середу, 14 грудня 2016 р.

5 рівнів корпоративної культури та 5 вад команди



« 
Ви йдете правильним шляхом. Але хочу попередити вас, що в найближчі місяці вам не раз буде здаватися, що нічого не змінюється. Буде потрібно не один тиждень роботи над собою, перш ніж результат стане помітним ».

Грудень видається плідним місяцем з кращими книгами про корпоративну культуру та командоутворення ( і не тому що корпоративи на носі ;), про найбільшого оптиміста планети, про найулюбленішого дитячого ілюстратора, про країну стартапів та про порятунок інтровертів.

 

Корпоративная культура. Лідерство

Пять пороков команды. Притчи о лидерстве
Патрик Ленсиони
Одна з найкращих книги про побудову сильних команд!
Написана в незвичайній формі бізнес-роману. Ідеї ​​автора про ключові концепції лідерства та ефективну роботу команди проголошують герої книги, теоретичні викладки перетворюються на захопливе оповідання. Ленсіоні проводить дослідження, чому виникають «п'ять пороків команди» - взаємна недовіра, невимогливість, безвідповідальність, страх конфлікту і байдужість до результатів, як їх діагностувати і що з ними робити?
П.С. Це нове оформлення знаменитої книги Патріка Ленсіоні, виданої МИФом років п'ять назад.

детальніше
 


 
Лидер и племя. 5 уровней корпоративной культуры
Дэйв Логан, Хэли Фишер-Райт и Джон Кинг
Люди завжди збиваються в племена і вибирають собі лідерів. В руках лідера подальший процес: він, відстежуючи віхи розвитку команди, може зробити визначним своє плем'я, перетворити всіх його членів в однодумців і сам добитися величі, а компанія стане здатною на великі справи і зможе підтримувати свою яскраву творчу культуру самостійно.
Ця проривна книга, заснована на серйозному 10-річному дослідженні, допоможе вам створити в компанії сильну корпоративну культуру, навіть якщо спочатку та була агресивною і руйнівною. Ви дізнаєтеся, чому деякі видатні лідери зазнають поразки, потрапляючи в нове середовище, а деякі виявляються сильнішими, ніж здавалося.
 детальніше



 

Історії успіху та досягнень. Інновації та економіка

Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива
Ден Сенор, Сол Синґер

Ізраїль - маленька країна, яка майже не має переваг на географічній і економічній мапі світу. Їй лише 60 років, населення - 7,1 млн людей, немає суттєвих корисних копалин, а довкола - хаос Близького Сходу. І тим не менше, саме ця маленька країна за короткий проміжок часу стає однією з передових держав світу. У чому секрет такого перевтілення?
детальніше
 





Історії успіху та досягнень. Біографії
Сила добра. Далай Лама о том, как сделать свою жизнь и мир лучше
Дэниел Гоулмен

"Я щиро радий тому, що мій старий друг Ден Гоулман написав цю книгу, в якій розповів про те, як протягом кількох останніх десятиліть я запроваджував у життя ці мої основні зобов'язання. Будучи досвідченим письменником і людиною, глибоко зацікавленою в дослідженні нашого внутрішнього і зовнішнього світу, він надав мені неоціненну допомогу в тому, щоб ясно і чітко передати мої думки на папері."
  Його Святість Далай-лама XIV
детальніше
 





Натхнення для батьків та дітей

Жива книжка
Ерве Тюлле
Ерве Тюлле без сумніву один з найгеніальніших дитячих ілюстраторів та авторів у сучасному світі. Його книги спрямовані на розвиток фантазії та творчості у дітей і однозначно є найулюбленішими серед малечі.
«Жива книжка» - це бестселер перекладений на 40 мов, вона продана накладом понад 1 500 000 у світі! У рейтингу New York Times довгий проміжок часу вона була лідером серед кращих дитячих книг.
"Жива книжка" Ерве Тюлле вперше друкується українською мовою. Це не просто книга, а книга з секретом! Варто дитині виконати всі завдання - і різнобарвні кружечки оживають! Вони міняють колір, перекочуються з одного боку на інший, а ще збільшуються розміром та зникають у темряві...
детальніше





Найкращий нон-фішн
Ми – це наш мозок
Дік Свааб

Жодна з книжок всесвітньо відомого лікаря та нейробіолога не викликала такого шквалу як науковий бестселер «Ми – це наш мозок». В ній Дік Свааб доводить: людина, її характер, схильності формуються ще в утробі матері під впливом генів та зовнішнього середовища і не можуть бути примусово змінені, перевиховані, вилікувані пізніше, а «свобода волі» такий же нонсенс, як і віра. Єдине, що керує людиною – її мозок.
детальніше




 
РАРИТЕТ
Є тільки 1 шт.
Ще трохи раритетів на нашій Барахолці бізнес-книг


Преимущества интровертов
Марти Лэйни
Ви ніколи не звертали увагу, що суспільство недолюблює інтровертів? А й справді! Зараз набагато вище цінується балакучість, активність (не важливо творча чи ні), зовнішня успішність. Вміння "пускати пил в очі" часто прирівнюється до "цікавості", а зосередженість на своєму внутрішньому світі - до сором'язливості і відлюдькуватості.
Ця книга підбадьорює сумного, загнаного в кут суспільством інтроверта. Це психотерапія і маніфест того, що інтроверти - нормальні люди. Мабуть, навіть трохи більше ніж нормальні - талановиті, чуйні, глибокі натури, життя з якими - особливе мистецтво. У книзі багато корисних порад про те, як уживатися з екстравертами, як давати собі відпочинок і звернути свої, здавалося б, слабкі інтровертні на сильні сторони.
 
детальніше


Використовуйте найкращі інструменти для розвитку свого бізнесу!

Немає коментарів:

Дописати коментар