вівторок, 29 вересня 2015 р.

Світові бізнес-бестселери українською


Кожного року ми публікуємо ТОП книг, які стали найпопулярнішими в році за версіями найбільшого інтернет-магазину Amazon, впливових видань New York Times і Wall Street Journal в категорії Бізнес-книги. Деякі з них можемо читати в оригіналі, більшість - видавництва перекладають російською. І ось нарешті маємо цілу серію ділових бестселерів україномовної літератури, яка допоможе українцям вчитися, розвиватися, не боятися будувати свій бізнес і розуміти процеси, які відбуваються в ньому.

Нагадаємо списки
Бізнес-бестселерів 2014 року за версією Amazon
Бізнес-бестселери 2013 року за версією Amazon



Бізнес. Інструменти. Стартап
Від нуля до одиниці! Нотатки про стартапи, або як створити майбутнє
Пітер Тіль
«Копіювати модель куди простіше, ніж створювати щось нове. Роблячи те, що вже вміємо робити, ми рухаємо світ від одиниці до двійки і далі, збільшуючи кількість того, що вже існує. Але всякий раз, коли ми створюємо щось своє, ми робимо крок від нуля до одиниці».
Пітер Тіль, співзасновник PayPal, інвестор, мільярдер, один із перших інвесторів Facebook, вважає, що основа будь-якого успішного стартапу - унікальний продукт, що дає компанії виграшний статус монополії. Тому одна з важливих умов виживання будь-якого проекту - вміння засновників дивитися на світ по-новому, щоб помітити виграшну ідею, яку ніхто ще не розвинув.
детальніше




Бізнес. Інструменти. Стартап
Безжальна правда про жорстокий бізнес
Бен Горовіц

Відверто про бізнес – від інвестора Кремнієвої долини, американського підприємця Бена Горовіца. Автор не пропонує готових рецептів успіху. Натомість подає свій досвід керування людьми, пошуку професіоналів.
"Ця книга не для тих, хто шукає легких відповідей, а для тих, хто знає: запитань завжди більше, ніж відповідей, а перемагають у бізнесі тільки найвідважніші".

детальніше



Бізнес. Інструменти. Поведінкова економіка. Маркетинг
Заразливий. Психологія вірусного маркетингу
Йона Берґер

Дебютна книжка молодого науковця одразу посіла перші місця в списках бестселерів New York Times і Wall Street Journal, була перекладена 25 мовами.
Чому одні імена, ідеї, товари та люди стають популярними, а іншим таке щастя не випадає? Знайдіть формулу популярності, що дозволить зробити "заразливими" будь-який товар або ідею. 

детальніше
 



Нон-фікшн. Позитивна психологія
Перегляд позитивного мислення
Ґебріел Еттінґен


Все починається з мотивації. Установки на позитивне мислення здобули популярність не лише в адептів НЛП, але й у запеклих оптимістів і мрійників. Однак на практиці приємні очікування чомусь не здійснюються.
Якщо у вас немає досвідченого коуча, який би допоміг вам досягнути цілей, або не діють випробувані методики, аналізуйте невдачі разом із Еттінґен – і  змінюйте мислення, себе і життя.

детальніше

 
Нон-фікшн
Чому еволюція правдива

Джеррі Койн

Попри те, що фізику у школі вам викладав не Ейнштейн, а біологію - не Дарвін, є кращий спосіб зануритись в захопливий світ науки. Жвавість, пристрасність, переконливість і доступність авторського викладу миттєво зробили книгу бестселером у рейтингу інтернет-гіганта «Amazon».
детальніше



Бізнес. Інструменти. Мотивація. Досягнення
Включайся! Жінки, робота й воля вести за собою
Шерил Сендберґ

Одна з найвпливовіших жінок світу за версією Forbes закликає інших жінок не відступати і сміливо слідувати її прикладу.
Ми вже згадували про неї в темі 10 порад жінкам від операційного директора Facebook, але оскільки наша тема - бізнес-бестселери, а "Включайся" очолила топ продажів на Amazon, а також перелік бестселерів The New York Times, тому нагадаємо про неї ще раз.

детальніше

 
Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Успіхів,
Леся Петренко
головний натхненник книгарні Leole Book
та видавництва Leole Publisher

Немає коментарів:

Дописати коментар