьому мистецтву можете навчитись і ви.

детальніше


Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар